Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danone Fantazzzya

Jak schudnąć, zwłaszcza w udach, kiedy co chwilę mam ochotę podjadać... I to sam

Polecane posty

Gość Danone Fantazzzya

Jak schudnąć zwłaszcza w udach kiedy co chwilę mam ochotę podjadać i to same niezdrowe rzeczy ... Może znacie jakieś ćwiczenia na nogi i pośladki?

Gość Danone Fantazzzya
Nie obchodzi mnie że cibie kuszą - bo mnie obrzydzają... Nie podobają mi się. Mam kompleksy na tym punkcie

Gość Danone Fantazzzya
*ciebie

Gość Danone Fantazzzya
Zgadzam się że patyki zamiast nóg są okropne. Ale ja nie chcę mieć nóg jak Anja Rubik czy tylko zgrabne, smukłe nogi... A nie taki cellulitis że jak siądę to cały fotel moja dupa zajmuje

Gość Danone Fantazzzya
Ha ha do lekarza dobre... I co on mi powie? Że mu dupe zawracam

Gość dontudare
Levviatan- nie każdy rodzaj ćwiczeń rozbudowuje mięśnie. Ważne jest obciążenie, ilość powtórzeń i wiele innych. Jest mnóstwo treningów rzeźbiąco- wysmuklających. Choćby ostatni program Chodakowskiej w shapie.

Nie. Cellulitis to inflamacja, zakazenie bakteryjne. Jesli chodzi ci o cellulit to nie pozbedziesz sie go jesli bedziesz zarla. Przestan jesc to co jesz i polacz to z cwiczeniami. I efekty beda.

Nie. Cellulitis to inflamacja, zakazenie bakteryjne. Jesli chodzi ci o cellulit to nie pozbedziesz sie go jesli bedziesz zarla. Przestan jesc to co jesz i polacz to z cwiczeniami. I efekty beda.

Gość Majanyt
NIENAWIDZĘ TŁUŚCIOCHÓW

Gość takatiki
mam ten sam problem, 59 cm w udzie przy 166 wzrostu 100 w biodrach i co śmieszne 64 w talii takze znam twoj bol. Jezdze na rowerku ale to nie pomaga :(

Gość Danone Fantazzzya
Kurcze że też kobiety muszą najbardziej tyć w udach:/ ręce mam chude, biust mały tylko biodra, uda szerokie... Sam tłuszcz... blee