Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

a ja nie bede podrywal kobiet

Polecane posty

Gość Akustyka żab
Inaczej będziesz ćwierkał jak będą wakacje i zobaczysz te wszystkie pary które wyległy na ulice.

Gość loloooo
kolejny ;)

Gość Akustyka żab
Oczywiście.

"Jak bede mial neta w kompie pokaze wam fote z komoni chcecie ???" Lans lvl 9000 :D

Gość ble ble chociaz ma odwage
a ty darker? ciota ktora drze morde ale ryja swego nie chce pokazac

Gość asia ticzerka
bo za wrażliwy jesteś chłopie, ale nie martw sie, nie Ty jeden. za bardzo sie przejmujesz odmową a dziewczyny są nieraz okropne, zwłaszcza takie przekonane o swojej wspaniałej urodzie, niestety

Looooser - co tacia to racia ale nie zawsze sie da ide z sunia na spacer i totka wyslac multi multi

Gość Urquiza
A ja jestem ciekaw co zrobi BLE BLE gdy wogole nie bedzie juz mial internetu ani w telefonie ani w kompie

Gość BO wy dupy wołowe jesteście
To ja wam powiem jak się robi na podstawie zeszłego piątku. Robi się tak najpierw trzeba się schlać (bądź naćpać co kto woli, ja dragów nie tykam) puścić chafta i na miasto, a że był to piątek więc masa pijanych lasek się po mieście kręci (tym bardziej że był to mecz polska grecja), nie minęło 20 minut a już byłem na imprezie z jakimiś dupami (zgarnęły mnie z ulicy razem z moim kolegą) a że to One nas zapraszały więc stawiały alkohol hehehhehe, szkoda że wszyscy padli bo jedna już się do mnie kleiła hehehehhehe, ale wrażenie dobre zostawiłem i zostałem zaproszony na kolejne imprezy, byłem bezczelny, chamski i zalany w trupa, z obrzyganymi buciorami a jedna z tych lasek oczywiście buzi buzi hehehehhehe, jak na trzeźwo na tą sytuacje patrzę to ze śmiechu nie mogę ale ta technika podrywania na urwany film akurat w moim przypadku skutkuje, bo to nie pierwsza taka akcja ale o reszcie nawet nie piszę... Czyli mówiąc krótka polecam chlać na umór i na miasto :D

jak się jest przystojnym to podrywać laski można nawet na dłubanie w nosie ale opowiadanie że laski na ciebie lecą bo jesteś pijany i zarzygany to bzdura jakich mało. lecą na ciebie bo im się podobasz po prostu.

Gość Selekcja naturalna!
Nie martwcie się, niektóre kobietki lubią nieśmiałych ;)

Gość podbijam tematy dla ble ble
up