Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała1516

MAM 15-NAŚCIE LAT I JESTEM W CIŻY ..

Polecane posty

Gość dewfwe
no ale meiszkam u ojca :) a na ojca dziecka raczej nie mam co liczyc z tego co sie przekonalam, znasz czlowieka 6 lat a dopiero zobaczylam do czego jest zdolny. wiem, ze musze mu powiedziec ale nie wiem jak ;p

I tak się dowie i tak. Ja pokazałam moim rodzicom zdjęcie usg :) U mnie inna sytuacja bo mój to był wniebowzięty jak się dowiedział, że zostanie tatusiem i był ze mną jak dawałam zdjęcie :)

Gość Liwka_90
Młode dziewczyny, a już tak im się spieszy do bycia matkami. Mówię o tych co mają 21 lat. Ja mam 22 i ani myślę o tym żeby już zachodzić w ciążę!

Gość biała1516
trzeba było zakleić pizdę, to nie zaszłabyś w ciąże . oooo

Gość biała1516
ups, zapomniałem się przelogować, ale założe zaraz coś lepszego dla starych ciotek klotek

Ona jak ona ze nie pomyślała o zabezpieczeniu ale ten facet ??? stary chłop a nie pomyślał jak się skończy ta zabawa ? ze jak pójdzie do łóżka z nieletnią to nie będzie konsekwencji ?

Gość 15........
Jeśli to prawda, to nie wiem jak można być tak głupim i nieodpowiedzialnym. Jestem w Twoim wieku i nie wyobrażam sobie puścić się. A wytłumaczenie, że byłaś pijana to żadne wytłumaczenie. Kto normalny w tym wieku chleje tak, że na czworaka musi wracać do domu?

Gość pseudofobia
śmiechu warte.. napisała w własnego konta tzn ze swojego pseudo sama na siebie. Racaj, droga "biała" mogłaś zaleić pi**ę.. Z pełnym przekonaniem (jeśli to nie prowo) to stwierdzę że bardzo dobrze. Baw teraz dziecko, swoje dziecko. A to nie łatwa rola, z resztą przekonasz się sam.

Gość do ciebie napisalam ja
Heh widze ze same madre glowy ci tu pisza... Co do testu to sie zgodze, u mnie tez robilam po 2 tyg i wykazywalo... I nie jeden a kilkanascie dla upewnienia. ciezka sytuacja, ale jakos to bedzie. predzej czy pozniej bedziesz musiala sie przyznac w domu. A co zrobic co wybrac?? Ciezka sprawa... Napewno facet sie nie wywinie, bo mozna zrobic testy itd a przede wszystkim jestes nieletnia wiec on moze dostac wyrok .. za sex malolata. jak zostawisz dzieciaka ciezka droga przed toba, wyrwane jakies 2 lata .. ale da sie przezyc, oczywisice z pomoca chocby finansowa.., jak usuniesz to niewiadomo jaki slad zostanie w twojej psycho. ciezka sprawa, ale sa wyjscia, tylko musisz z kims porozmawiac. sa domy samotnych matek itd. moze jednak mama pomoze ci wychowac??