Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piter8787

jak z nia zerwac??? DORADZCIE

Polecane posty

hm... moze sprowokuj jakąś kłotnie i wtedy zerwij... a na razie udawaj ze wszystko oki, jak nie masz odwagi powiedziec ze nic nie czujesz.. zreszta kto normalny zrywa przez sms

Gość gandallaaa
Tak sie składa ze jestem posiadazka dosć ładnej buzi co prawda jestem bardzo szczupła ale pracuje nad tym uprawiajac sporty. Niestety znam ten typ facetów co ty bo maiłam chłopaka który przyciągła wzrok kobiet ale w miare zorientowałam sie ze był nudny i maił mało do zaoferowanie przez swój prymitywny sposob bycia;)

Gość piter8787
z ta klotnia to dobry pomysl tylko musze miec jakies podstawy i nie, przez sms napewno nie zerwe gandallla no to skoro tak to gratuluje nie masz niczego do ukrycia, to po co sie tak unosisz i mnie wyzywasz od pustych gowniarzy ktory tylko chce poruchac

wzbudz w niej zazdrosc, jak to dziewczyna na pewno sie przyczepi, wtedy sie poklocicie a na koniec jej powiesz ze zwiazek bez zaufania to nie zwiazek i z nia zerwiesz, proste...

Gość piter8787
no wkoncu jakas konkretna rada, dzieki ;) juz chyba wiem co zrobie

Gość meliskav
ale z ciebie prostak! to co wg ciebie dziewczyna ktora nie wyglada jak miss nie ma prawa sie zakochac?? gardzę takimi szujami jak ty

Gość piter8787
to sobie gardz ale nie musisz mnie obrazac glupi pasztecie

Gość mknknk
Kurwa dziecko jeszcze szpik pod nosem Ci wisi a juz sie rozgladasz za dziewczynami?? Ty do ksiazek chłopczyku.. fajny jestes gadke masz mowisz tylko szkoda ze w spodniach jeszcze malo i w glowie bardzo malo.. Boze co sie nie dzieje teraz z tymi dziecmi.. niedlugo 13 beda za reke po miescie chhodzic..

Gość kodked
glupi pasztecie chlopczyku mowie ci idz do mamusi to jeszcze z cycka nakarmi.. bu haha to jest forum dla kobiet napewno nie dla dzieci tu pisza ludzie dorosli dziecko takze radze spadaj do nauki

Gość piter8787
jakie kurwa dziecko?? 25 lat to dziecko? to ile ty masz stara prukwo ze mnie nazywasz dzieckiem? pewnie z 80

Gość piter8787
i po co idiotko piszesz to samo prawie pod innym nickiem??

Gość piter8787
myslalem ze to kiepskie prowo,ale łyknelyscie nie ma solidarnosci jajnikow :o

Gość piter8787
jakie prowo gosciu nie podszywaj sie

Gość dididi/./../.
mnie tez kiedys facet zostawil dla wypudrowanej blondi, pozniej chcial wrocic ale ja juz nie chcilam Ta jego "nowa "dziewczyna tak sie malowala ze szok!nasi wspolni znajomi mi opowiadali iz kiedys wyjechali pod namioty popili troche jak ja na drugi dzien zobaczyli bez tapety i na kacu to jej nie poznali, calkiem inaczej wygladala, hmm tak to jest jak sie przed lustrem spedza godzine by na randke nalozyc tone pudru

Gość piter8787
no tak ale niektore nie maja wyjscia ale ja z taką nie chce być. I co ten facet dalej z nią jest??

Gość piter8787
moze bede kazal jej sie malowac do lozka?

Gość piter8787
dobrze ciągnęła druta ale co z tego skoro brzydka jak noc :(

Gość piter8787
wypad podszywie nie rob se jaj

Gość piter8787
zamiast niej wolę mojego obecnego partnera , przynajmniej mnie ciupcia w dupkę nie to co ona :o

Gość hjghghgg
Jak ona ci nie odpowiada to z nia zerwij. Nie ma sensu kontynuować znajomości z kimś takim. Ale nie jest to dobrze że uroda u kobiety jest dla ciebie czynnikiem decydującym. Być może ożenisz się z piękną ale dojdzie do tego, że ona kiedyś zbrzydnie bo uroda przemija i co wtedy? Zostawisz swoją żonę z dziećmi dla innej pięknej?

Gość piter8787
spadaj podszywie,to ze dalem sie raz jej pomalowac pomadka nie robi ze mnie pedala :o

Gość yityiy
azz tak zle jest? bo moj facet wrecz mnie namawia do tego bym sie nie malowała bo ładniejsza jestem bez tej tony tapety :P mimo ze sie we mnie zakochal jak bardzo sie malowalam a teraz mi wyznal ze bardziej mój charakter mu pasowal a nie ta tona tapety :)

Gość piter8787
oprócz pomalowania dałem sobie też wsadzić pomadkę w dupcię ale to też nic nie znaczy :o

Gość kidki
rozumiem cię, bylam kiedys w takim związku. nie wiem co widzialam w tym facecie gdy sie decydowalam z nim byc. szybko sie otrząsnęłam. oczywiscie byly szantaze typu- rzuce sie z mostu id. stare jak świat. mój niedoszly samobójca ma się dobrze i juz 8 dziewczyn szantażował ze się zabije. póki co nieskutecznie ;P ma chyba tępe narzędzie ;D

Gość kidki
ZRÓB prowokacje albo znajdz powód do kłótni, i wtedy zerwij . Dajcie chłopakowi zyc, skoro mu sie nie podoba i go odrzuca od panny to szczesliwy z nią nie bedzie. nie bedzie go podniecala a bedac z nią z litosci zdradzi ją predzej czy pozniej.Więc po co to :) hehe ja tez rocznik 87 moze dlatego Cię rozumiem ;P

Gość sasadd
napisz prawde jak napiszesz cos innego to ona bedzie starala sie zmienic to,a wygladu nie zmieni nie powie:daj mi jeszcze jedna szanse i otrzasnie sie po tym zwiazku bardzo szybko badz wiec dobry i napsiz prawde inaczej bedzie pisala jeszcze dlugo proponujac zebyscie nad tym popracowali

Gość piter8787
Najbardziej zas mnie odstręczyło jak puściła przy mnie bąka.ładne dziewczyny nie robią takich rzeczy,ohyda