Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabka1776

jak podejść do chodzenia bez majątek i strażnika

Polecane posty

witam mam pytania jak byście panie zareagowały na. tekst męża ...chciałbym żebyś trochę pokazała bo mnie to bardzo kręci tzn. żeby przewidywała bluzka i nie mieć majtek a nóż przypadkiem ktoś to zauważy jak mam na takie propozycje reagować zaznaczam że jesteśmy małżeństwem prawie 18 latek...poradzicie..

Gość 50-latek-krzys
po prostu super, podniecajace

Gość 50-latek-krzys
ps chodze caly czas bez majtek, moja laska tez

Gość feelek
Nie noszę gaci od wielu lat i nie będę nosił bo tak mi jest wygodnie. Mam w nosie, że dziewczyny gapią się mi między nogi jak mi się siusiak w luźnych spodniach rusza. Tylko mam problem, opaliłem sobie dzisiaj tyłek na czerwono i cały tył z resztą i tak mnie piecze że siedzieć nie mogę. Ma ktoś jakiś domowy sposób na złagodzenie pieczenia ?

Gość feelek
Dodam jeszcze że nie zdażyło mi się jeszcze by ktoś zwrócił mi uwagę, nawet jak mi spodnie odstawały.

Gość feelek
Po osiemnastu latach małżeństwa, wprowadzając odrobinę pikanterii można przeżyć drugą szaloną młodość. Zdaje się, że mąż za tobą szaleje, pozwól mu na to bo znajdzie sobie inne hobby i wtedy będziesz dopiero nażekać że się tobą nie interesuje.

Gość Pannacotta
Felek - obierki z zielonego ogórka lub okłady z kwaśnego mleka. Murowany efekt.

Gość Szyderra
przewidywała bluzka - co bluzka może PRZEWIDYWAĆ? Wróżka..??? bez majątek - autorka niezamożna? Chwalisz się czy żalisz..? :P Analfabetka...

Gość PogromDebili
JAKBYŚCIE nie: jak byście

Szydeera i pogrom debili a wy to jakieś wyjątki nie mylące się i wogóle...nie siedzę w domku przed kompem. gdzie jest duża klawiatura tylko na komórce kilkam bo w pracy jestem. pozdro..