Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??? O co chodzi ???

Co sie dzieje z ludzmi?

Polecane posty

Gość ??? O co chodzi ???

Na kafeterie trafilam dwa dni temu po raz pierwszy. Zalozylam swoj wlasny, zwyczajny watek ibum, zaczelo sie. Podszywy, wulgaryzmy I obelgi bez zadnego sensu i skladu. Co sie dzieje z ludzmi? Czy to tylko na kafeteri czy tak jest wszedzie? Czy moze tylko ja mialam pecha? Nie jestem wielka forumowiczka, wiec moze nie mam swiadomosci, ze to jest norma. A jesli jest to norma, to dlaczego tak jest? Macie jakies pomysly? A moze jest to poprostu kilku frustratow, ktorzy psuja krew innym? Powiem szczerze, ze przezylam szok, czytajac odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie, o podszywach nie wspominajac. Chociaz odpowiedzi, to za duzo powiedziane. Macie pomysly na to, co dzieje sie ze psoleczenstwem? Oczywiscie spodziewam sie podszywow poniewaz nie mam chronionego nicka, wiec mam nadzieje, ze kazdy sam wywnioskuje co pisze ja, a co pisze ktos za mnie :-)

Gość bzyksryk
prawdę powiedziawszy jest to forum dla bab więc dużo jest takich w ciąży lub z okresem to one się podszywają

Gość ??? O co chodzi ???
Dobre, duzo tlumaczy :-) Chociaz moje forum wydawalo sie byc zbombardowane przez facetow :-) Aczkolwiek kobieta moze napisac "mialem", "powiedzialem". To nie sztuka :-)