Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piter8787

jak z nia zerwac??? DORADZCIE

Polecane posty

Gość piter8787

Jestem z dziewczyna od 2 miesiecy, nie powiem polecialem na jej wyglad ale charakter tez ma fajny ale tak byc nie moze!! zabralem ja dzisiaj na basen i to co zobaczylem to szok!! ona w ogole nie wyglada jak ona!! male ledwo widoczne oczy, paskudne brwi, problemy z cera, okropne rozstepy i cellulit...jak mnie przytulala to staralem sie od niej odsuwac od tamtej pory wysyla mi ciagle smsy ze mnie kocha itp a ja nie wyobrazam sobie byc z nia po tym co zobaczylem, co mam robic??

Gość gośkaaaa
ale się uśmiałam,a tak wogóle widać na czym zależało ci bardziej...

Gość piter8787
a dlaczego mam strzelic sobie w leb?? przeciez to nie ja ja oszukalem tylko ona mnie! no raczej jakbylismy na basenie to oczywiste ze zmyla i to byl ten szok

Gość asiulia
Hahaha napisz jej że jest brzydka i tyle ;)

Gość piter8787
tak to nie bo nie chce jej przykrosci zrobic, ale jakos musze z nia zerwac, zawsze marzylem o ladnych dzieciach

Gość piter8787
najlepsze ze jak prawilem jej komplementy i mowilem ze jest sliczna to ona sie usmiechala i mowila "wiem"

Gość ghj56789
i czym sie przejmujesz? wszystkie tak wygladaja bez tabety zobacz yotube-gwiazdy bez makijazu-SZOK

Gość piter8787
nie wszystkie , mailem kiedys dziewczyne ktora byla piekna bez tapety i pomyslec ze rzucilem ja dla tej aktualnej :O

Gość ghj56789
TO SAM JESTES WINNY--jak sie szuka dziury w calym to sie dostaje:(

Gość piter8787
no tak ale najgorsze ze ona mnie ciagle zasypuje smsami ze sie martwi itp co ja mam zrobic

Gość fafamaffa
wspolczuje powiedz, ze nie jestes gotowy na nia

powiedz otwarcie co tutaj napisałeś - urazisz ją ? a co po zakończeniu znajomości masz zamiar zostać przyjacielem , swatką no wez sie zastanów

Gość piter8787
no tak, napisze jej sorry ale myslalem ze jestes ladniejsza nie mozemy byc razem bo jestes brzydka? nie jestem az takim chamem w sumie to nie jej wina ze wyglada jak wyglada

Gość fafamaffa
napisz ze nie jestes gotowy na zwiazek i ja przepraszasz tyle ale masz kurwa problemy

Gość nie wierze a widze
BOZE, POWIEDZ PO PROSTU ZE NIE CZUJESZ CHEMII I TYLE.

Gość dididi/./../.
hahahahahahaha A DOBRZE CI TAK! zostawiles dziewczyne "naturalna"dla tapeciary , tapeta sie zmyla i na oczy przejrzales , hahahha dobrze ci

Gość piter8787
bo wy nie wiecie jaka ona jest!! kiedys powiedziala ze nie wie co by bezemnie zrobila ze jestem jedyna osoba na ktorej jej zalezy i jakbym ja zostawil to by sie chyba zabila itp i to nie jest takie proste :O poza tym to nie dziwne ze nagle po tym jak zobaczylem ja "naturalna" przestalem sie odzywac i zerwalem...

Gość fafamaffa
ale jebane umieja sie kryc co? ja w zyciu na niektore bym nie powiedzial

Gość gandallaaa
Ciekawe czy ty jestes ładny:D Ładne najczesciej jest puste;) Recepra powiedz jej że jestes gówniarzem i umysłowo jej nie dosiegasz do pięt. Szkoda dziewcyzny.

Gość piter8787
dididi no wiem, glupi bylem nie musisz mnie jeszcze bardziej dolowac

Gość gandallaaa
nie mów tylko ze jestes z 87rocznika...zaraz zaczne rozwazania nad tym ile średnio płec meska musi miec lat by dorosnac..

Gość piter8787
gandalla - ladny nie jestem jak juz to przystojny ;) nie jestem jakis mega fajny ale mam dobra gadke i dziewczynom sie podobam kawa z mlekiem powtarzasz sie a poza tym skad wiesz ze jestem plytki? znasz mnie zeby tak mowic? ciekawe czy ty bys chciala byc z kims kto ci sie nie podoba i jak na niego patrzysz to cie odrzuca

Gość gandallaaa
Szkoda zachodu z takim facetem sam mówiles ze ta obecna ma spoko charakter. Wogole po co Ci kobieta skoro ty jestes tak pusty ze patrzysz na wyglad? Moze poprostu powieniens chodzic na panienki albo zapraszac je na tylko jedna noc. Szkoda wogole tej dziewcyzny ze dałes jej sznse sie zaangazowac a teraz z tak głupiego powodu chcesz sie jej pozbyc. facepalm...

Gość fafamaffa
dla was to blahy powod bo jestescie zaklamane chlopak nie chce miec od mlodosci brzydkiej baby

Gość piter8787
gandallaaa tak jestem rocznik 87 ;) a ty pewnie sama jestes brzydka i dlatego tak sie oburzylas, wspolczuje ci ale to nie moja wina tylko natury

Gość gandallaaa
Zakłamane...? Jestes śmieszny... A po co dziewczynie jakis gowniarz...jak chce por** to niech znajdzie sobie jakas ładna a pustą laske! proste!