Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wolny od zawsze na zawsze

Jak ja się cieszę...

Polecane posty

Gość Wolna251
więc bajką według Ciebie jest miłość?

Gość bardzo normalny koleś z autora
prawdziwa nie jest bajką,natomiast zabawa w miłość,praktykowana przez większość jest absurdalną bajką

nawet nie w jakieś zabawy w uczucia

Gość Wolna251
ahh mówisz o jakiś idiotycznych skrajnościach!!! źle Ci pewnie jest samemu ale wstyd spowodował u Ciebie to że wmówiłeś sobie że jest tak z Twojego świadomego wyboru!!!!

Teraz będziesz mi coś wmawiać,jak ja lubię amtorów pscyhologów,i jeszcze speców od ortografii.Nie piszę o skrajnościach,ale o codziennościach w niedobranym związku.Sama widzisz jaki nawet na głupkowatym forum może konflikt spojrzeń na rzeczywistość,ty byś córkę nauczyła jakiejś debilnej,rodem nawet nie z Barvo girl,ale z M jak Miłość,a ja bym raczej takie coś u niej tępił,i bym powiedział jej,że jak musisz i umiesz się zabezpieczać to wez pozbykaj się dla przyjemności bez zobowiązań,na pewno nie baw się w jakieś niepoważne miłości,nic dobrego ci to nie da

Teraz będziesz mi coś wmawiać,jak ja lubię amtorów pscyhologów,i jeszcze speców od ortografii.Nie piszę o skrajnościach,ale o codziennościach w niedobranym związku.Sama widzisz jaki nawet na głupkowatym forum może konflikt spojrzeń na rzeczywistość,ty byś córkę nauczyła jakiejś debilnej,rodem nawet nie z Barvo girl,ale z M jak Miłość,a ja bym raczej takie coś u niej tępił,i bym powiedział jej,że jak musisz i umiesz się zabezpieczać to wez pozbykaj się dla przyjemności bez zobowiązań,na pewno nie baw się w jakieś niepoważne miłości,nic dobrego ci to nie da

Gość zwyczajnie
Nie wyszło chłopakom z kobietami po prostu. Tak się zdarza. Nie z kazdym kobiety są szcześliwe, i później zrzędzą. NIe każdy potrafi kobiete uszczęsliwić.

widzisz nawet w takim miejscu każdy chce udowodnić,że jego spojrzenie jest najlepsze,a co dopiero w życiu,jak takie różnice wyjdą,jeszcze może z teściową w tle

Gość dobrze gada
autor

"i nikt mi nie powie że życie samotnika jest piękne..." Nie jest. Życie kogoś kto cały czas był odrzucany nie jest usłane różami. Trochę tak człowiekowi przykro się robi jak sobie zda sprawę, że był zbędny dla płci przeciwnej.

Gość Wolna251
więc najprościej zaszyć się przed kompem i narzekać na brak powodzenia????

A co złego w narzekaniu na brak powodzenia? To forum jest usrane z góry do dołu narzekaniem na partnera, związek, życie, teściów, sąsiadów itp A tak w ogóle to ja się zaszywam w księgarniach od czasu do czasu dla odmiany.

Gość Wolna251
Darker no to BRAWO!!!!!!!! a do klubu czasem idziesz???

Mieszkam w małym mieście i klubów tu jak na lekarstwo. Bardziej dyskoteki. Nie lubię takich miejsc. Próbowałem się do nich przekonać na studiach i nie wiedziałem co ja tam robię. Ścianę mogę tam podpierać. Ew. służyć jako wieszak.

Gość aaaby istnieć
No taaak. Nie besztajcie kogoś tylko dlatego, że jego sposób życia odbiega od powszechnie uznawanych i praktykowanych, jedynych słusznych i prawdziwych stylów istnień, czy Waszych oczywiście:) Nie patrzcie na wszystko pod kątem seksu- zakochania, bo taka płycizna robi się niesmaczna... Jak w ogóle można nie być szczęśliwym, będąc wolnym? ... Człowiek jest istotą społeczną, ale traktować kogoś jak potwora, tylko dlatego,że nie ma "drugiej połówki" i nie jest zakochanym? No ludzie. Jeśli ktoś nie potrafi być szczęśliwym bez świadka swojego istnienia, to też ma problem.

Gość w górę łapki
K:D

Gość Wolna251
mój sens życia to moja miłość!!!

Gość Wolna251
a życie samemu to jakaś pustka...którą jak to wy nazywacie WOLNOŚĆ JEST COOL!

Gość tak bywasd
seks dostępny ale u prostytutki :)od wieków a kobieta nie dla każdego , tak w Twoim przypadku,niektórzy odpychają kobiety i są skazani na samotność współczuje Ci a w kim sie zakochałeś ?:) na pewno nie w pięknej kobiecie

Gość o widze, ze stawiasz
W agencjach profesjonalistki? :D:D:D Taka to poudaje, pojeczy, najlepiej jeszcze jak naciagnie klienta na drinki, zeby sie upil i tylko kasa za odpekana godzinke ja interesuje. Dla mnie facet korzystajacy z prostytutek to dno.

Gość dddddddddddddfgth
nic tylko współczuć pomyslisz o dzieciach , ale bedzie za pożno , obyś załował