Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam 300 tys

ile macie długu?

Polecane posty

Gość ja mam 300 tys

ja mam 300 tys na mieszkanie,a pensje 5k netto ale nie wiadomo ile bede meic te prace;/ zastanawiam sie czy to duzo w porownaniu do innych piszcie ile dlugu i jakie zarobki

Gość dfsffdsfddfs
70 zł debetu na koncie którego nie używam 🖐️ Żałosne gnoje z mbanku :classic_cool:

Gość majerankowa spod liscia
3000 dlugu, pensja 1800

Gość 20 monia
z pół miliona na mieszkanie + 2 mniejsze kredyty już prawie spłacone (jeden zostało 8tys za samochod, a drugi kolo 10tys - kredyt studencki). zarobki mamy duże. Teraz bez rkedytu na diom/ meiszkanie się nie da. No chyba, że ktoś ci to sprezentuje :)

Gość ja mam 300 tys
a co to sa duze zarobki?

Gość duiop
6 tys,zarobki razem 4tys

Gość 20 monia
miesiecznie 13-15tys netto 2 doroslych i 2 dzieci

Gość jakies 200 ty
zarobki jakieś 15 tys, nie wiem dokładnie ile, bo mąż nie mówi ile zarabia

Gość ja mam 300 tys
no szczerze mowiac,na 4 osoby taka kasa plus raty to nie jest jakos super duzo,no ale ja wymagam nie wiadomo czego w tje polsce

Gość ja mam 300 tys
jakies 200 tys a ty nie pracujesz? dziwny uklad w ktorym maz nie powie ile zarabia

Gość Nie mam dlugu. Mam mieszkanie
wlasne i 30 000 odlozone, teraz zarabiam 1500, ale mysle, ze bedzie lepiej

Gość 20 monia
"no szczerze mowiac,na 4 osoby taka kasa plus raty to nie jest jakos super duzo" ja uważam, że to dużo :) (nigdzie nie pisałam, że super dużo). a raty mamy w miarę niskie.

Gość jakies 200 ty
ja pracuje ale tylko na pół etatu, ale ogólnie zarabiam 1000 zł, a mąż tak jak pisałam, nie chce powiedzieć i tyle, oj i to bardzo dziwny układ mam

Gość jakies 200 ty
nasza rata wynosi około 1400 (zależy od kursu euro), mąż pracuje za granicą, także przez większość roku jesteśmy osobno

Gość klaudia3567
ja też nie ma długu,mam za to oszczęsnosci 20 tys.panieńskichi 30 tys. małżeńskichmieszkam z meżem w jego domu rodzinnym,mamy własny poziom

A mnie właśnie przyszło pismo z KRUKA...że mam spłacić zadłużenie na karcie kredytowej 300 zł........nie mam z czego i co teraz?

Gość 0000000007
700 tysięcy złotych, nie mam normalnego zarobku co tam wpadnie czasem 20-30tysięcy za robote... + komornik na głowie i sprawy sądowe

Gość z mezem mamy na 280 tys
pracuje tylko mąż, zarabia ok 3,5-4 tys mamy dwu letnie dziecko.

Gość powiem i ja....
ja od ponad roku mam czyste konto żadnego kredytu i długów ale i oszczędności na dzień dzisiejszy marne bo raptem 2 tyś mam... ale jestem szczęśliwa że tak sytuacja u mnie wygląda

Gość aldona srednia kobieta
a co bez długów - dostaliście meiszkania/ domy, czy meiszkacie na wynajętym, lub u rodziny?

Gość Esterrra
43 tys CHF długu , i 100 tys oszczędności zarabiamy 12 tys netto , jedno dziecko

Gość gość
nie mam długu na razie nazbierałem sobie na mieszkanie sam, odkładałem gotówkę. ale tylko 100 tyś nazbierałem. mieszkanie małe 32m2 Mam pracę tutaj, gdzie mieszkanie, ale nie wiem, na jak długo jeszcze ta praca bo się szykuje że będą likwidować oddział. mam oszczędności 30 tyś i obcnie zarabiam 5 tys PLN. ale już pewnie nie długo:) koniec z sielanką. nigdy nie miałem długu, ogólnie przeraża mnie fakt posiadania długu. a mam 28 lat.

Gość julita z lodzi
nie mam długi i nie mam zarobków , serio kupiłam sobie mieszkanie za gotówkę za 280 tys bo sprzedałam ziemie i mam 100 tys jeszcze na lokacie i żyje z tego zero dochodów , przeglądam oferty pracy , jeżdżę na rozmowy ale za 1200 zł nie będę tyrać :O siedzę cały czas sama

Gość gość
Julita, a skąd miałaś ziemie?

Gość PanPorucznike
co za różnica 100 czy milion, skoro i tak nie stać cie na spłate:o

Gość goły i wesoły
1500zl zarobku i 30.000tys długu zero oszednosci

Gość nice

Mam ZERO długu. NIE JESTEM ZADŁUŻONA W OGÓLE. 

Gość Ponczek

Witajcie,
chciałem Was zaprosić do bardzo fajenego portalu internetowego. Nazywa się on Nagradzani.pl - codziennie o godzinie 20:30 organizowane są tam zabawy, w których można wygrać całkiem fajne nagrody. 
O 20:30 jest transmisja na żywo i jest darmowy konkurs, portal również pokrywa koszt wysyłki nagrody. Ogólnie prowadzący zadaje pytanie i osoba która udzieli poprawną odpowiedź wygrywa nagrodę całkowicie za darmo.
Dodatkowo są też robione inne konkursy, licytacje itp, tam już trzeba zakupić dodatkowe usługi, ale ten jeden konkurs codziennie o 20:30 jest darmowy. 
Piszę to bo naprawdę warto, gdyż to chyba jedyny portal który nie ściemnia.
Będę wdzięczny jakby kogoś interesowało żeby zarejestrował się z mojego link, otrzymam wtedy dodatkowe rzeczy, dla Ciebie to na początku nic, a dla mnie dużo.

Zapraszam Was już dziś o 20:30, wejdźcie i przekonajcie się sami, a później sami zdecydujecie czy podoba się wam strona czy nie.

Link do rejestracji: https://nagradzani.pl?refer=Ponczek
Pozdrawiam
Ponczek

Gość vfrdvbnhv

Strasznie lecę na wasze badziewne nagrody, szpicle.

Myslicie, że nie wiem co jest prawdziwą wartością, w sensie materialnym i niematerialnym? 

Potrzebuję normalnego spokojnego życia, a nie bycia ciągle inwigilowaną i pomawianą o kompletnie absurdalne rzeczy, które nie miały miejsca. 

Jestescie zbyt tępi i przyziemni, żeby się ze mna równać, i tu was boli. 

Zniszczyć kogoś z zawiści. 

Moja krzywda do was wróci.

Udław się ponczkiem.