Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczy z ukrycia

Powiedzcie co sądzicie o tym.Pokręcona sytuacja

Polecane posty

Gość paczy z ukrycia

Ma profil na facebooku i widzę że ostatnio zaczął dodawac dziewczyny gdzie wczesniej sporadycznie to teraz po kilka na raz , chyba ze to one jego, no ale wątpie ;). + piosenki kierowane do dziewczyny w stylu, żeby otworzyła serce przed nim , ze milosc to cos pieknego, w ostatnim czasie wstawił 3 takie piosenki , wczesniej ze dwie - od marca. Zagadał do mnie pod koniec kwietnia, później ja nie ciągnęłam tego.Zauwazylam ze mi się dlugo przygląda,poki nie spojrzę.. Jego spojrzenie wtedy trwalo ze 2 sekundy i koniec, odwracał sie. Jak bylam jeszcze w jego poblizu to za jakis czas znowu sie to powtarzalo tylko krocej to trwalo. Jeśli ja pierwsza na niego spojrzałam to zerknął kilka razy krótko. Kilka dni po tym zagadał znów ale nigdy na osobnosci, dopiero po jakims czasie sie zorientowalam :) Jednak myslalam że on to bedzie ciagnal... Po kilku tygodniach wstawił na tego facebooka( właściwie jedyne jego konto w necie z ktorego moge sie cokolwiek dowiedziec , a w znajomych go nie mam i mnie nie dodaje) coś co by świadczyło o tym że albo nie traktuje mnie poważnie,albo miałoby mnie zmobilizować do walki o niego. Jednak Odpuściłam sobie i widziałam że on po tym już tez nie patrzył.Złamał sie przedwczoraj - szłam i wiedzialam ze on stoi niedaleko ale udawałam ze nie widze.Czulam jego wzrok na sobie ,podnioslam glowe i katem oka widzialam ze sie odwrocil plecami (stal z kilkoma osobami) i jak przeszłam to chyba na mnie lekko spojrzal albo mi sie wydawalo.Wczoraj szedl i spojrzal na mnie na chwilę i przepuscil mnie w drzwiach. A raz podczas olewki sie wepchnal .. Niby nic takiego nie bylo ale czuje ze cos wisi w powietrzu. Poza tym mamy wspolnych znajomych w tym dziewczyny i z jedna chyba sie blizej kumpluje, ona mi cos wspominala ze on czesto do niej pisze, ostatnio gdy przechodzilam z nia i on szedl to nawet jej czesc nie powiedzial. To bylo podczas tej olewki. O co w tym chodzi ?? bo ja nie wiem. Z gory dziekuje i nie wiem jak bede miala sie odwdzieczyc osobom ktore to przeczytaja i mi szczerze doradzą.

Gość paczy z ukrycia
up :)

Gość SMP>..Aaa
Weź to skróć, ludzie mają swoje życie i nie chce im się czytać takich głupot w tak ROZWLEKŁEJ FORMIE...

Gość paczy z ukrycia
A może komus sie bardzo nudzi i akurat przeczyta... Nie da sie skrocic bo opisalam sytuacje które sie dzialy podczas tego wszystkiego i moga one pomoc w ustaleniu wniosku

Gość paczy z ukrycia
:)

To ja ci koleżanko powiem tak... to że "patrzy" to nic nie znaczy. nic z tego nie będzie. gdyby naprawdę coś do ciebie miał to już byś o tym wiedziała. myślałem że takie rzeczy są logiczne...

Gość paczy z ukrycia
no chyba mowie ares że on zagadał kilka razy ale spławiałam kolesia i nie przejawiałam zainteresowania a on dalej sie patrzyl i teraz przestal na jakis czas,wczoraj znow, uwage jakas zwrocil bo przeciez olalby mnie od razu ( mam na mysli moment w ktorym zagadal)

Gość spaczone to zbytnio
:D wrzuć na luz :D

Gość paczy z ukrycia
nie wrzuce,nie potrafie a jak go oleje to znając mnie już nie bedzie tak jak teraz i oleje kolesia nawet gdyby sie okazało że cos z tego bedzie

Gość paczy z ukrycia
pozatym wydaje mi się ze on smialy nie jest

Zagadał... ja zagaduje codziennie do jakiejś i na tym się kończy... facet to nie dzik, podchodow nie robi...

Gość paczy z ukrycia
a ile ty masz lat w ogole hm? on jest mlodym chlopakiem w wieku szkolnym to tez moze inaczej mysli.powiedz mi dlaczego on w takim razie zagadał kilka razy w przeciagu kilku dni , tylko ze w obecnosci znajomych a nie sam na sam.a pozniej sie patrzyl przez dlugi czas.ja go splawialam i juz nie zagadywal.

Gość paczy z ukrycia
up

Gość paczy z ukrycia
;)

Gość paczy z ukrycia
halo

Gość paczy z ukrycia
ares zyjesz???