Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeKtośPomóc?

ząb i ciśnienie...

Polecane posty

Gość MożeKtośPomóc?

Otóż mam problem co jakis czas(co kilka miesięcy tak 3-4 kiedy jest niskie ciśnienie boli mnie ząb(to trwa tydzień na oko) nigdzie w internecie nie znalazłem żeby ktoś się na takie coś skarżył...ktoś mi powie co to jest? ząb jest zdrowy to z miejsca mówie...ząb może nie boli jakoś bardzo ale jako ze jestem osobą podatną na ból akurat zębów bo jakiekolwiek rany na ciele nie bolą mnie i moge wiele wznieść ale od szyi w góre czy to głowa/żeby to nie moge wytrzymać nawet małego bólu i faszeruje się apap-em...tak czy siak ktoś w ogóle słyszał o podobnej dolegliwości? ząb który boli kiedy jest niskie cisnienie...

tak ja mialem podobnie okazalo sie ze budowal sie pod zebem ropien dowiedzialem sie brutalnie jak dostalem szczekoscisku i goraczki 40 stopni. bolal na zmiane cisnienia wczesniej nie polecam latac z czyms takim samolotem- zdechnac z bolu mozna generalnie radze wyrwac tegoi zeba a wczesniej zrobic rtg

Gość Pomożektoś?
kurde troche mnie przeraziłeś...mam nadzieje ze nie jest tak jak ty to mówisz...

Gość gość456
Od 2006 roku po wypadku miałam dziwne stany z 6 dolna lewa mimo ze była dokładnie wyleczona ciśnienie miałam 90/40 lub 90/60 a puls wysoki lekarze mowili, że to ok a nie puls wysoki to stan zapalny. W Ciaży spałam po 15 godzin na dobe ...przy porodzie miałam 110/ 65 masakra...w tym roku myslałam ze zejde mowiono ze mam ataki paniki.Wychodziły mi zimne poty na twarz w trakcie snu i budziłam sie z mysla ze nie oddycham. Ograniczyłam cukier bo anglicy mówili o cukrzycy. Ale nadal były zawroty głowy złe samopoczucie i senność oraz wkurzenie. Z wachaniem i przykrościa usunęłam ząb. Biore k2mk7 i magnez z b6 i potasem. Sen wraca do równowagi i wiele innych spraw a po 11 latach czuje sie jakbym stawała sie soba. Ciśnienie mam w normie od 4 tygodni 120/80 puls od 85 do 95 .nerwus bywam dalej ale to cholerne uczucie ospałości i niechęci do życia znika powoli a i pije oleje po 3 latach przerwy konpny (bo lniany nie przełknę). Prawdopodobnie to stan zapalny od nerwu który został zablokowany przez chińskiego lekarza w anglii po wypadku i ból zniknął a był przeraźliwy a pojawiły sie problemy z okostną i zębem oraz stały dyskofort zwiazany z nerwem trójdzielnym i migreny od rdzenia kregowego aż po uszy ból potrafił trwać trzy dni wtedy wysiadałam i brałam tabletke. Ostatnio po wyrwaniu nie biore 4 tabletki na ból tylko dwie w miesiącu...ciekawe czy bóle znikną całkiem...jeden mały śliczny ząb a tyle utrapień.i cukier też staram sie już kontrolować ale jest o wiele łatwiej niż wcześniej. Nie bolą zgięcia w żyłach i kolana ale to zasługa d3 i k2mk7 które w końcu zadziałało. Niedopatrzenie prozaiczne a może kosztować bardzo wiele w życiu.również wahania nastrojów