Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klggligl

Mam okazję pójść do pracy ale nie mam co zrobić z dzieckiem...

Polecane posty

A skad ty mozesz wiedziec na co mnie stac zawistna pomaranczko... ale nie bede sie przechwalac, bo nie o to chodzi, a to co mam, tego mi nikt nie zabierze, chocbyscie tutaj sobie flaki wypruwaly

O TERAZ WYSZLA Z NIEJ PATOLOGIA!!!! A NIE MOWILAM, ZE TO PATOLOGIA? tylko baba z patologicznej rodziny sie tak moze odzywac, zero klasy, zdemoralizowana, zniszczona, mozg juz wypalony od uzywek.

Gość fevfdvb
dodatkowo wpisując twój nik w google widać że jad z ciebie aż wycieka radziłabym iść do jakiegoś psychiatry bo psycholog już nie pomoże...

Gość ciacho, a co to za
krowa na tym linku po dtwoimi wypowiedziami?

Gość fevfdvb
i tu CIę mam hahah aż krew się w tobie gotuje bo to prawda to co napisałam jesteś zwykła zawistną dziwką i tyle... ehhh szkoda mi ciebie że musisz siorbać kaszanę czarnuchowi ale każdy zasługuje na to co daje od siebie a ty tylko jad

Gość d.z.iunia
Ciacho A czego Tobie można zazdrościć? No powiedz sama? Pracy? Auta? Mieszkania? Podróży? Też to mam. A do tego będę mamą, więc to ja mam coś, czego Ty nie masz, a nie odwrotnie :).

Gość dekoltem
ciacho ty matole :D Mam 2 mieszkania i je wynajmuje. Na czysto mam z tego 1600 zl. Wg ciebie pieniadze mozna miec albo pracujac, albo kradnac, albo sie puszczajac. Zdziwiona jestes, tepotko? |:D

Gość fevfdvb
a patologia to Ty bo kobieta tutaj otwiera przed nami swoje serce a Ty ją besztasz z błotem straciła męża jest jej cięzko a Ty chwalisz się swoim dobrobytem zarobionym otworem gębowym i niczym więcej

Gość fevfdvb
ja przynajmniej jestem luksusowa i sypiam tylko z podstarzalymi biznesmenami o bialym kolotrze skóry, jestem najlepsza, moja psioszka robi furore wsród starszych panów, placa mi slono i jestem gwiazda

Gość fevfdvb
ona z nerwów pewnie łazi po pokoju i rozmyśla nad ciętą ripostą haha

nie mam zamiaru znizac sie do twojego poziomu i z toba rozmawiac, bo jestes zwykla sciera, ktora nic w zyciu nie osiagnela, a teraz mi zazdrosci, najlepiej nazwac obca osobe dziwka, o tak, wtedy ci ulzy patologiczna babo, ktora wyszla z rynsztoka, zreszta nie musze pisac, kazdy widzi, po slownictwie, pokazalas kim na prawde jestes, milego wieczoru. Pa

Gość fevfdvb
wiecie to jest coś podobnego do jennifer szkoda gadać na prawdę

Gość fevfdvb
hahahaa i koniec kropka dziwka poszła siorbać pisiora SMACZNEGO SERKA :-)

Gość dekoltem
ciacho widac, ze pochodzisz z patologii i jestes infantylna bajkopisarka 🖐️

Czytam ta cala dyskusje, faktycznie ciacho ma swoje odmienne, dziwne zdanie, ale ta z nikiem na f to jakas osoba niezrownowazona psychicznie, pisze jakies przeklenstwa o podtekscie seksualnym, jak ty jestes matka, to wspolczuje dziecku, powinni osobie o problemach psychicznych i nerwowych odebrac prawa rodzicielskie

Gość fevfdvb
wystarczy poczytać od niej wpisy z każdego się wyśmiewa wyzywa szkoda z nią gadać sorry dziewczyny że tak brzydko do niej pisałam ale chcialam się jej pozbyć a nie jestem żadną patlogią mam wyższe wykształcenie pracuję w urzędzie :-) i potrafię się zachować

Gość fevfdvb
cux sorry nie jestem taka bardzo mi przykro że w en sposób to odebrałaś a teksty podawał mi ktoś inny hahaha chciałam po prostu jej pojechać po majtach

Ale to ciacho poprostu nie rozumie ze czasem komu może się spieprzyć życie z dnia na dzieć i wszystkie plany idą się ..... wiecie co nie będę przeklinać bo mnie ktoś zjedzie:-)

Gość fevfdvb
no teraz się zacznie podszywy

Ciacho dziecinko, uspokój się. Myślisz że Twoja racja jest "najlepsiejsza "? Mało znasz jeszcze życie, myślisz że wszystko da się ładnie ułożyć. Życie niekiedy rzuca kłody pod zgrabne nóżki i na nic Ci wtedy toje plany. Masz może dużo rzeczy materialnych ale empatii, zrozumienia i widzenia czegoś poza czubkiem własnego nosa ci brak. Na marginesie - dziecko to nie zabawka że można "zrobić kiedy mi się znudzi " tu niestety wyszła Twa niedojrzałość emocjonalna.

ty pracujesz w urzedzie z takim slownictwem??? to chyba tylko w urzedzie dla bezrobotnych, jako ochroniarz przed 'dlugotrwale bezrobotnymi', napierajacymi na okienka urzedników. Teraz kazdy moze miec papierek wyzszej uczelni, a kto konczy te uczelnie to wlasnie tutaj mamy przyklad. Zal i wstyd.

Gość kobieta87...kkk
Masakra ciacho to strasznie zarozumiały babsztyl

Gość cciaaaachhoo po byku:P
ciacho no wyobraz sobie ze ja mam wlasny dom i samochod ale to nie oznacza ze na wszystko mnie stac nie mam rodzinnego bo dochodzy przekroczyly mi o glupie 5 zlotych wiec nie pie..rdol ze ze wszyscu zyja z czyis podatkow poza tym jak ja tyralam po 14 godzin dziennie na POL ETATU to bylo ok?? chory kraj i tyle..

Gość smocze oko
cux przeciez ta laska napisała że ktoś inny podawał jej teksty co się tak jej czepłaś? widać ze jesteś nauczycielką a to wszystko wyjaśnia

tak! Ale sciema, ktos jej dyktowal, co ma pisac na babskim forum no kawal roku!!!. To zabrzmialo co najmniej jak sciema: wiem ile to jest 6 razy 8, ale nie chce mi sie powiedziec. Pewnie czytala calej rodzinie temat, a maz jej dyktowal hahaha Dawno sie tak nie usmialam

Gość d.z.iunia
Fev... Jest różnica między krytykowaniem czyjegoś zdania - też uważam, że ciacho nie ma za grosz racji - ale puszczanie wiąchy raczej za dobrze o Tobie nie świadczy. Skoro pracujesz w urzędzie, to mam nadzieję, że w pracy tak do petentów nie mówisz.

Gość smocze oko
druga zarozumiała i widząca wszędzie prowokacje.... otwórz lodówkę pewnie tam też prowokacja...