Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoneneneneneneneneneeee

dziwne pytanie - zwierzeta tez popelniaja samobojstwo?

Polecane posty

=wiem ludzie to tez zwierzeta= chodzi mi o np wilki, sarny, tygrysy itp

ale moze zajsc takia sytuacja, np tygrysowi nie pdooba sie jego zycie i sie zabija, mozliwe??

Gość no kto to widział:)
czytałam pewien artykuł naukowy o jeżach popełniających samobójstwo:( kiedy na jeżach zalęgnie się już cała kolonia wesz, to on podobno cierpi katusze. Ma za krótki łapki by sie podrapać a kolce troche przeszkadzaja gdy chca sie wyczocgrać np. o drzewo. Jeże podobno tak cierpią, że same specjalnie wychodza na jezdnie pod koła samochodu:(

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkko
czyli inne rasy tez popelniaja samobojstwo - czyli to cos calkiem normalnego, naturalnego :) nie wybryk ludzi ;) dzieki

samobójstwo popełniaja tylko chorzy ludzie. Taka prawda. Nikt zdrowy sie nie zabije.

Gość qasdfghjkl;'
nie jkestes zdrowy bo jestes facetem siedzacym na babskim forum z damskim nickiem. Jestes po prostu pojebem z małym chujem:)

Gość kto na 100 percent
ludzie maja naturalny poped do zycia i tylko ludzie chorzy popelniaja samobojstwa, tak samo jeze popelniajace te samobojstwa sa chore czy nie?

no odpowiedz sobie sama. Cierpia strasznie nie tylko fizycznie. Psychicznie również nie moga tej męczarni ścierpieć.

Gość elektryczna mandaryna
może ta krowa była jakaś chora, sama nie wiem :(

Gość uhvchbvg
zwierzęta nie popełniają samobojstw, wiem bo studiuję zachowanie zwierząt. Chodzi przecież o przetrwanie. Tylko człowiek jest na tyle egoista że jak mu źle to idzie się zabić. Taka prawda...

Gość qasdfghjkl;'
helga828 ja zdrowy a sie zabije i tzo ;d czy kobieta pisalaby jak facet? Ja zdrowy? Puknij sie wczerep niewyruchany chujku.

Zwierzeta nie popelniaja samobojstw, no chyba że jakieś odosobnione przypadki w świecie owadów. Ale to nie z depresji i myślenia : smutno mi idę się zabić. A z tymi jezami to na pewno nie jest prawda. Jedyne wytlumaczenie to to że jeż już z tego bólu i oszolomienia nie wie co robi i nie ma pojęcia że wchodzi na jezdnię.

zwierzeta kierują sie insynktem i jak instynkt im podpowiada ze mają coś zrobić to to robią. ludzie kierują się czymś więcej niż instynktem... więc owszem zabijają się czasem w pewnych okolicznosciach ale to jest cos innego niż samobójstwo jakie popelniają ludzie🖐️

charmsy o tym samym pomyslalam gdy czytalam ten art. o jezach. Ze raczej wariuja co takze oznacza,ze saida im na psychike;/