Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kredek

Dlaczego tylko stars ze

Polecane posty

Gość Kredek
Problem nie w tym kto na mnie zwraca uwagę ale na kogo ja lubię patrzeć hihi a co do mej atrakcyjności to nie mam wzięcia i przedział wiekowy jest jednoglosny!!! Hehe ! Ech chciało by sie pewnie być atrakcyjniejszym ale jak czytam co niektórych to wole być już sobą! Hihi a co do dojrzałych kobiet!!! Zdania nie zmienię!!!!! Dojrzałe kobiety są bardzo sexy dla mnie!!!

Gość po prostu ja:)
Kredek, nie wiem czy tu jeszcze wejdziesz, ale fajne w Tobie jest to , że masz dystans do siebie i poczucie humoru. I nie musisz nikomu niczego udowadniać, a to jest bardzo duży plus. To daje dużo przestrzeni koło Ciebie:)

Gość Kredek
Kiedy sie wypowiadam to staram sie nie krytykować a jak już to robię to w odniesieniu do samego siebie! A swoją droga to bardzo mi miło ze sie zjawilas raz jeszcze

Nie mogę spać, brakuje mi mojego mana. Tydzien nie odzywa się, a ja jestem chyba trochę konserwatywna i czekam. Chociaż zastanawiam sie czy samej nie zadzwonić. Tak to jest gdy mówi się w różnych językach:)I do tego potwierdza, że wszystko jasne, bo myli się słowa. A wokół Ciebie jest bezpieczna przestrzeń:)

Gość Kredek
A nie możesz napisać smsa?

Gość Kredek
ZNacie sie tylko z netu?

On nie uznaje sms-ów. A nie znamy się aż tak dobrze i nie chcę byc nachalna, ale również nie chcę też aby wszystko było tylko czarno białe:) Jestem tylko jego, ale nie chcę aby myslał, że jestem już zdobyta raz na zawsze:)

Gość Kredek
Jak to nie uznaje SMS ? Ja moge stwierdzić tak samo ze Cię pragnę ale nie uznaje SMS! Skoro cię pragnę to chce by nawet etykiety na mleku mi cię przypominała! I stałe bym chciał byś to czuła ! Ale widac jegomość ma inne podejście! A swoją droga to nic jak mu zazdrościć

Nie, poznałam go w realu:) Nikogo nie szukałam, byłam po długiej jęździe rowerem i cała szczęśliwa ogladałam zachód słońca nad jeziorem. Wtedy się zjawił. Byłam bez makijażu, bez grzebienia po15 km jazdy. Zaczeła się rozmowa , potem spotkania, tylko spotkania itd. Nie jestem w Polsce teraz, ale w cudownej okolicy.

O kurcze! tak jakos dziwnie mi się zrobiło, ty tak nie pisz:) Biorę też rózne opcje pod uwagę, że może to tylko mi zależy, a on jest zwykłym "och Karol"

Gość Kredek
Może i tak być ! Nie możesz tego wyliczyć tylko dlatego ze masz zaangażowanie bo na odległość potrafilbym pragnący tak samo a może nawet mocniej

Jesteś wiecznym chłopcem autorze, tylko lata ci się przesuwają. :O A nadal marzysz o posuwie swojego życia. :P Klasyczna mameja :O 💤 Przypierdzi sobie taki posta i myśli że za puka mu zaraz tu jakaś stąd pisząca do drzwi. :O

Gość Kredek
Także nie jestem w Polsce więc rozumiem, jednak odejmij czynnik pragnienia bliskości !uczucie wzmożonego pragnienia bycia przy kimś może czasami odrobine koloryzowac

Gość Kredek
Nowy dziękuje za aktywność hehe i uwierz ze nie interesuje mnie twój płytki sposób oceny ludzi wedle swej osoby! Nie muszę nikogo krytykować ani błyszczące riposty wtrącać byle tylko coś powiedzieć więc jeśli chcesz coś wnieść zapraszam a jeśli tylko coś przebakiwac tanie haselka to zabierz swoją ogłoszona pupe mówiąc miło z tej piaskownicy bo tu nie blysniesz

Gość Kredek
A po za tym nim chcesz coś dodać lub uzupełnić to poczytaj o czym mowa .... No chyba ze chcesz po kimś pojechać bo to zdaje sie umiesz hehe

Jesteś mądrym facetem:) Ale to tez staram sie brać pod uwagę:) Jednak przy nim czuję się wyjątkowo. Chociaż... moze przez to jestem trochę zaslepiona na różne drobne sygnaly, które powinny mi dac do myslenia

Gość Kredek
I tak powstał nick nowy dogadywacz w mieście? Czyż by Twe wnikliwisci już sie pitopily.... Czy nie umiesz sie dorwac posta?

Gość Kredek
Nikt Ci nie karze uwierzyć w bajkę byle zachować dystans do samej siebie! Wiesz jak to jest- mniej potem boli

Gość Kredek
DaJ sobie szanse bo kazdy powinien mieć te drobinke szczęścia dla siebie ! Byle sie nie nakrecac za mocno

Hi hi, czuję sie jakbys mnie znał lepiej niż ja:)

robie teraz drugie podejscie do spania, a swoja droga tak mi jakos ciepło, że trafiłam wlasnie tutaj na Ciebie.

Gość Kredek
Nie znam! Jak mówiłem wcześniej to proste biblijne powiedzenie nie czyn nikomu... Działa także w druga stronę ! Uczyni komuś co i Tobie miłe;) czyli wedle swojego nosa staraj sie patrzeć na świat bez usprawiedliwienia gawedziarzy matolow czy nawet takich mameji z miasta ! Ty masz być ważna i to Ty szanuj siebie dając wzór innym! Inaczej kazdy będzie tylko czyścić sobie wrotki na naszych posladkach! A jak masz chwile lub ochotę na slabostki to zawsze rób to dla Siebie! Nie dla niego nie dla niej lecz dla Siebie!

ja chyba za bardzo usprawiedliwiam wszystkich. Mam po prostu czyste serce i patrze na innych moimi oczami, kiedy mówię, białe to mam na myśli białe. Wyjatkiem mogą być gierki seksualne, ale to tylko dla dodania smaku, a nie żeby kogoś wymanewrować i oszukać.

Gość Kredek
Więc nie dziw sie ze ludzie falszywi zawsze chcą to wykorzystywać! A co do Gierek.....upada to dopiero morze niespodzianek i kazdy ma swoje;) dlatego kocham ludzi nawet tych normalnych i normalnieszych a nie takich jak ja! Kazdy coś sobie wymyśli . Uwielbiam to poprostu

Gość Kredek
AlE może Zmykaj do lozeczka bo jak nie uwiode to i tak nie będziesz wypoczeta ;) Buziak dla Ciebie

Dobra rada, a swoja drogą to Ty jesteś w Niemczech, bo te rzeczowniki z dużej litery:) Dobrze jest porozmawiać, bo niektóre rzeczy nazwane inaczej wyglądają. Buziak auch:) Jedną nogą jestem już w łóżku.

Gość Kredek
NAstepny dzien i moc pomysłów nie wspominając o potrzebach.... Pozdrawiam cieplutko wszystkie Panie i bywalców

Gość Kredek
Czyli tak naprawdę nie chodzi o daty tylko o sam sposób komunikowania i podnoszenia sie do siebie! Przecież wiek nie idzie w parze z intelektem jak tez z doswiadczeniem. Skąd więc bierze sie mit dojrzałości ? Dla dociekliwych wspomnę ze fizycznosc pełni role drugoplanowa. Wszystkie czynniki są więc ważne i odpowiednie dla wybranych! Mówiąc krótko jak dopadujemy sie z kimś z rówieśników tak samo łatwo możemy sie dopasować z partnerem o różnicy wiekowej! Brzmi książkowe - wiem to fluidy a nie wiek na wiecej do powiedzenia!

Gość Kredek
A wracając do zamilowan! Hihi teraz uwielbiam dojrzałe kobiety ale będąc starszym w przyszłości one czyli przedział wiekowy 40-50 bedą jak na ironię młodsza strefa czasowa hihi! Wnioski??? Kochajmy nasze kobiety bez względu na wiek czy predyspozycje, oddajmy im cześć i nasza miłość w hołdzie a wtedy kto wie - może nie trzeba będzie zastanawiać sie nad podziałami! Kazdy ma gusta i gusciki lecz ważne by nie zapominać w amoku ze wokół nas żyją także ludzie z odmiennym zdaniem