Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za syf i metr mułu

Chciałam kupić na allegro licznik do roweru i patrzcie co znalazłam

Polecane posty

Gość gffghfgjhkjl
tez mnie obrzydza takie cos, po co ku r wa reklamuje cos w ogole nie związanego z seksem? ale chyba dzis to niestety norma. a wejdź sobie na SPODNIE, jak sie dziwy wypinają jak do srania

Gość .Piotr B. dr dziennikarstwa
Ale wiocha aż mi źle

no i piszą; polska instrukcja, polskie pudełko...powinni dodać + polska dziwka:O

Gość dmisia
wszystko pod seks, jak gdyby kupujacy to tylko faceci reklamy bankowe tez sa adresowane tylko do facetów np - chcesz zdobyć dziewczynę ? masz schody a u nas nie masz problemów jakby kobiety o niczym nie decydowały , jedynie o czym decyduja to jaki płyn do kibla kupic albo płyn do zmywania naczyń

Gość gffghfgjhkjl
ale zobaczcie sobie spodnie, nawet te uzywane jak ktos cche sprzedac, to normalnie szmaty robią sobie zdjęcie od tylu z wypietą sraką i takie cos dają na aukcję spodni :O zamiast stanac normalnie i sobie zrobic foto to sie wypną w spodniach i takie zdjecie dają.

gffghfgjhkjl masz absolutną racje. Choć te spodnie to pół biedy w porównaniu z licznikiem. Pewnie przy wiertarkach tez dziunie w samych majtkach pozuja:O

Gość lewandowski najprzystojniejszy
trzeba sie przyzwyczaic niestety, w obecnym swiecie to tylko dupska, cyce i seks... moze jak ci ludzie sami sie zestarzeją to wtedy zmądrzeją...

Gość dmisia
to prawda , ja juz nie przywiazuję wagi do tego , na rozmowach kwalifikacyjnych tez wygrywają dziewczyny które dają sugestie seksualne