Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka234

Czy jest możliwe że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość malinka234
chyba juz wszyscy sobie poszli

Gość kania93
Znów przeczytałam ze dziewczynie test wychodził negatywnie przez 3 tygodnie... Masakra! Dopiero po 3,5 tygodnia wyszedł negatywny a ją jestem prawie pewną ze jutro dostanę okres Idę spać bo na oczy die widzę:-) odezwę się jutro dobranoc:-)

Gość malinka234
do usłyszenia ;) dobranoc

Gość malinka234
No i miałam racje ze tylko na darmo sie nastawiam, wstaje rano lece do łazienki a tu "powódź" :( ale trzymam kciuki za Ciebie

Gość zrobcie bete
malinka jeszcze kiedys doczekasz sie swojego malenstwa. czy z tym facetem czy z innym, najwazniejsze abys byla szczesliwa, skonczyla szkole a z czasem wszystko sie ulozy. wszystkiego dobrego ci zycze :)

Gość kania93
No to bardzo mi przykro malinka:-( myślałam ze razem będziemy jeszcze długo czekać za okres i się nie doczekamy a tu taka niespodzianka na mnie czekała:-( a u mnie nic bez zmian nadal brak okresu. Piersi jeszcze bardziej bolą i do tego jajniki...:-) jest jeszcze jakaś nadzieją

Gość malinka234
Dziękuję bardzo.. A za Cb kania trzymam kciuki :) No i czekam jaki bedzie tego finał :)

Gość kania93
poczekamy Zobaczymy napewno się odezwę:-) albo jak okres się pojawi ale jak zobaczę na teście 2 kreski (oby:-))

Gość malinka234
Będzie dobrze napewno :)

Cześć dziewczyny, chciałabym dołączyć do waszego forum ponieważ również jak wy oczekuje na upragnioną ciążę i mam nadzieje że pomożecie mi przetrzymać ten czas wyczekiwania do dnia nie przyjścia @ i zrobienia testu bo już zaczynam powoli wariować. Staramy się z mężem od 6 miesięcy ale on pracuje w delegacji i przyjeżdza co 4-5 tyg. Od tego cyklu mierzę temperaturę i jak narazie wychodzi książkowo-był skok po skoku temp utrzymuje się podwyższona do dzis tj 23.06 czyli 27 dc. Cykle mam 26-28 dni choć ostatni był 21. Powstrzymuje się żeby nie zrobić testu ale jutro rano chyba zrobie. Dodam że od paru dni mam bóle podbrzusza lekko nabrzmiałe piersi i jestem nerwowa ale nie chce sie nakręcać bo może wmawiam sobie że to objawy ciąży. Pozdrawiam :)

Gość malinka234
Ja bym na Twoim miejscu jeszcze troche poczekała z tym testem, ale jeśli ciężko Ci wytrzymać to go zrób :) wiem jak ciężko wytrzymać z tą myślą :)

Gość mallutkaaa123
tak przejżałam wasze rozmowy... malinka, Ty masz 18 lat, tak...? a jeśli chodzi o Ciebie kania to 93 jest Twoim rocznikiem?

Gość malinka234
tak mam 18 lat ale mój post jest już w sumie nieaktulny a o co chodzi ;p

Gość mallutkaaa123
mam 19, właśnie wybieram sie na studia i sama z utęsknieniem ostatnio patrze żeby te dwie kreski się pojawiły, ale zawsze myślałam że tylko ja mam takie szalone pomysły ;) bo w tym wieku nie potrafie inaczej tego nazwać

Gość kania93
tak mam 19 lat skończone liceum i właśnie dostałam pracę zareczona a w przyszłym roku w lipcu planujemy ślub... Także gdybym była to bym się cieszyła:-)

Gość malinka234
To chyba jakiś kryzys tego wieku ;) Ja kooocham dzieci ;*

Gość mallutkaaa123
własnie teraz jestem w trakcie takiego oczekiwania, okres mi się spóźnia drugi dzień, ale z testem wolałabym poczekać

Gość kania93
kalinka co do ciebie to bym poczekala z testem ją robiłam 9 dni po terminie @ wyszedł negatywny objawy są i nadal okresu brak

Gość malinka234
Ja czekałam na okres ponad 2 tygodnie i niestety go dostałam więc nie ma się co spieszyć z tym testem żeby się na darmo nie nakręcać wiem to po sobie :)

Gość kania93
malutka poczekaj jeszcze z testem bo z nimi to równie bywa:-)

Gość kania93
ją dzisiaj się dowiedziałam ze mojej ktmpeli też się spóźnia okres 8 dni mówiła ze zrobi test ma 21 lat mnie tak dziś bolą jajniki ze Masakra cały czas muszę skulona siedzieć bo jak się wyprostuje to tragedia

Gość mallutkaaa123
właśnie jesli zrobie test, i wyjdzie jedna kreska to póki sie miesączka nie pojawi, znajać życie będe robic codziennie, dlatego teraz postanowilam sobie ze zrobie jesli @ spozni sie tydzien

Gość kania93
No po tygodniu możesz zrobić nawet jak wyjdzie negatywny to jest jeszcze nadzieją bo nie raz po 3 tygodniach wychodzą dopiero pozytywne tak czytałam

Gość malinka234
To może lepiej idź do ginekologa szybciej sie wszystkiego dowiesz :)

Gość mallutkaaa123
mnie jajniki bolą od poltora moze dwóch tygodni... nie bardzo, tylko jest to takie pokłuwanie od czasu do czasu, gdy sie gwałtownie podnosze, czy śmieję i niedobrze mi się robi od zapachu większości perfum czy balsamów do ciała jakich do tej pory używałam, ale to dopiero od dwóch dni... ale przecież to mogą byc jakieś moje urojenia

Gość mallutkaaa123
ginekolog w tym momencie nic nie stwierdzi, jedynie co to beta, ale szkoda mi sie nadaremnie kłóć, bo mdleje wtedy ;P

Gość malinka234
Ja czułam ból jajników, miałam mdłości, bolały mnie sutki a wyszło jak wyszło po raz kolejny to samo no ale mam nadzieję ze w twoim przypadku to jednak bedzie ciaza ;)

Gość kania93
ją to nic nie mogę jeśc bo na sama myśl o jedzeniu mnie mdli

Gość mallutkaaa123
tylko ja pierwszy raz mam te wszystkie odczucia... po za tym miesiaczki mam regularne, raz tylko okres w jednym miesiacu sie nie pojawil a w kolejnym idealnie odliczone jakby ten poprzedni cykl byl... ale to bylo dosyc dawno... ale mimo wszystko wtedy i tak bylam przekonana że w ciązy nie jestem bo sie czułam doskonale

Gość malinka234
Mam nadzieję że w waszych przypadkach to bedzie wasza wymarzona ciąża :) Będę trzymać za was kciuki ;)