Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

nowy filmik z Los Angeles przed chwila wstawilam!! o parku i dmuchaniu!

Polecane posty

nie wiem jak mam nakrecic o zyciu erotycznym jak mnie tyle dzieci subskrybuje -mam widzow w kazdym wieku teraz i musze miec do wszystkich szacunek nie oznacza to jednak ze nie bedzie jakis seksy bikini filmikow bo mieszkam przy plazy ale jesli juz bym taki filmik zrobila to musi byc zamkniety tylko dla widzow doroslych - zastanowie sie czy w ogole ja do tego ja pasuje zreszta...nie wiem...chyba jakos nie...jestem jakas za dziecinna chyba! moze o sklepie z zbawkami ale nie seksy! ha ha ha

ale porobie filmiki o zwiazkach czas juz skonczyc z tym madonna dziewica problemem polskim przynajmniej to jakos zaazdresowac

Gość dfghjklfghjk
obciach

Gość dfghsdfghdsfg
:)

Gość skromny ten park
mały trwaniczek, kilka drzew kible zamkniete bo bezdomych tam pełno rzeźby to gnioty artystyczne jak to w USA wszędzie kamery bo w państwie policyjnym wszystko musi byc pod kontrolą a papierosy...ja nie palę ale co ci przeszkadza dym z papierosa czekając na przejsciu dla pieszych skoro w koło jeżdżą samochody, wiesz ile one produkują spalin? rozumiem zakaz w kawiarni ale na ulicy to z lekka absurdalne jest

Gość skromny ten park
ale nie zniechęcaj się

ciesze sie ze jest policja bo przynajmniej bezpiecznie jest! to o panstwie policyjnym to bzdura

Gość wcale nie bzdura
wcale nie bzdura, wszędzie macie kamery a jeszcze gorzej że was podsłuchują, caly ruch internetowy jest filtrowany (poczytaj o Echelonie, agencjach do kontroli, nawet AES wasi ludzie chca zlamać i budująą wielkie centrum obliczeniowe w tym celu), kontrole na lotniskach, skanery, straszne rzeczy i upokarzające, 11 września był dobrym pretekstem na ograniczenie praw obywatelskich, a najlepsze że 40% nowojorczyków nie wierzy w wersję oficjalną " this was inside job!" lemingi oczywiście nie widza jak Silverstein się obłowił, jak to pomogło propagandowao Izraelowi, jak Zarobilił Halliburton na krucjatach w Iraku i Afganistanie (w samym Iraku skasowali 20 mld) a Dick Cheney zanim został wickiem był prezesem Halliburtona, a to zresztą tylko jedna z drapieżnych korporacji która się na tych wojnach obłowiła Ech Ella, już ci pewnie GMO i to słynne amerykańskie jedzenie zaszkodziło, podobno Amerykanie to lemini i nic nie kapują z tego co sie wokół nich dzieje 🖐️

za duzo sie naczytales bzdur illuminatihahaha - wierz mi ze te rzeczy to wymyslaja ludzie z czasem na reku i nie sa to tak wazne osoby by nawet wiedzialy co rzad robi takie jest moje zdanie-oczywiscie kazdy wierzy i tak w co chce wierzyc ale skad niby te nieroby znaja sekrety rzadu mom zdaniem to bzdura i tyle no i szukanie sensacji

Gość Wiadomość do ELLA z L.A
Witaj Ella !!! Mam na imię Ewa i mieszkam w Gdyni. Jestem miłośniczką Twojego forum, jak również Twoich wspaniałych filmów autorskich. Uważam, że przekazujesz nam wszystkim sporą wiedzą o tym, jak wygląda życie w Los Angeles, dlatego chciałabym Ci coś zaproponować. Mianowicie: Ja oraz wiele innych osób chcielibyśmy Ciebie zaprosić do naszego pokoju gościnnego w którym są Polacy z całego Świata, dzielący się swoimi przeżyciami, wrażeniami, problemami...ogólnie swoim życiem w innym Państwie. Jest to pierwszy w Polsce czat głosowy z kamerkami, który nazywa się Spikeria.pl Pozwól, że wytłumaczę Ci jak to działa: Otóż należy wejść na stronę WWW.SPIKERIA.PL potem zalogować swój Nick. Jeśli nie zalogujesz swojego Nick'a to nie będziesz miała dostępu do pokoi, które na liście oznaczone są zieloną literką R . Dobrze też jest zalogować swój Nick, ponieważ jest się lepiej traktowanym. Nicki zalogowane mają też większe możliwości i np. można dodawać znajomych na listę, albo otwierać swój własny pokój, gdzie jest się adminem i można kierować i zarządzać takim pokojem. Ok, to jak zalogujesz swój Nick to osobiście polecam Ci jeden pokój o nazwie " DYSKUSJE NA KAŻDY TEMAT " - jest to pokój zamknięty, a więc oznaczony literką R. Na tym pokoju są na prawdę sympatyczni ludzie mający coś ważnego do przekazania z całego Świata. Osobiście ręczę, że jest to pokój kulturalny, gdzie poczujesz się dobrze. Ja jestem codziennie na tym pokoju i mam już tam grono fajnych znajomych, z którymi praktycznie codziennie mogę porozmawiać poprzez internet siedząc w domu i pijąc czekoladę :-) No właśnie, można rozmawiać, ale trzeba mieć wbudowany mikrofon w komputer czy laptop. Można też się pokazać, ale trzeba mieć kamerkę. Nie wolno przeklinać ani źle się zachowywać, ponieważ od razu dostaje się bana i wylatujesz na kilka godzin z tego pokoju - ma się blokadę - tak jest na wszystkich pokojach Spikerii. Pomyślałam, że w taki sposób poprzez Czat głosowy będzie można z Tobą na żywo porozmawiać, a inni będą mogli włączyć się do dyskusji. Wpadłam na pomysł, że może nawet sama otworzyłabyś na Spikerii swój własny pokój autorski, gdzie wszyscy zainteresowani mogliby Ciebie odwiedzać - uważam, że to świetny pomysł. Myślę, że wytłumaczyłam Ci bardzo dokładnie działanie tego naszego pokoju na Spikerii. Mam nadzieję, że zrozumiałaś. Lepiej nie potrafię wytłumaczyć, bo siedziałam całą noc na Spikerii i gadałam z ludźmi, przez co teraz rano mój mózg wolniej pracuje. Uważaj, bo Spikeria bardzo wciąga i uzależnia. Przynajmniej ja jestem już na niej od 3 lat, a sama Spikeria istnieje od ok. 10 lat. Także na koniec będzie miło nam jak zawitasz do naszego pokoju " DYSKUSJE NA KAŻDY TEMAT " na www.spikeria.pl Cieszę się, że istnieją tacy pozytywnie ludzie jak Ty :-) Czekam na odpowiedz na moją wiadomość. Pozdrawiam !!! Ewa