Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reewerwer

Kto dziś siedzi sam w domu?

Polecane posty

Gość reewerwer

Moi znajomi wychodzą, wczoraj miałam na to wielką ochotę, ale dzisiaj jakośmi przeszło... niedawno rzucił mnie facet, dzisiaj inny mnie olał... Było dobrze, kiedy się z nikim nie spotykałam, i chyba do tego wrócę.

Gość saes335
no ja jestem prawiczkiem mam 27 lat i cały czas siedzie sam .

Gość reewerwer
Ewa, a dlaczego nie?

Gość marti223
ja ;) "przyjacioleczka" z ktora chodzilysmy co weekend na imprezy znalazla sobie inna a mnie olala

Gość wilunnka
ja nie lubie samotnych wieczorow.

Gość reewerwer
Wilunnka, ja lubiłam póki nie poznałam tego faceta. Teraz mam dużą chęć wychodzić (nawet jeśli mam nie pićalkoholu - auto), po prostu przebywać z ludźmi. Ale alkohol oczywiście mile widziany, choćostatnio nawet się nie upiłam, a wypiłam sporo jak na mnie.

Gość KUNIGUNDA
ja tez sama, ale za kilka godzin (nareszcie!!!) przyjedzie moj maz! :)

Gość reewerwer
Ja chyba nigdy nie będę mieć męża... :D Fajnie Ci ;)

Gość ja siedze w domu
z dzieckiem już pare dni z rzędu od 8rano do 22, mąż w pracy no i wraca i idzie spac , jutro tez ma prace, wiec tez sami bedziemy funkcjonowac... ciesz sie póki masz wybór ze mozesz wyjsc mozesz zostac, chcesz to spisz, wychodzisz, jesz, idziesz do toalety itp Ja mam 25lat i roczne dziecko i dla siebie mam czas teraz jak ono spi a tak to non stop na kazde zawolania bo a to jesc a to przewinąć spacer itd i tak dzien po dniu.. docen to co masz bo kiedys jak bedziesz miala rodzine to zatesknisz za tym

Gość wilunnka
do ja siedze w domu- nie meczy cie takie siedzenie non stop z dzieckiem?

Sam. W dodatku wcześnie dziś pójdę spać, bo czeka mnie ciężki weekend :classic_cool:

Gość reewerwer
ja siedze w domu - nie sądziłam, że kiedyś to powiem (do niedawna nie chciałam miećdzieci ani rodziny) ale przynajmniej kogoś masz... i to chyba super uczucie. Ten, który mnie zostawił był moim pierwszym, byliśmy razem 4 miesiące, i dosłownie z dnia na dzień mu się"odwidziało". Z tym drugim z kolei mam kontakt od pół roku, i dzisiaj właśnie mnie zlał. I tak sobie myślę, że chyba nikt nie będzie mnie chciał na dłużej bo nie jestem zbyt dobra

a dlatego, że w domu jest jeszcze M., jego syn M. i przyszła w gości jego córka M. :) i oczywiście 3 moje koty jeszze są dlatego nie siedzę w domu sama

wilunka moj maz jest za granica.... meczy nieraz siedzenie tylko z dzieckiem,choc kocham je najbardziej na swiecie.Mamy wiedza o czym mowie

Gość 443r
rewerwer a ile masz lat?

"a dlatego, że w domu jest jeszcze M., jego syn M. i przyszła w gości jego córka M. " Krótko mówiąc, masz w domu M&M'sy :P

Gość reewerwer
" a dlatego, że w domu jest jeszcze M., jego syn M. i przyszła w gości jego córka M. i oczywiście 3 moje koty jeszze są dlatego nie siedzę w domu sama" Zazdroszczę. Ja, która uwielbiała być sama, marzęo domu wypełnionym ludźmi. Mieszkam tylko z mamą. Święta spędzamy we dwie. W sumie poza nią nie mam nikogo (z ojcem słaby kontakt, z resztą rodziny też).

Gość gypsyyy
zazdroszczę tym którzy mają znajomych, ja mam chłopaka w innym mieście i przez lata tak sie zrobiło że odizolowałam się od ludzi teraz nie mam żadnych znajomych :/

Gość reewerwer
443r - mam 21 lat

Gość ja siedze w domu
mamusia-- no ja to dzisiaj nerwowo wykonczona jestem, mały cały dzien robił na złość (choc podobno takie dzieci na złośc nie robią) cały dzien za nim biegałam bo ciągle do kosza na smieci biegnie, do szafek ktorych nie moze i tak w kólko mimo ze bylismy 4h na dworze to tam tez nie mialam lekko bo na placu zabaw rowniez jak cien za nim musiałam, mnie nie slucha wcale a jak mąż mówi mu ze nie mozna czegos to od razu przestaje a jak ja powiem to tym bardziej to robi...Ale to osobny wątek, mojego nie ma całe dnie raz na jakis czas ma wolne ale wspołczuje skoro twoj za granica,,napewno ciezko

Gość trele morele30
gypsyyy skad jestes? Tez zrezygnowalam ze znajomych na rzecz faceta ale mimo wszystko nie warto. Trzeba pielegnowac znajomosci.

no właśnie M&M :) nie wiem, dlaczego jego dzieci mają imiona na M. jak on podejrzewam, że to sprawka teściowej, choć M. twierdzi, ze wcale nie ;) i te koty jeszcze ... jeden na kolanach, jeden na biurku, ruszyc się nei można dobrze, że trzeci gdzieś poszedl precz

Gość reewerwer
Ewa, u mnie teżwszyscy na M ;) Ja, rodzice. Mój facet też był na M, i drugi (który też mnie olał) też na M. Może to zły znak i powinnam wybierać takich np na W ;)

Ja mam imię po ojcu :D Bywało, że mama wołała: "Rysiu, chodź do kuchni!" Szedłem, a mama: - "Nie słyszałeś, że ojca wołam?" :D:D:D

Gość nwjwdn
ja też siedzę sama w domu. mam 20 lat i nie mam chłopaka, nigdy nie miałam, co tu gadać nawet na wesele nie mam z kim iśc:(

Gość reewerwer
"ja też siedzę sama w domu. mam 20 lat i nie mam chłopaka, nigdy nie miałam, co tu gadać nawet na wesele nie mam z kim iśc " Ja tego swojego miałam dopiero w wieku 21 lat, i teraz jest beznadziejnie. Przed facetem było dobrze. Ciesz się