Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoaoaoaoaoaoaaaa

po co dzieci z pilkarzami wchodza na stadion/boisko?

Polecane posty

Gość hoaoaoaoaoaoaaaa

wyjasni mi ktos??

Gość 12345432323
zeby wejsc z piłkarzem na boisko... :p

Gość już wszystko wiem
to taki stary pedofilski obyczaj

Gość vgftryu
kupa ci wystaje z tyka mała blondynka :-D

Gość hoaoaoaoaoaoaaaa
zeby wejsc z piłkarzem na boisko.. no wiesz prosilam o bardziej powazne odpowiedzi, skoro nic nie masz specalnego do powiedzenia, to z grzecznosci wyjdz

Gość cera naczynkowa
symbol czystej walki, gry fail play

Po to żeby chodziły do Mc Donalna, kupowały zestawy, bo wtedy można brać udział w losowaniu albo w konkursie np na obrazek i w efekcie iść na mecz :) poza tym znam jedno dziecko które było z takiej okazji w RPA z rodzicem i mieli superową wycieczkę, więc nie jest to żadna ściema.

Gość hoaoaoaoaoaoaaaa
symbol czystej walki, gry fail play o cos takiego mni chodzilo, dziekowac - milego wieczoru :classic_cool:

Gość klawe_życie
zepsuję Wam zabawę w domysły , nie wiem, nie pamiętam kto wymyślił wejście dzieci razem z piłkarzami na boisko ale chodzi o to, że teraz w meczu wezmą udział dorośli i zawodowi piłkarze a dzieci jako młode pokolenie za kilka lat dorosną i zostaną piłkarzami, czyli rośnie nowe pokolenie piłkarzy :)

Gość ghguiyuk
Ale tam były też dziewczynki.

Gość już wszystko wiem
bo niedługo dziewczynki zdominują futbol, a także będą odprawiały msze w kościołach

A to wsumie przykre nawet. W tv leci jakaś reklama czy co to tam jest, wiecie to "bez ciebie nie idę" co Błaszczykowski nie chce wyjść na boisko póki chłopczyk nie weźmie go za ręke. Ale przyjrzyjcie się przed prawdziwym meczem - piłkarze mają te dzieciaki w dupie. Nawet na nie nie spojrzą. Hostessy latają i na siłę łączą ich za ręce, bo inaczej mało który wyciągnie rękę pierwszy a dzieci też stoją jak wryte bo się pewnie wstydzą. Żenada

Gość hoaoaoaoaoaoaaaa
co ty pierdolisz kobieto, widzialam sami brali za rece te dzieciaki :O

Gość bo oni maksymalnie skupiaja
sie przed meczem a nie jakies bachory im w glowach.

Gość klawe_życie
marudzisz lalka te dzieci mają oczywiście swoich opiekunów, wszystko jest wyreżyserowane, chodzi o SYMBOL - rośnie młode pokolenie a piłkarze są przy wejściu na płytę boiska bardzo skoncentrowani, wielu w tym momencie zapomina słowa hymnu narodowego , szum w uszach i oszołomienie , rozluźnienie następuje w czasie gry , emocje

Gość bo oni maksymalnie skupiaja
pancerna :D

Gość 12345432323
Nasi to biorą, z reala czy tam barcelony, jeden pies, to piłkarz wytarł swojego gila o koszulkę dziecka. Chcecie to poszukajcie, jest nagranie. a wiesz ile jest warty taki gil??? Ja bym wszystko oddała za niego. Mozna wystawic aukcje na allegro, albo oprawic w ramkę i zachowac... albo lizac codzień po trochu dla aminuszu...

hoaoaoaoaoaoaaaa - mecz Polska-Grecja, może z jeden lub dwóch zaszczyciło dzieciaka spojrzeniem już nie mówiąc o dalszej interakcji. Nie pierdole tylko wiem, bo aż raziło. Ale proste, że piłkarze nie mają obowiązku zabawiać obcych dzieciorów w momencie jak akurat szykują się do walki. Pytanie właśnie co one tam robią skoro nikomu nie są potrzebne

Gość Paulina K
bo piłkarze to pedofile i wchodzom na boisko by tych dzieci molestować, kiedyś sama byłam piłkarzem, to wiem co mówie

Gość żeby było koko spoko
.