Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz po wszystkim

Zrobiłam coś strasznego, nie wiem co dalej ze mną będzie :((

Polecane posty

Gość już wszystko wiem
kurewstwo nazywamy po imieniu! a jak ktoś kradnie to złodziejem nie jest, bo w chwili kradzieży nie był bogaty?

Gość LilianaSzmit
jak zaczelas raz to beda koljne takie rzeczy

Gość polski mężczyzna91
dokładnie, teraz może ma wyrzuty sumienia, ale potem pomyśli że to było całkiem opłacalne - wystawiła tyłek na godzinę, a zarobiła 100-200 zł

już wszystko wiem: Jak złodziej ukradnie to będzie złodziejem. Jeśli będzie kradł nadal i dobrze mu z tym będzie- zasługuje na potępienie. Jak będzie tego żałował, odpokutuje i nigdy więcej nie powtórzy- chyba zasługuje na szansę?

Gość już wszystko wiem
a autorka na jaką szansę zasługuje, bo nie rozumiem

Gość już wszystko wiem
złodziejowi też może być z tym niedobrze, a kraść będzie dalej

Gość LilianaSzmit
a po co brala kredyt na co ?

Gość abdkAL
dokladnie o to chodzi-ona zasluguje na druga szanse... tylko ze sama sobie musi ja dac, bo sama siebie upokorzyla i bedzie sie musiala z tego pozbierac, byc moze nawet z pomoca psychologa bo z tego co pisala bardzo to przezyla... ja nie rozumiem jak bardzo trzeba byc przypartym do muru by z mentalnoscia autorki ryczac w krzakach zdobyc sie na cos takiego... z tego co ona opisuje to sie z tego za szybko nie pozbiera, sama sobie wielka krzywde wyrzadzila, wie ze ma to juz za soba i to jest ten jedyny plus. w sumie to jej naprawde wspolczuje, tak czy siak musi patrzec na pozytywne aspekty calej sprawy albo wpadnie w depresje sa laski ktore sie kurwia a potem bez zadnych wyrzutow usuwaja dzieci, i dalej sie kurwia, takim to bym cipy pozaszywala dla tej dziewczyny mam serce bo cierpi

Gość już wszystko wiem
to spłać za nią kredyt, żeby mogła być porządna

Gość abdkAL
przestancie osadzac tak podle i plytko drugiego czlowieka ile jest bab ktore sie szmaca dla przyjemnosci, dla nowej torebki, dla pochwalenia sie przed kolezankami ta dziewczyna to nie galerianka nie widzicie tego ze to nie jest jej skora bycie dzi wka ze zrobila to i bedzie musiala sie z tym teraz pozbierac????!!!!!! ona nie potrzebuje umoralniania ona ma swoja moralnosc i ja uszkodzila, musi teraz odbudowac swoje poczucie wlasnej wartosci-jeszcze beda z niej ludzie raczej zajelabym sie na waszym miejscu umoralnianiem tych, ktore sa dziwkami i nic ich nie rusza, jest im z tym dobrze i robia to za nowa torebke, pakuja sie w zwiazki z zonatymi, rozbijaja rodziny-takim trzeba nauki moralnej w tym wypadku umoralnianie to jak celowanie kula w plot tylko pograzycie glebiej ta dziewczyne, ona sama dla siebie juz jest na dnie, sama sobie dala wystarczajaca nauczke

Gość a widzieliscie ta wypowiedz
moze ty splac za nia kredyt? ciebie ten temat nie obchodzi????

Gość a widzieliscie ta wypowiedz
wreszcie ktos zrozumial....... znikam a ty autorko sama sobie taka szkole dalas jakiej nikt inny nie mogl ci dac mam nadzieje ze jedna taka lekcja ci na cale zycie wystarczy i nie ma co sie przemadrzac i rzucac kamieniami bo mozna komus wyrzadzic tym samym wiecej szkody niz pozytku

Gość fdgfhgjh
przeciez to prowo jest :D teraz taka konkurencja, ae watpie ze tak szybko bys znalazla klientow... zreszta nie wiem, nie kur wie sie 🖐️

Gość zd1ziwi1on1y
witam. dzis zglosilem sprawe na policje o popelnieniu przestepstwa. przyznalas sie do tego osobiscie tutaj w poscie. policja mi podziekowala, wlasnie zajmuja sie ustaleniem adresu IP komputera z ktorego byly napisane twoje slowa. nastepnie wezwa cie na przesluchanie i skieruja sprawe do prokuratury. potepiam uprawianie nierzadu za pieniadze. moze nie zmienie sam swiata, ale jedna ukarana osoba wiecej, da mi spac spokojnie. teraz dopiero zaczna sie klopoty w twoim zyciu.

Gość mbp
Absolutnie sie nie martw!! Wszystko będzie ok, przy jakimś 10 razie już nie będziesz miała wyrzutów sumienia, pogodzisz się z tym, że jesteś prostytutką i zaczniesz doceniać korzyści finansowe! A teraz - więcej alkoholu i do przodu!!

Gość już wszystko wiem
zdziwiony - w Polsce prostytucja nie jest karalna - pan policjant ci nie powiedział?

Gość mbp
do zd1ziwi1on1y Może przed tym jak zaczniesz zbawiać świat poznaj przepisy polskiego prawa. Stręczycielstwo, zmuszanie do prostytucji i czerpanie korzyści finansowych z nierządu innej osoby owszem jest karalne, ale za najstarszy zawód świata nie grozi NIC! Swoją drogą istnieje tu pewna luka prawna, bo zarobki są nieopodatkowane! W Holandii jest to w 100% uregulowane, a panie z ulicy czerwonych latarni odpisują sobie od podatku wydatki na bieliznę, czy środki antykoncepcyjne.

Gość sebastian mar
ja tez sie kiedys puscilem za pieniadze 3 razy - raz z czata raz w wawie na placu 3 krzyzy i raz na centralnym potrzebowalem kase i to byl szybki sposob teraz po 4 latach brzydze sie tego

Gość sebastian mar
mialem wtedy 17 lat

Gość ciekakwkkakakakakka
sebastian mar- to na centralnym starsze panie podrywają chlopakow za pieniadze? :D

Gość PRAWICZEK_UCZCIWY
w sumie lipa bo tutaj tyle prawików czeka na 1 sex mogłaś sie zgłosić do nich ja bym ci napewno zapłacił za rozprawiczenie co ty na to ? :) kasy mam troche a nawet sporo dobrze w sumie zarabiam tylko nie mam dziewczyny :(

Gość mmLena07
dziewczyno! nie tylko dupą możesz zarabiać. Ja to bym chodziła sprzątać do obcych ludzi chociażby. Choć osobiście mam jeszcze inne sposoby, żeby podreperować szybko budżet o kilkaset euro, ale to trzeba mieć zdolności matematyczne lub plastyczne.

Gość rwrewrewrew
historia podobna jak we filmie "What Alice found" jak ktoś nie widział, to polecam

Gość Nic nie bedzie
A co ma byc? Nie rob z siebie ofiary. Inne sie puszczaja za darmo i nie maja takiej traumy jak ty. Zarabiaj pieniadze i nie narzekaj. Nikogo nie zabilas, nie okradlas, twoje schizy sa niezrozumiale.

Stało się czasu nie cofniesz,ale nie popełniaj drugi raz tego samego bledu.