Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara babajaga

Czy ma sens ? Ja 27 lat on 19

Polecane posty

Gość nulka 34
o matko i corko :) co znaczy wybiera ???? jak sie czlowiek zakochuje to sie zakochuje i juz a nie wybiera kobiete pod katem wieku czy innych rzeczy

Gość kerafka)
Wcale nie powiedziane, ze starsza nie bedzie fajniejsza od mlodszej czy rowiesniczki, tak samo jak na odwrot plciowo:). Kilka lat to zadna roznica i wybiera sie najlepszego partnera. Dziwne jest jak dziewczyny za kase daja starym facetom:o.

Gość pagodda
kerafka) Owszem,z estarsza nie oznacza gorasza,a i młodszy nie oznacxza lepszy. Ale jak młodszy obraca się w towarzystwie młodych fajhnych,to wybierze tą młoda i fajną,a nie starszą.

Gość kerafka)
Moj obraca sie wiecej wsrod rowiesniczek/mlodszych, a i tak wybral mnie:p.

Gość ja tam nie wiem i wiem
Ale jak to mowią. Nie to co sie lubi,tylko lubi sie to co się ma. i Lepszy gołąb w garści niż wróbel na dachu. lub Z braku laku i kit dobry.

Gość kerafka)
Nadal zakladasz, ze troche mlodsza dziewczyna musi byc koniecznie lepsza - kilka lat to nie jest roznica:). Wiek nie jest tez jedynym kryterium, a przy taka roznica jest nieistotna.

Gość kerafka)
Dostaje regularnie propozycje od mlodszych ode mnie dziewczyn (studia i praca) i zawsze je zlewa:p. Jedziecie schematami bez faktycznej znajomosci tematu;).

Gość stara babajag
Do chłopaka , który wolałby wybrać młodszą ,fajną i ładną :) Mając 27 lat nie czuję się gorsza, ani brzydsza od 20 stek. Nawet już nie pisząc o sobie znam wiele 30 stek , które są fajniejze niż 20 stki. Są naprawdę mądre , ubierają i zachowują sie z klasą, a przy tym potrafią zaszaleć :D Fajnie,że jest tyle osób , które mają młodszych partnerów :)

Gość stara babajag
Oczywiście zdaję sobie sprawę z przeszkód , chociażby przebywanie w towarzystwie jego znajomy np ze szkoły. A jak wy sobie z tym poradziłyście ?

Gość doradca2344534
obawiam sie ze za kilka lat bedzie problem. Gdy on bedzie miał te 24 lata a Ty 32. On pozna na studiach (bo pewnie idzie na studia, no nie?) mnóstwo młodszych rówieśniczek a Ty nie dość ze bedziesz zazdrosna to w porównaniu do nich bedziesz wypadać blado, zwłaszcza jak pierwszy czar pryśnie. Jako forme zabawy, ciekawe doświadczenie seksualne to mozesz sie w ten zwiazek pakowac, ale jako zwiazek na przyszłe lata to poważnie bym sie zastanowił. Zwłaszcza, ze czas działa na Twoja niekorzyść i po przekroczeniu pewnego magicznego wieku juz za kilka lat bedzie Ci bardzo ciezko znaleść fajnego faceta gdy z tym nie wyjdzie.

Gość kerafka:)
Czlowiek nie tytuluj sie 'doradca' jesli nie masz o czyms zielonego pojecia, u nas jest taka roznica i problemow z tym ZERO. Znajomi takze wszyscy w porzadku, z obu stron bardzo dobrze:). Mialam obawy na poczatku, zupelnie nieuzasadnione. Moj chlopak ma super znajomych, moi zreszta tak samo.

Gość lipiut
kerafka:) wszystko dobrze...do czasu...

Gość aaaaaaarwena
hahahah ja majac 19 lat "wpakowalam" :O sie w zwiazek z 26latkiem i jakos nie bylo problemu, no tak bo w te strone to jest jeszcze "para mlodych ludzi" "O a w druga? o mojbozematkoswietaczestochowskatosztopedofilka :O nie zesrajcie sie kafegowna, wasze waskie horyzonty nie obowiazuja w cywilizowanym swiecie :)

Gość beata-#
Ja związałam się z facetem 14 lat młodszym, który zostawił dla mnie inną kobietę.

Gość nie czytalem calego
autorko mieszkasz w polsce?

Gość kerafka:)
u nas dalej bez zmian:p tak samo wsrod 2 innych par z otoczenia;)

Gość fiama
Miałam 27 lat, a on 19, gdy się poznaliśmy, więc ta sama sytuacja, jak u autorki tematu. Od tamtego dnia mija osiem lat, a my nadal razem. Szczęśliwi i ciągle w sobie zakochani.