Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka234

Czy jest możliwe że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość malinka234
Ja w sumie bym się cieszyła ale z drugiej strony szkoła przede mna jeszcze 2 lata bo to 4 letnia no i chłopak chyba niekoniecznie bylby zadowolony bo miedzy nami to roznie bywa..

Gość kania93
a ile Twój chłopak ile ma lat? Między nami też nie zawsze jest różowo ale Jesteśmy zareczeni i 5 lat razem więc mój napewno by się cieszył bo On już by chciał mieć dziecko:-)

Gość malinka234
za dużo znowuu o tym mysle bo teraz zgagi dostałam z tego wszystkiego... to chyba wszystko jakieś urojone mam bo naprawde ;)

Gość malinka234
Chłopak ma juz 20 lat, prace mieszkanie odrazu po szkole tak mu sie szczesliwie udalo no ale za czesto ze mna zrywa i wraca i tak wkólko

Gość kania93
ją też dużo o tym myślę ale to chyba normalne w takiej sytuacji. Ją przed chwilą zjadłam ciasto i już mnie mdli to jest straszne nikomu tego nie życzę...:-(

Gość kania93
ją też tak kiedyś miałam ze jak kłótnia to od razu to koniec itd... Ale teraz już dojrzelismy chyba do tego związku i nie ma takich sytuacji

Gość malinka234
kurcze znowu sie nastawie na to wszystko a jak zrobie test i nic nie bedzie to bedzie mi smutno.. ostatnio tak miałam, z jednej strony nie chciałam byc ale jak wyszlo ze nie to tak mi przykro było i az mi sie wyc chciało :) to jakies chore ;)

Gość malinka234
zeby nie ja to on by chyba do mnie nie wracał ale to ja swiata poza nim nie widze, zawsze wyje za nim wypisuje a on moze i miesiac sie nie odzywac i jemu to nie robi roznicy

Gość kania93
jak czytam to co piszesz to widzę swoje odbicie z przed kilku lat:-) też tak miałam bo tak to jest jak się kogoś kocha. Mi też było smutno jak dowiedziałam się ze wyszła 1 kreską a jak robiłam test to trzęsłam się jak galareta...

Gość malinka234
hyba z jednej strony to chciałabym tego dziecka żeby on sie w końcu ogarnął i ustatkował a z drugiej strony to mamy do siebie 100 km 2 lata bylismy caly czas blisko bo jedna szkola i wgl a teraz on juz pracuje i jest tak daleko.. ja bym wytrzymala ale wiem ze on bedzie jeszcze gorzej odwalal i zaraz mnie zostawial

Gość malinka234
niepotzrebnie sie znowu nastawiam na tą ciążę ale nie mogę o tym nie myśleć :)

Gość zrobcie bete
zeby zrobic bete nie trzeba isc do lekarza wystarczy isc do labolatorium i pobrac krew. czasem mozna wiele testow zrobic i kazdy wyjdzie negatywny a ciaza dalej bedzie sie rozwijac...

Gość kania93
jeżeli On nie chce dziecka to może różnie zareagować...a tak wogóle to skąd jesteś? Do technikum chodzisz?

Gość kania93
jeżeli On nie chce dziecka to może różnie zareagować...a tak wogóle to skąd jesteś? Do technikum chodzisz?

Gość malinka234
nie zostawiłby mnie z dzieckiem bo juz przed testem rozmawialismy o tym, ale na reke to by mu to nie było raczej.. tak ucze sie w technikum.. w łomży ale nie jestem stamtąd :)

Gość kania93
zróbcie bete a Ty myślisz ze w moim przypadku jest duże prawdopodobieństwo na ciążę pogoń negatywnego testy a może to jakieś zaburzenia hormonalne...

Gość zrobcie bete
a ja jestem z Łomży :)

Gość kania93
mam ten Sam problem brak okresu już 10 dni i test negatywny i też nie wiem co zrobić...:-( czy jeszcze wykonać jednen test? Poradźcie

Gość zrobcie bete
kania tak tez moze byc, ale to Twoje samopoczucie mdlosci po kazdym posilku itp zastanawiajace :)

Gość malinka234
o jak się złożyło :D

Gość zrobcie bete
a no widzisz :)

Gość kania93
Kurde jakiś błąd mi wskakuje i mi się ciągle ta sama wiadomość wysyła ją pisze z telefonu bo mi się komputera nie chce włączać:-)

Gość malinka234
Ja to myślę ze jestes w ciazy... tak na 90 % ;p

Gość kania93
ją już nie wiem dziewczyny co mi jest nie wiem co mam o Tzn myśleć... I jeszcze ten ból piesi okropny:-( spać przez nie nie mogę:-(

Gość kania93
wolę się nie nastawiac bo jak zrobię test to i tak pewnie 1 kreskę zobaczę :-/ beznadzieja

Gość malinka234
To już raczej możemy zaczynać Ci gratulować coś mi się tak wydaje za duzo tych objawów ktore sie potwierdzaja z ciaza ;) ale zrobisz test to wsystko sie potwierdzi

Gość zrobcie bete
mnie piersi bolaly, bolal mnie prawy jajnik podejrzewam, ze z tego jajnika byla owulacja wtedy. w nocy jeszcze nie wiedzac o ciazy budzilam sie o konkretnej porze na siku, nad ranem tak samo... piersi byly bolesne i nabrzmiale.

Gość malinka234
postaraj sie zapisac do ginekologa ;)

Gość malinka234
mnie wzoraj bolaly tak jajniki i biegalam caly czas do lazienki na siku ;D

Gość kania93
boję się zrobić tego testu Kurde mi się wydaje ze chociaż jakiś cień powinien być bo test robiłam wczoraj to było 9 dni po terminie miesiączki a tu nic nie było tylko jedną grubą krecha tylko te plamienia mnie zastanawiają co one miały oznaczać...