Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

nowy filmik z Los Angeles przed chwila wstawilam!! o parku i dmuchaniu!

Polecane posty

dziewctwo to wiezienie kobiety z ktorego kazda nie moze sie docezkac by wyjsc

Gość ruyyyyyyyy
no to czuj sie wolna,a kto miał klucz do celi ?

Gość nawalona ziutka
cześć Ela :) ogladam te Twoje filmiki i muszę przyznać ,że jakoby tego talentu reżyserskiego nie masz;) ale pozytywna energie bije jak cholera:D pozdrawiam i jak zawsze uważaj na siebie:)

Gość Jomalla, Nigeria
Ela, jakie są twoje fantazje erotyczne?

zakladam nowy kanal angielski bo ten obecny jest taki z muzycznymi i chce jeszcze drugi taki o moim zyciu z vlogami podobny do polskiego - co o tym myslicie?

Gość marzy mi sie seks z nie wiem
masz racje Ela, ja jestem w Polsce i też lubię sie rznac,ale powiedz jacy są Amerykanie? masz porównanie z Polakami? jakie mają ciała? zapuszczeni są?

Gość Kilgore Trout,
Ella! Dlaczego zatytułowałaś film: "O parku i DMUCHANIU"? Park rozumiem, ale dmuchanie??? Pozdrawiam oczywiście 🖐️

bo chodzi o to ze dmuchanie tytoniu mi przeszkadza! bo ja nie pale i nie dmucham - wypowiedzialam sie wiec tam!

Gość Kilgore Trout,
to wszystko jasne. Filmiki zajebiste :) 🌼

Gość Magda z Krakowa
ogladam filmik, cudnie jest w tym parku!! mnie tez sie tam bardzo podoba :) a oswietlone noca miasto wyglada bajecznie , jesli bedziesz kiedys w Egipcie to zajrzyj koniecznie do Al Azhar Park w Kairze, przepiekne miejsce skad rozciaga sie panorama na stary Kair , o ile oczywiscie lubisz arabskie klimaty :) ja bardzo lubie te kraje i ten park pozostal w mojej pamieci :) http://www.flickr.com/photos/marcoryan/5322684513/ to taka zielona wyspa w srodku olbrzymiej metropolii :) pozdrowienia z Krakowa :)

ojejku nie kus mnie!!! ja musze oszczedzac pieniadze! ha ha! to moje marzenie pojechac do egiptu - juz od lat marze - musze kiedys tam zawitac na serio!!! musze! dzieki bardzo za ten link!!! bardzo lubie arasbkie klimaty i kulture no i w ogole wszystkie podroze! moglabym jezdzic gdzies bez przerwy!!!

Gość dsdghgh
czy to prawda ze czarni Amerykanie maja dluzsze penisy?

Gość o dzizas
Ciekawe jest to ze polski strasznie kaleczysz, masz amerykański akcent, a jak mowisz po angielsku to masz akcent polski..

Gość Magda z Krakowa
ja rowniez uwielbiam podrozowac, i zgadzam sie z Toba ze facet albo np dziecko byloby sporym ograniczeniem dla realizowania swoich pasji, rozwijania sie i tak dalej , to moze poczkeac na pozniej;) eh moze mi sie kiedys uda poleciec do Stanow, to tez jedno z moich marzen:) a powiedz ogladasz Euro , kibicujesz naszym? :D czy raczej sport Cie nie interesuje ;)

Gość Magda z Krakowa
Chciałabym uprawiać seks z facetami z każdej części globu. Życie ma sie jedno. A ten który wyrucha mnie najlepiej z tym spędze resztę życia :)

Gość Magda z Krakowa
oho kogos denerwuja moje posty , pozdrawiam podszywa ;)

tak oczywscie ze ogladam euro! super byla ta bramka w rog! w nastepnym filmiku chyba sie na ten temat wypowiem! no i bardzo jestem zadowolona ze w koncu o polsce sporo w prasie bo zrobila bardzo madry krok z tym hostowaniem!!!

tak no tak jest ze obecnie nie mowie w zadnym jezyku z naturalnym akcentem- jestem dzieco internetu!!

Gość dsfghjkfghjkl
:)

Gość taka anananana
Ella do tej pory oglądałam twoje filmiki bo były po polsku angielski kiepsko znam, więc jak będą po angielsku to raczej nie będe oglądać :O

ja ten kanal stworzylam tylko do filmikow polskich i bede tylko po polsku tu krecila! :) dziekuje za ogladanie! moj inny kanal jest angielski - ale to zupelnie inny kanal :)

Gość yukuyk
ty nie masz nic do dymania ja do dmuchania niech każdy robi co chce przecież nie dmucha ci palacz w twarz; jestem za zalegalizowaniem marihuany w miejsce papierosów byłby to świetny krok

Gość Prośba o filmik......
Droga autorko, bardzo przyjemnie ogląda się Twoje filmiki. Można dowiedzieć się dużo ciekawych informacji o L.A. Miałbym prośbę, czy możesz nakręcić coś o życiu erotycznym w L.A.? Mam tutaj na myśli dzielnice erotyczną z Sex Shopami czy kinami w ogóle jak to funkcjonuje w L.A. Z góry dziękuję i pozdrawiam!!! Oglądam regularnie ;-) Tomasz

Gość wkurwionaaafgdr
Ella nie udaawaj wielkiuej amerykanskiej dziwki bvo polki rtio nie dziwki chamsie