Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrotechnik

bez tematu

Polecane posty

ulala ....walka na pazury była ostra ..aż się futro posypało ale rany maja to do siebie, że się goją a zołzy to, że się za nimi tęskni :)

Jeśli będą spać na boisku, to TV najpierw wyleci za okno, potem poproszę o zgodę, a jeszcze bardziej potem wyślę ksantypie refakturę nowego TV :-). No właśnie, zapomniałem zapisać na karteczce...

niegdyś wzorowa - nawet jeśli sobie przeczę, to na pewno i tak mam mam rację :->. Poza tym niestety logika oraz emocje to dwie strony tej samej monety. Czasami wypadnie orzełek, czasami reszka, ale nigdy nie stanie na kancie. Wy się również bawcie dobrze, towarzyszko Niegdyś wzworowa! A my, agrotechnik, zbieramy się do domu! miłego weekendu!

no i mamy 2 stronę , już jest co świętować :) TV - faktura- :) zgadzam się i tak zawsze używam nie swojej karty płatniczej ;) ale mam nadzieję ze chłopcy się postarają , telewizor pozostanie na swoim miejscu i wszyscy będą zadowolenie :) a tak serio ...czyja gra najbardziej Ci się podoba ? mi podoba się najbardziej trener chorwatów bo jest podobny do ..... no własnie ....do kogo ? zagadka ;)

rozumiem, że poszedłeś na cały weekend :) zatem na zakończenie i podsumowanie dnia dzisiejszego : Kiedy nie odzywa się moje serce, milczy również mój rozum - mówi kobieta. Milcz serce, by rozum mógł dojść do słowa, powiada mężczyzna. Marie von Ebner-Eschenbach do miłego 🖐️ :)

Gość agrotechniku
załozyłes temat i dobrze :) ja pierwsza to zaproponowalm bo rzeczywiscie dno panuje na kafeterii , brak fajnych tematów i ludzi ,ale osoba o nicku > agrotechnik-u < miala wieksza sile perswazji :D milych rozmów Wam zycze ,nie omieszkam tu zagladac ;)

Gość autor taki zapracowany
byl bo latal po topikach i udzielach "mądrych rad ":D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5249259 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5250370&start=30 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5258445http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5250370&start=30 taki grzeczny i kulturalny z klasa , nie dajcie sie baby zwiesc , nie badzcie glupie . Pod tym nickiem kryje się jakiś szmaciarz kafeteryjny. To jest ta normalność .

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
załozyłes temat i dobrze ja pierwsza to zaproponowalm bo rzeczywiscie dno panuje na kafeterii , brak fajnych tematów i ludzi ,ale osoba o nicku > agrotechnik-u < miala wieksza sile perswazji milych rozmów Wam zycze ,nie omieszkam tu zagladac " wezcie sie za wlosy i wytargajcie sie do lysego:D najlepiej pozabijajcie gupie suki :D

Gość oglądam mecz chorwatów
i nie wiem do kogo jest podobnmy trener :( ale coś mi świta .

ale tu pomarańczowo :) (piszemy głupie a nie gupie) hmm...według mojego kalendarza weekend już się skończył, a miły Pan jeszcze weekenduje ? a może wyleciał razem z telewizorem przez okno po przegranym meczu ? ;) tyle że faktura do mnie nie dotarła .......więc nie wiem. podobieństwo trenera chorawtów niech pozostanie nadal zagadką :)

Dzień, jak do tej pory, nienajgorszy. Gdyby nie upał, byłoby całkiem miło. Telewizor poleciał, a był to ledwie pół roczny, 60 calowy najnowszy model TV pewnej firmy, której nazwy nie wspomnę, bo mi za reklamę nie płacą. Był bardzo drogi, i gdyby nie Pani publiczne przyrzeczenie refundowania zakupu, nigdy na ten gest bym się nie zdecydował! :-).

nareszcie uśmiech i poczucie humoru, które niezwykle cenię ;) tak jak pisałam zrefunduję zakup nowego telewizora, ale warunek ja go wybiore i zapłace Twoją kartą ok ? zgoda ? :)

Muszę się zastanowić. Ten interes wydaje się być tak super korzystny dla mnie, że aż podejrzany :-)

zastanowić ? :) jestem pewna, że zartujesz, bo .... prawdziwy facet się nigdy nie zastanawia ..............;) szczególnie jesli sprawa dotyczy kobiety, diamentów i karty płatniczej ;)

Hahaha, możliwe, że w pewnych okolicznościach prawdziwy facet się nie zastanawia. Ale potem, prędzej czy później, ten prawdziwy facet zacznie się zastanawiać: gdzie jest kobieta? Gdzie są diamenty? Gdzie jest moja karta płatnicza?!?!?! :-)

nie zgadzam się ...:) diamenty są ozdobą kobiety, a kobieta ozdobą mężczyzny ..to nierozerwalny trójkąt !:) ale na razie mamy fakturę za zakup nowego telewizora, diamenty zostawmy na potem ;)

Zgadzam się. W kwestii trójkąta. I zastanawiam się, czy ten trójkąt byłby równie nierozerwalny, gdyby usunąć z niego diamenty? Pomijając oczywisty fakt, że nie byłby trójkątem :-).

od tych prawdziwych facetów kobiety nie uciekają ...bez względu na diamenty lub ich brak .... prawda stara jak świat zresztą, zauważ, ze mówię o diamentach jako dodatku :)skromnym dodatku ;)

OK, diament to skromny dodatek do kobiety, a kobieta - skromny dodatki do mężczyzny :-). Nawet mi się podoba taki układ :-)

i wszystko jasne w tym temacie :) ale dalej nie wiem co z fakturą i za jaki telewizor ?;)