Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma dla was świętości

Kobiety skaczą z prącia na prącie. Czemu mamy w nich widzieć księżniczki?

Polecane posty

Gość Rycerz moralności
Jestem prawiczkiem i na poważnie nie miałem żadnej

Gość Druid 28
Na żonę chcę tylko dziewicę,żadnej rozjechanej używki.Brak u niej jeśli chodzi o seks doświadczenia dla mnie nie stanowi problemu nie jest to wiedza tajemna .Mieć za żonę dziewicę ,być tym pierwszym ,to powód do dumy.Sam prawiczkiem nie jestem bo jak łatwe laski dają to korzystam,ale takiej laski nigdy nnie traktuję poważnie ,skorzystać z fajnego ciała można ,do niczego więcej jeśli chodzi o mnie taka lasencja się nie nadaje.

"a rowniez uwazam, ze nie pasowalabym do prawiczka. I to nie dlatego, ze sie nie szanuje. Wrecz przeciwnie, szanuje sie bardzo. Wydaje mi sie ze jego podejscie do zycia (zakladajac ze bylby to bardzo dorosly prawiczek) bardzo by mnie meczylo" A mnie ciosają tu kołki na głowie i od tchórzy wyzywają, że nie próbuję podrywać z dziewczyn. Właśnie dlatego nie próbuję :D

Gość Wolna251
śmieszny student... Już nie zajmujesz się tragiczną śmiercią fiku miku???

Wzrostu mam 184 cm. Nie myl siebie ze mną, krasnalu. A co do 'kołków' to nie ma tygodnia aby ktoś się nie przypieprzył.

Gość do Darker
darker to prawda, że zamierzasz skoczyć w trzydzieste urodziny?

Gość phiphiiii
mam altruistyczną naturę i staram się pomóc rozwiązywać ludziom ich problemy. Sprawa jest prosta, koleś spotyka kobiety o innym wyobrażeniu życia erotycznego niż jego. Wniosek: autor przebywa w otoczeniu, do którego nie pasuje, czuje się inny, wyobcowany. Jest mu źle. Postuluję o przeniesieniu kolegi Rycerz moralności do sekcji gimnastycznej. Wróć to nie to. Może zrobić dwie rzeczy zmienić siebie lub zmienić otoczenie. Łatwiej i zdrowiej jest zmienić otoczenie. Bo udawanie kogoś kim się nie jest, jest złe dla psychiki. A dążymy do lepszego świata. I chcemy żeby kolega Rycerz Moralności poczuł się lepiej a nie gorzej.

Gość Rycerz moralności
Oazowe dziewice w rozciągniętych swetrach za bardzo mnie nie interesują

Gość Rycerz moralności
Mi najbardziej pasowałaby studentka, która czasem lubi do klubu wyskoczyć, a nie jakaś nawiedzona katoliczka z oazy albo szara mysz po zawodówce

a wybaczcie to zmierza do czego? Różni ludzie mają różne podejście do seksu i co w związku z tym? Nikt nikogo nie zmusza do związku z kimś kto mu nie odpowiada Autorze, jak na razie pokazujesz tylko swoje ograniczenie i zamknięcie w kręgu stereotypów.

Gość Rycerz moralności
Poza tym atrakcyjne studentki sypiają z prymitywami - facet ma sobie taką głowę zawracać i widzieć w niej kobietę ambitną?

patrzac na kobiete, nawet jej nie widzisz.Dostrzegasz tylko swoje skostniale przekonania i jakies dziwne statystki. Rycerz, mam nadzieje, ze jestes w stanie pogodzic sie z faktem, ze umrzesz jako pravik.

O,kolejna generalizacją wzięta z dupy. Dziewczyny których szukasz istnieją aczkolwiek nie sądzę by były zainteresowane obsesyjnym strażnikiem cudzej moralności bazującym na głupiach uogólnieniach, autorze.

Gość Rycerz moralności
A dlaczego mam umrzeć jako prawik? W końcu mogę się wkurzyć, iść z jakąś grzesznicą do łóżka z poczucia samotności, a potem szukać następnej nie wymagającej od niej świętości, samemu nie będąc świętym. Tylko jak widzieć w dziewczynie, która spała z prymitywnym, prostym dresiarzem dziewczynę ambitną?

Gość baska @@@
ja mialam 4 partnerow mam 28 lat. Czy to duzo? Z pierwszym bylam nie cale 3 lata z drugim 5 z 3 pol roku i teraz 4 maz moj

Po co analizujesz zachowanie tych prymitywnych panienek? Co Cię obchodzi to z kim spały? Przecież nie wypatrujesz w żadnej z nich potencjalnej partnerki. Znajdź sobie jakąś wartościową, sympatyczna dziewczynę. Nie pytaj ją o to z iloma spala i co z nimi robiła. Nie wypominaj jej tego, że nie była święta. Jeśli zobaczy, że akceptujesz ją taką jaka jest, nie będzie szukała przygód w ramionach innych. Pamiętaj: "Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal."

Gość Wolna251
RYCERZU! znalazłam dla Ciebie radę! pokochaj się analnie to zrozumiesz dlaczego wszystkie kobiety i faceci tak to uwielbiają!

"Jeśli zobaczy, że akceptujesz ją taką jaka jest, nie będzie szukała przygód w ramionach innych." A co ma piernik do wiatraka? :D "Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal." Z tym się zgadzam. Pozrywałem kontakty ze wszystkimi dziewczynami z którymi 'próbowałem' wejść w związek. Na początku było ciężko ale gdy sobie człowiek uświadomi, że zawsze był dla każdej tylko żartem to idzie gładko.

Gość Rycerz moralności
A jak kobieta już zdradzała innych? Przecież jest spora szansa, że może zrobić to ponownie? Co do mnie - ja nie jestem intelektualistą, studentka prawa mnie nie zechce, zostają mi studentki pedagogiki, które mogły sypiać z prostakami

Darker - jeśli facet ciągle będzie kobiecie wypominał, że miała przed nim partnerów, to z braku akceptacji odejdzie do innego.

Gość Wolna251
Rycerz.. Ty masz jakiś dziwny problem!chciałbyś pięknej wykształconej elokwentnej dziewicy...za dużo naoglądałeś się Disneya;)