Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała1516

MAM 15-NAŚCIE LAT I JESTEM W CIŻY ..

Polecane posty

Gość biała1516

Byłam na imprezie poznałam faceta było wszzystko okey moi znajomi go znali .. i sie stało poszliśmy do pokoju pogadać . pózniej sie dowiedziałam ze ma 33 lata; / a mówił że ma 25 bo na tyle wyglądał .. za 3 dni kończe 15naście lat co mam zrobić ? to bedzie 2 tydzien ciąży ; ( boje sie powiedzieć mamie .. a tym bardziej mu . on powiedzial po fakcie ze to tylko przygoda byla i moze zostac miedzy nami układ -seks przyjemnosc tylko wsydze sie tego ze to z nim robiłam .. ale no stało sie nie zabezpiecyliśmy sie jak mam mu powiedzieć o ciąży?????

Gość Serafina_90
:-/ Aż nie wiem co napisać. Powiedz mamie, że puściłaś się bez zabezpieczenia ze starszym facetem, którego w ogóle nie znasz. Masakra! Nie wiem czy można upaść niżej.

Gość chyba jakieś nowe przepisy
to ty od tego gadania w osobnym pokoju zaszłaś w ciążę???

Gość biała1516
obliczenia .. i testy robiłam ; ( on pewnie każe mi usunąć ...

Gość Serafina_90
Jak można być aż taką kretynką???

Gość sciemamaama
Jasne,że test wykaże 2 tygodniową ciązę

Gość wariatka na kolkach
to byl Twoj pierwszy raz?

Gość biała1516
no stało się .. byłam wypita i nie kontrolowałam sie ;//////// co mam zrobić ? usunąć zostawić ?

Idz dziewczyno do lekarza najpierw umów się na wizytę chociaż na za tydzień może będzie coś widać. Swoją drogą dobrze obliczyłaś?

Gość chyba jakieś nowe przepisy
testy robiłaś???? A w którym to dniu cyklu było, że tak zaskoczyłas i test od razu ciążę ci pokazał??? Wymyśl jakiś inny temat, bo to jakieś głupie prowo :(

Gość yukki
dziecko - stań przed ścianą, dwa kroki w tył..... rozpędź się i walni pudtą głową z całej siły. mam nadzieję że to tylko prowokacja, bo nie mogę uwierzyć, że 14 latka (jeszcze ciagle) może być tak głupia - pijesz i się puszczasz? Podaj do sądu tego faceta za sex z małolatą.

Gość moniaaaaaaaaaa82
koniec roku szkolnego i dzieciaki się nudzą... wszystko w temacie

Gość ole ole ole nie damy sie:)
Yuki haha dobre:D ale watpie zeby pomoglo,glupia jedtes i tyle 15 lat to jeszcze lalkami sie bawic powinnas i to jeszcze z jakims 33latkiem gratulacjie zapodalas sobie piekne zycie

Gość Prowo123-/:
Prowo prowo jak nic

Ja jestem facetem ale kobiety nawet chyba ginekolog ma trudno ocenić w dwóch tygodniach czy jest kobieta w ciąży, czy ona prawdę pisze??

Gość paczek baczek
nie przesadzajcie.ona sobie to inaczej policzyla.pewnie nie wie ze ciaze liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki.policzyla sobie pewnie od owulacji i wyszlo jej ze to dwa tyg a w rzeczywistosci ,jesli to prawda to jest to 4tc

Jesli ma to co ma w głowie poszłą z jakimś kolesiem i zrobili to bez zabezpieczenia to może i pojęcia nie ma jak się oblicza nie wiadomo. A może to i prowo bo coś zamilkła.

Gość dewfwe
polcia ty masz 21 lat?

Gość dewfwe
bo ja tez, a jestem w 10 tygodniu ciazy :)

Gość tak tak od owulacji
sobie policzyla bo 15 latki zawsze wiedzą kiedy mają owulacje. Sorki ale to mnie rozsmieszylo. Temat to prowo ale ta wypowiedz o owulacji u 14 czy 15 latki to szczyt wszystkiego. Przecież takie dziewczynki nie mierzą temperaturek nie obserwują śluzików czasem nawet okresu jeszcze nie mają w tym wieku czasem mają niereguralne jak to pierwsze miesiaczki, a nawet jesli maja i sa reguralne to 99% z nich nie wie kiedy ma owulacje. I rozumiem je doskonale bo po co im ta wiedza? Sama sie nad tym zaczelam zastanawiac glebiej dopiero jak chcialam zajsc w ciaze. Wcześniej mi to bylo wszystko jedno.

Gość :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
nie musicie jej tak jechac stało się jej sprawa wgl skąd przekonanie że 15 latka ma się lalkami bawić? no bez przesady ja mam 16 i raczej ta zabawa dawno minęła :-)

no nie wiem jaki to był test, ale mój wykrył moją ciążę dopiero w 6-tym tygodniu, a robiłam testy prawie co 3 dni, więc... nawet lekarz dwutygodniowej ciązy nie widzi. no chyba, że z krwi.

Gość dewfwe
ja mam problem zeby ojcu powiedziec, a w sumie dzieckiem nie jestem :d wstyd jak nie wiem :D

Im szybciej powiesz tym będzie lepiej, będziesz miała to za sobą, a tak to się stresujesz. Poza tym jesteś dorosła :)