Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aseksualnaona

Pytanie do kobiet jak myślicie dlaczego tracimy ochote na seks z naszym partnere

Polecane posty

Gość aseksualnaona

Tak dla przykładu czy moze to: -rutyna - brak własciwego podejscia mężczyzny - nasz stan psychiczny itp.itd Jestem ciekawa jaie odpowiedzi pojawią się w tym temacie. Moze to ze nie mamy ochotę na seks to nie jest tylko i wylacznie nasza wina czy chora psychika.

Gość djnd
Brak zaufania i bezpieczeństwa, nikt nie będzie angażował się w związek (również odnośnie seksu) jeśli nie czujemy, że facet ma poważne zamiary i można mu ufać.

Gość Długi
bo wy jesteście dziwne.....po za tym to nie jest tak że my was pragniemy cały czas...też czasami nie mamy ochoty

Gość Długi
tez tak mam jak ty niestety A ile macie lat?

Gość fafafe
dla mnie to to wszystko ma wpływ na sex

Gość djnd
Ja mam 27, w poprzednim zwi,ązku kochaliśmy się codziennie, ale jak przestałam mu ufać, to zablokowałam się z seksem też.

Gość Ewa z Krakowa :)
a ja czasem mojemu robie na złość i się z nim nie kocham :) niech wie że musi zasłużyć :D

Gość Długi
djnd A czemu przestałaś mu ufać zrobił wypadek samochodowy ? :D

Gość tez tak mam jak ty niestety
Długi- Ja mam 24 on 32.

Gość Długi
a ja czasem mojemu robie na złość i się z nim nie kocham niech wie że musi zasłużyć o ja pierdole żal cie komentować kobieto ....

Gość Długi
tez tak mam jak ty niestety No to już wiek jakiś tam ma no ale bez przesady może się nie staracie i nie robicie "atrakcji" albo on czuje twoją presję.....

Gość ikuku
ja z moim tez kiedys kilka razy dziennie. teraz duzo rzadziej. jestem z nim juz 9 lat. dlaczego? po. 1 ile mozna? kiedys sie chcielismy tym nacieszyc, teraz mamy to na co dzien wiec nie musi byc tak czesto :) po 2. sporo stresu, problemy z praca po 3. zwiazek kiedy staje sie bardziej dojrzaly przestaje sie opierac na sexie

Gość kahjollka
nam z mężęm po ślubie troche przeszlo gfy zamieszkalismy razem a gdy urodzil sie mały yo praktycznie wcale nam sie nie chce a jestesmy dwa lata po ślubie, ja bym chciala zeby troche zabiegał o mnie zeby sie postarał a nie tylko wtedy jak lezymy to wtedy jak juz nie ma co robic.. dziwne i głupie

Gość gość
Jak pizzdaj nie chce to inną znajdę.

Gość gość
ja jak zobaczyłam mojego faceta gacie to mi się odechciało... normalnie aż mało nie zwymiotowałam.zamieszkaliśmy razem więc wiadomo,wspólna łazienka,pranie itp. i któregoś razu wrzucam ciuchy do pralki a tu zonk ! ohyda

Gość gość
Jeżeli pojawi się ktoś inny, w którym się zakochamy, zarówno kobiety , jak i mężczyźni mają mniejszą ochotę na seks z obecnymi partnerami.

Gość Jagutka88
mnie przestała smakować jego sperma