Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od dziś stary kawaler

Postanowiłem zostać starym kawalerem

Polecane posty

Zakochiwałem się w was a wy wykorzystywałyście. Wiec od dziś mam was totalnie w dupie a nawet głębiej. Jeśli jakaś kobieta będzie za mną latać i błagać o spotkania ok. Ale nigdy w życiu już z żadną z was nie spotkam się od tak. Nie kupie kwiatka. Mam na was totalnie wyjebane. I same sobie na to zasłużyłyście.

Gość Palomaaa
Ja też postanowiłam zostać starą panną i kupić sobie rudego kota.

........ z drugiej strony przez takich idiotów się nie dziwie kobietom. Ale nie zmienia to faktu że lubicie się bawić facetami, być rozpieszczane itd. I większość z was to materialne dziwki.

Piszesz jakbyś chciał się odegrać na kobietach i aby im było przykro. A tak naprawdę sam sobie strzelasz w stopę. Spokojnie, jest szansa, że za jakiś czas zmienisz zdanie. Tylko krowa nie zmienia poglądów na szczęście :)

Gość Palomaaa
Każdy lubi być rozpieszczany. A na materialne dz... nic nie poaradzisz, musisz się je nauczyć odróżniać

Nie da sie. Na początku nie kupuj mi nic. A potem ........... No a kończy się na tym że się przez miesiąc nawet do ciebie nie odezwie.

A i czy chciałbym być rozpieszczany.... jakoś tego nie widzę. Jedynie tulony.

Gość Palomaaa
Więc problem jest z Tobą - wybierasz nieodpowiednie kobiety

Gość Palomaaa
Nie chciałbyś być budzony rano śniadaniem do łóżka i szeptem "kochanie czas wstać"? To właśnie takie małe rozpieszczanie.

wolał bym innaczej być budzony :) ale no coś w tym jest.

Gość Palomaaa
Haha nie można facetów aż tak rozpieszczać :)

Gość Palomaaa
Nie wszystkie kobiety są złe, trzeba po prostu trafić na tą właściwą :)

Przykro mi ja mam was już dość.

Gość Palomaaa
Obecnie też mam dość facetów, bo to kłamcy, oszuści i myślą penisem, co nie znaczy, że w przyszłości z jakimś się nie zwiążę. Lubię ryzyko ;)

oj tam penisem... Wydaje mi się że my tylko musimy spuścić z krzyża. A reszta zależy od charakteru. Jeden będzie myślał o tobie drugi nie.

Gość Palomaaa
Więc widzisz, wszystko zależy od charakteru ;)

Nie kobiety są takie same. Po prostu wami kieruje instynkt rodzenia dzieci. = kasa = szukanie najlepszego = zdrady

Gość Palomaaa
Hmm instynkt włącza się koło 30stki. Większość kobiet chce być niezależna finansowo od partnera. Zdrada tylko wtedy, kiedy facet nie sprosta naszym oczekiwaniom, ale przedtem wysyłamy sygnały, że coś jest nie tak, tylko Wy nie potraficie tego zobaczyć.

Co ja poradze ze nie mam 16cm... Nic Wiec będę zdradzony i na co mi to A ja widzę że mało kobiet chce być niezależnych coraz mniej.

Gość Palomaaa
Haha myślisz, że o długość chodzi? Nie.

Oj tam ludzie mnie wykorzystują baby tez. Zamknę się w 4 ścianach. Ja tu nie pasuje

Gość Palomaaa
Twój wybór. Ja się zamknęłam w 4 ścianach na 2 tygodnie. Potem stwierdziłam, że szkoda życia.

Jak czytam i słucham o celach i ambicjach dzisiejszych kobiet, to (choć sama jestem kobieta) muszę Ci przyznać rację. Większość to materialistki, które chcą wieść wygodne życie u boku faceta. Co nie znaczy, że mężczyźni są bez winy. W dzisiejszych czasach związek to transakcja wymienna. Kobieta oferuje siebie wzamian za pieniądze i złudną miłość.

Ja sie sparzyłam na facetach skurczybykach, ale chyba dam sobie i im jeszcze jedna szansę. Kawalerze, nie kazda chce wielkiego penisa, dostepu do konta i skoków w bok. Sa tez takie babki, które marza o normalnosci. Znajdziesz ja. A jak nie to ja Cie na randke wyciagne ;)

Gość doktora Fiutancja
bardzo dobry pomysł,ale nie komercyjny. Bardziej korzystne jest być starym kawalerem + seminarium duchowne. troche szczęścia i można mieć świat u stóp, patrz JP2, albo tylko mniejsze ambicje i wszystkie, tłusta parafię i wszystkie parafianku odprawiające pokutę w twoim łóżku, a nawet zlizujące bitą śmietankę z siusiaka.