Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz po wszystkim

Zrobiłam coś strasznego, nie wiem co dalej ze mną będzie :((

Polecane posty

Gość juz po wszystkim

hej byl moze ktos w takiej sytuacji bo nie mam z kim pogadac:( jestem studentką, studiuje poza miejscem zamieszkania, dostalam sie na b.dobry kierunek, mma byla dumna. Jakis czas temu mialam klopoty finansowe, wzielam pozyczke w firmie poza bankowej ,kwota niewielka bo 800zl, potem nie mialam z czego splacac, poszlam do pracy na wieczory od 14 do 22, zaczelam splacac ten kredyt. Moja mama zaczela robic remont lazienki i malowanie, liczyla ze dam jej kase z mojej pracy tzn pozycze. Zostalam wrobiona przez ta firme od pozyczek, nie chcieli czekac na splate, wyslali to do sadu. Razem z odsetkami wyszlo 2500zl z groszami. Pozyczylam od kolezanki by czesc splacic. Zostalo jeszcze ponad 1000, odsetki rosly a komornik zablokowal moje konto . Listy przychodza do mamy bo tam jestem zameldowana. Mama nie miala pracy przez jakis czas, tez nie splacila swojego kredytu ,tez wniosek do sądu nie cackali sie z firmy windykacjnej, zajeli jej zwrot z podatku Facet od remontu zrobil robote za darmo, codziennie dzwoni i przychodzi po swoją naleznosc :( nie wiedzialam co juz robic, w banku nie chcieli mi dac bo pracowalam na umowe zlecenie- za krotko ,uznali by to jako dochod ale gdybym pracowala min. rok, firma w ktorej bylam zatrudniona ociąga sie z wyplatą, kase dostane dopiero w pierwszym tygodniu lipca, provident tez mi nie chcial dac nie wiem czemu mamie kredytu nie dadzą, bo poza tym jednym ma zlą historie i niskie dochody od znajomych juz nie moge wziąc bo mi napozyczali a ja jeszcze nie oddalam , o rodzinie moge zapomniec bylam w kropce i zrobiam to za pieniadze :( w ciagu trzech dni spotkalam sie z kilkoma facetami z ogloszen i czatów, wypilam sporo i sie umowilam :( ze łzami w oczach robilam to z nimi gdy wyszlam z mieszkania kucnelam w krzaki i zaczelam ryczec jak dziecko ;( teraz juz sie otrzasnelam ale nie moge spojrzec sobie w oczy, brzydze sie siebie, zaczelam unikac ludzi, nie patrze na twarze mam wrazenie ze wszyscy wiedza co zrobilam, sprawzilam ze strachu czy niczym sie nie zarazilam :( nie wiem co teraz znow potrzebuje pieniedzy

Gość juz po wszystkim
...

Gość zawiedziony1410
ludzie, kto to widzial robic remonty jak sie nie ma za co jesc... jaka matka taka corka

Gość abdkAL
otrzasniesz sie, nic takiego sie nie stalo, znaazlas sie w sytuacji podbramkowej, nie robi to z ciebie dziwki

Gość Sytuacja podbramkowa?
Bez jaj. Sytuacja podbramkowa to jest wtedy, jak jedyny żywiciel rodziny traci nagle pracę. A tu jest rodzinka od lat żyjąca bezmyślnie i na kredyt:O I córeczka dziwka.

Gość już wszystko wiem
czy dasz tyłka za pieniądze 5 razy czy 100, to już nie ma znaczenia. więc bierz się do roboty

nie idź dalej w tym kierunku... łatwo z tym zacząć, a potem to już zawsze będzie dla Ciebie jakaś furtka - będziesz mieć kłopoty, potrzebować pieniędzy, więc zawsze powiesz sobie "jeszcze ten jeden raz. ostatni". potem zaczniesz sobie sama wmawiać, że w końcu to nie takie złe i ani się obejrzysz a stanie się to Twoim sposobem na życie :( pamiętaj: zawsze jest jakieś inne wyjście. ale znajdziesz je tylko wtedy, kiedy prostytucji w ogóle nie będziesz brała pod uwagę

Gość gęsiareczka
Niektóre studentki żyją tak przez cały czas i bardzo sobie chwalą łatwe i szybko zarobione pieniądze. Jak widać nie dla wszystkich jest to takie łatwe i proste

Gość już wszystko wiem
do abdkAL - czyli jak ktoś ma trochę kasy w portfelu i się kurwi to jest dziwką, a jak kasy nie ma i daje dupy to w porządku, tak?

Gość abdkAL
jakiego masz nicka-juz po wszystkim, teraz zyj rozsadniej i naprawde uwazaj i nie wracaj do tego, bo moglas sie faktycznie czyms zarazic...

Gość maciekkk1988
o matko ale ty durna i tak samo twoja matka ... jaki kretyn bierze się za remonty nie mając na jedzenie i mając kredyty ? dawaj dalej dupy bo na nic innego się nie nadajesz.

Przykro się to czyta, bo co innego laska, która robi to żeby mieć na nowe spodenki i kosmetyki, a co innego Twoja sytuacja. Wyrzuty chyba świadczą o tym, że posiadasz sumienie. Faktycznie jak się kasy nie ma to nie bierze się za remonty, ale stało się. Ciężko nawet coś doradzić bo sytuacja podbramkowa...

Gość abdkAL
jest dziwka wtedy, jesli robi to bez skrululow i wyrzutow sumenia, zobacz czlowiecze jak ona to przezywa ze to zrobila... nie jest dziwka, bynajmniej w mojich oczach laida-100procent poparcia

Gość rozaliaaaaaa
mam nadzieje ze sie zabezpieczyłaś :-0 nie rob tego wiecej i zyj troszke rozsadniej, a teraz nie ma co plakać nad rozlanym mlekiem stało sie i juz ale nie wracaj do tego nigdy!

Gość już wszystko wiem
znowu ta podwójna mentalność - dla mnie dziwka to dziwka, jak się wali za kasę to dziwka i koniec, a wyrzuty sumienia nie są usprawiedliwieniem

Gość abdkAL
jestescie bez serca i tyle-najlatwiej rzucic kamieniem w drugiego czlowieka ktory znalazl sie w bardzo trudnej sytuacji cieszcie sie ze was to nie spotkalo... byle tylko duma rozumu nie przerosla

Gość polski mężczyzna91
gdyby spotkało mnie coś takiego to starałbym się zdobyć pieniądze w taki sposób, aby nie stracić swojej godności :o🖐️

Gość już wszystko wiem
mam nadzieję, że następnym jej klientem będzie twój facet, na pewno go pochwalisz za to, że pomaga biednej dziewczynie w trudnej sytuacji finansowej

Gość bar(a)bara
nie wierze, ze dostalas sie na dobre studia z taka logika, liczeniem i umiejetnoscia planowania...-no chyba ze najakies artystyczne

Jak mnie wk... mentorzy sprzed monitora. Wszyscy dobrze wiemy co jest dobre, a co złe, co nie przeszkadza nam z lubością te złe rzeczy robić. Są różne sytuacje i jak ktoś się w nich nie znalazł to farmazony wypisywać jest bardzo łatwo.

Gość polski mężczyzna91
jeśli ktoś z lubością daje dupy za kasę to serdecznie współczuję :)

Gość maciekkk1988
abdkAL ale przez kogo znalazła się w tak trudnej sytuacji ? sama się o to prosiła .. ona i ta jej matka.. nie zdziwiłbym się jakby stara też dupy dawała... jakby miały trochę rozumu to by nie miały takiej sytucaji i dupy dawać by nie musiały.. a to tylko wymówka, bo z każdej sytuacji można wyjść bez dawania dupy.to była najprostsza droga i tyle

Gość bar(a)bara
prowo

Gość już wszystko wiem
Polly, przypuszczam, że wiele dziewczyn znalazło się w swoim życiu w trudnej sytuacji finansowej, i co? Każda zaraz poleciała na ulicę tyłek wystawiać?

polski mężczyzna maciek: Przy Waszym nicku jest pewnie rok Waszego urodzenia? Widać.

Gość polski mężczyzna91
skończyły się argumenty i rozpoczynasz atak personalny? :D "forum dla mądrych kobiet" :classic_cool:

Gość już wszystko wiem
nie jestem żadnym moralizatorem, po prostu uważam, że coraz więcej młodych ludzi jest wypranych z honoru, nie ma szacunku do siebie a brak kasy jest dla nich usprawiedliwieniem na zrobienie każdego świństwa

już wszystko wiem: Ja tego nie pochwalam, tylko poczytaj sobie w jaki sposób ona o tym pisze. Powyzywajcie od k....- a w tej chwili co ma z tym zrobić, w łeb sobie strzelić?! Łatwo jest oceniać, ja to bym nigdy...- g.... wiemy jakbyśmy się zachowali. Czasem mam wrażenie, ze na kafe przesiaduje kwiat społeczeństwa- czysty i niewinny.

Gość polski mężczyzna91
tak, powinna sobie strzelić w łeb :classic_cool:

polski mężczyzna: Jakieś nerwy mam od rana :) Na kafe młodzieży polskiej nie odmienimy- już po fakcie to można sobie gdybać.