Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila la

Kobiety w Polsce są bardzo zazdrosne

Polecane posty

Gość Kamila la

o urodę, powdzenie, sukces, ciuchy, wszystko. nie uważam że zawistni ludzie powiini nad sobą pracować, pozdrawiam

Gość Barry Dexter
Dodam od siebie skromnie, że po prostu nie wszystkie lubią... się malować. A to błąd, gdyż kobiety mogą w ten sposób wiele zyskać... Ja na przykład... Szukam, szukam i kurcze nie mogę znaleźć. Pogadam z tą, z tamtą, z inteligentną i ze zbyt rozrywkową, bogatą i pustą, twardo chodzącą po ziemi, dominującą i romantyczną. I nic. Era kobiet, które nie poddają się lansiarsko-wizażowo-popowym konwencjom myślenia, niestety, już dawno minęła. Gdzie podziały się kobiety pełne pasji, kobiety-matki, dobre żony, przykładne gospodynie? Gdzie są naturalne, normalne dziewczyny, które nie noszą przez cały dzień słuchawek na uszach i potrafią obyć się bez telefonu komórkowego? Gdzie są wreszcie dziewczyny, które nie zaczynają pierwszego zdania od zaimka osobowego „ja? Gdzie znaleźć kobietę, która docenia szczerość i lojalność? Czy Wy wszystkie zawsze musicie skupiać na sobie uwagę? Usiłować za wszelką cenę być w centrum zainteresowania? Czasem wydaje mi się, że dzisiejsze dziewczyny wszelkie braki nadrabiają ciałem. I nie mylę się bardzo... A Ty? Piotr ze Mszczonowa. deeyjay@wp.pl