Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLAND POLAND POLAND POLAND

A jednak TYTOŃ na bramce w meczu z Czechami!!!!!!!Już sama nie wiem, co sądzić

Polecane posty

Już sama nie wiem co myśleć, mówią, że Szczęsny zaczął gwiazdorzyć, ale w końcu gra w lepszym klubie, a Tytoń jest rezerwowym Jak przegramy (o Boże błagam dopomóż choć raz byśmy wyszli z grupy :() to na Tytonia zwalą się gromy, na Smudę jeszcze większe którego wy byście wystawili gdyby od was zależała decyzja? Który lepszy?

Gość KDK888GFGFG
jak Tytoń nie złapie pilki reka to zlapie ptaszkiem,wielkiego ogóra ma :)

jem kupę jak sram :classic_cool:

Gość ghijkl
Tytoń lepszy

Gość ...masakra....
A wy to musicie co 5 minut zakładać ten sam temat?

żenujący podszyw, jak już się podszywać to tak żebym się śmiała 💤

Tyton pokazal co potrafi i nalezu mu sie miejsce w bramce szczesny jest zajebisty ale pozyjemy zobaczymy :D

Gość upadłam na samo dono
niewazne co mówią, Tytoń jest zajebisty!!moze nieznany ale za to jakie odkrycie :) Szczęsny nieszczęsny....jak dla mnie może grac gdzie chce byle nie na euro 2012

Gość kocham Tytonia
tylko on!!!! cieszę się bardzo, że to właśnie Przemek będzie w bramce! Niech pokaże na co go stać, już pokazał, ale zasługuje na najlepsze

a tutaj Szczęsny wypowiada się na temat bramkarza Czech podczas meczu z Polską "Wiadomo już, że sobotnim spotkaniu pomiędzy Polską, a Czechami w bramce naszych rywali zobaczymy Petra Cecha, który przez ostatnie dni zmagał się z urazem. Golkiper "biało-czerwonych" Wojciech Szczęsny z uznaniem wypowiada się o umiejętnościach bramkarza Chelsea i zapewnia, że ten będzie w pełni formy. roni na niebywale wysokim poziomie, choć rzeczywiście ostatnio w meczu z Grecją zdarzył mu się błąd. Jednak zła informacja dla nas jest taka, że takiemu bramkarzowi jak Petr Cech dwa takie błędy z rzędu się nie zdarzają. Będzie z pewnością w pełni formy - przekonuje na łamach "Super Expressu" golkiper Arsenalu Londyn. " Boję się tego meczu, matko, jak ja się boję 😭

jak wygraja z czechami to Tytonia na rekach beda nosic a jak cos zjebie to zacznie sie narzekanie ale wojtekz czechami bedzie tak jakby znowu zaczynal euro a tyton juz nabral pewnosci w 2 meczach dlatego powinien bronic i lewandowski powinien cos strzelic z czechami i bedzie dobrze :D wygramy euro POLSKA!! hehhe

Gość POLAND
a na innym topiku przeczytałam, że sędziować ma ruski :( z ruskimi gramy sedziuje niemiec, z czechami ruski :( Boże dopomóż 😭

Gość ninciakk
Mnie strasznie denerwuje to narzekanie Polakow na wszystko i wszystkich. Obojetnie co by sie nie zrobilo to bedzie zle. Ciekawe czy jak wygramy z Czechami to Polacy dalej beda wymyslac dowcipy o Smudzie.

Gość A mnie się podobała postawa
Tytonie na meczu z Rosjanami. Zauważyliście, jak hymn śpiewali? Wszyscy taka powaga, widać było duży stres, a on miał taki lekki uśmiech na twarzy, od razu mi to dodało otuchy. Nie taki cwaniacki, co to ja nie jestem, ale taki pozytywny, że bez przesady, toż gramy z ludźmi i poradzę sobie :) I widać było, że nie jest to typowo Polska niestety postawa, że jestem nieudacznikiem, bo mi coś nie wyszło wcześniej (z Grekami) ale optymizm pełen pewność siebie, nie wyszło, to się uczę na błędach, a nie głowa w piasek. Tak jak mówił ten blondyn co strzelić z Rosją, po meczu, więcej wiary,nie można od razu machać ręką, ze polaczki, ale widać, ze on ma inne myślenie i nastawienie, bo gra w zachodnim klubie, a tam inaczej myślą i my tego musimy się nauczyć, uważam. Ale i tak się boję co będzie z Czechami, ale przynajmniej emocje do końca pierwszej fazy, czy wyjdziemy czy nie, a nie od razy po pierwszym meczu wiadomo, że nic z tego. I tak jest super, a drużyny niektóre zaskakują i w mało której grupie od razu wiadomo kto odpadnie, do końca są emocje, fajnie :) Choć piłkę oglądam raz na ruski rok, to podobają mi się te mistrzostwa. :)

Gość POLAND
"Mnie strasznie denerwuje to narzekanie Polakow na wszystko i wszystkich. Obojetnie co by sie nie zrobilo to bedzie zle. Ciekawe czy jak wygramy z Czechami to Polacy dalej beda wymyslac dowcipy o Smudzie." mnie to samo, ale ja nie narzekam, nie drę ryja ze nie albo, ze jestem za czechami, jak niektorzy :( dla mnie to zalosne :( nie narzekam tylko strasznie się boję :(

Gość kocham Tytonia
nawet nie wyobrażacie sobie jak ja się boję tego meczu!! jutro będę się trząść przed tv jak galareta!

Gość POLAND
Ale i tak się boję co będzie z Czechami, ale przynajmniej emocje do końca pierwszej fazy, czy wyjdziemy czy nie, a nie od razy po pierwszym meczu wiadomo, że nic z tego. I tak jest super, a drużyny niektóre zaskakują i w mało której grupie od razu wiadomo kto odpadnie, do końca są emocje, fajnie Choć piłkę oglądam raz na ruski rok, to podobają mi się te mistrzostwa. odczuwam to samo, strach ogromny, ale i te emocje