Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwaaaa

CHCE MILOSCI

Polecane posty

Gość facet :)
wyczekiwanie tej chwili aby wspólnie ją spędzać cieszyć się śmiać rozmawiać dzielić szczęście na dwoje....

Gość nieszczesliwaaaa
wlasnie facet o to chodzi-dzielic to sczescie na dwoje, zycie jest tak ulotne i krotkie... dwoje jest danym sobie by to zycie razem przezywac, cieszyc sie soba, swoja obecnoscia, chodzi o to, zeby RAZEM ale to traci swoj smak, gdy sie jest z cholerykiem wszystko,co buduje rozbija sie w jednej chwili o ziemie, jak szklo na drobne czasteczki

Gość facet :)
fajnie sobie gaworzymy pora na mnie ;) dobranoc

Gość nieszczesliwaaaa
dobranoc :)

Gość nieszczesliwaaaa
jeszcze nie zamykam tematu :)

Gość kazdy ma szanse
chetnie popisze z toba jak jesze jestes tu

Gość nieszczesliwaaaa
jestem i bede zagladac tak dlugo, jak dlugo bedziecie tu zagladac i wpisywac sie :)

Gość Sandra5689
To po co ci mąż i bachory do życia gdybyś niezakładała rodziny tylko żyła w przyjaźni to zawsze miałabyś przyjaciół. Teraz to raczej nie znajdziesz nikogo bo masz rodzine a jak jesteś brzydka to nikt cie nie zechce. Pamietaj chłopaka i kobiete nigdy nie połączy tylko przyjaźń zawsze będzie coś więcej i nienarzekaj bo nic nie zmienisz a jak masz pojebanego faceta to prawdopodobnie jesteście sobą znudzeni nie odczuwacie przyjemności z życia z sobą i pamietaj facet szybko sie nudzi jak ma rodzine i na dodatek brzydką kobiete zadbaj o siebie kobieta piekna jest inna

Gość nieszczesliwaaaa
poczytaj sobie-jestem zadbana, szczupla, nie w tym tkwi problem

Gość nieszczesliwaaaa
chce byc doceniana i kochana taka jaka jestem-jestem normalna, zadbana, cierpliwa,wesola, jak trzeba wygadana, lubie wyzwania, lubie zabawe, kocham swoje dzieci sa dla mnie oczkiem w glowie, nie patrze za siebie, tylko wtedy jak mnie ktos do tego zmusza... a on mnie zmusza swojim postepowaniem i zawsze znajdzie sie powod jego niezadowolenia-albo ma dosyc pracy, albo komputer nie dziala i sie rzuca-krzesla, myszka... albo nie ma cukru w domu i nie rozumie-ze jak to ze nie ma cukru, albo ja nie takim tonem cos powiem-zadyma, albo odwroce sie plecami w lozku do niego-zadyma, albo jak on sie przytula, a ja zlapie go tylko za reke-tez nie tak sie przytulam jak on by sobie tego zyczyl, a jak wrocil do domu i nie bylo kotletow usmazonych-czekalam az wroci zeby mial cieple, byl oburzony ze nie sa gotowe... i tak w kolo, zawsze sie cos znajdzie czlowiek nie pogodzony z otaczajaca go rzeczywistoscia, wiecznie cos jest nie po jego mysli co sie oczywiscie na mnie odbija i na mojim spokoju

Gość Sandra5689
Dziewczynko to ja ci powiem wes tego za przeproszeniem pojeba zostaw bo on ci życie popsuje. Znajdź nowego faceta to jest najgorsze co może być musisz pokazać mu że tobie na nim nie zależy wtedy on zacznie ciebie doceniać olewaj go niegadaj zbyt długo , wywołaj zazdrość w nim np powiedz ze idziesź na impreze ubieraj sie wyzywająco a ile masz lat jesli moge wiedziec i czy go kochasź?

Gość nieszczesliwaaaa
mam 35lat, dwoje dzieci=zobowiazania, nie tak latwo sie wyrwac z domu

Gość dcdvdv
zajmijsie dziecmi, w tych czasach nie ma milosci!

Czyli z tego co widzę w opisie jesteś wrażliwą kobietą!! Mam pytanie poważne pytanie czy 10 lat rożnicy nie było by problemem dla ciebie??!! Właśnie kogoś takie szukam jak ty Wrażliwej kobiety z duszą romantyczną!! Z jednym bądź dwoma dziećmi!! No z skąd jesteś, bo ja z górnego śląska!

Gość nieszczesliwaaaa
worclaw, ale nie mieszkam w Polsce, na slasku za to mam rodzinke :) milo sie czyta o tym, ze mezczyzna moglby zaakceptowac dzieci :) i ze romantycznosc jeszcze istnieje w ludziach :) wybieram sie na wakacje do kraju z dziecmi, troche psychicznie odpoczne sandra ja nie wiem co do niego czuje jeszcze, na sile sie nie da kochac, wiec mozliwe ze zostalo przyzwyczajenie jesli druga osoba notorycznie rani i rani i rani... to jesli kogos takiego mozna kochac, to tylko na sile dcdvdv ja sie dzieciakami zajmuje, moze i milosci nie ma, wierze za to w przyjazn i zdrowe partnerstwo, odrobine romantyzmu ktory budzi iskre w dwojgu kochajacych sie ludzi, dlaczego to wszystko co kiedys mialam, zamienilo sie w takie bagno w ktorym tkwie teraz??? oczywiscie zeby nie bylo ze jestem skonczona-kasy nam nie brakuje, ale pieniadze szczescia nie daja, zaspokajaja jedynie potrzeby w naszym materialnym zyciu

Gość nieszczesliwaaaa
co do wieku-nie jest on przeszkoda jesli mezczyzna jest emocjonalnie dojrzaly, czasami nawet lepiej miec starszego faceta, widzac po mojim ojcu-zmadrzal dopiero na starosc... niestety to ten sam typ czlowieka z ktorym sie zwiazalam.... despotyczny choleryk zastanawiam sie jak ja to zrobilam ze trafilam z deszczu pod rynne... A tak strasznie chcialam uniknac tego co mialam w domu za dziecka Gdyby jego cholerycznosc bardziej wylazila na wierzch jak jeszcze nie mielismy dzieci.... ech... a tak? Co dalej???? Nie bede sie wiklac w romanse, nie mam ochoty jeszcze bardziej skomplikowac sobie zycia.

Trochę szkoad że nie mieszkasz w kraju. Tak to święta racja pieniądze szczzęścia nie dają jedynie. Jedynie wyższą stopę życiową, która i tak nie ma znaczenia jeśli wygasną uczucia i potrzeba ciepła czy akceptacji. Wiesz może jeszcze da się uratować to co było kiedyś między wami. A jeśli nie to rzeczywiście szkoda tkwic w takim zwizku kttory tylko ból i poniżenie przynosi!! Życie jeszcze przed tobą może jeszcze ktoś pojawi się na twojej drodze do szcześcia, bo nic nie daje takiej radości życia jak być kochaną i szczęśliwą i dawać szczęście!! Fajnie było by cię poznać bliżej zamienić z tobą kilka słów. Czy zaprzyjaźnić się z tobą. Czasem wystarczy kilka ciepłych słów by człowiek poczuł się lepiej.

Gość nieszczesliwaaaa
''wystarczy kilka ciepłych słów by człowiek poczuł się lepiej'' dokladnie tak, to samo napisalam wczesniej nie bedzie mi latwo za granica spotkac kogokolwiek, poza tym jeszcze nie zakonczylam jednego-nie bede zaczynac nic nowego dopoki nie uporzadkuje raz a porzadnie teraz... czas na spacer z dziecmi :)

Po prostu chyba myślałaś że jak pojawią cię dzieci to wszystko się ustatkuje. Niestety tak się nie stało!! Najgorsze jest to że dzisiaj bardzo trudno jest znaleść kogoś odpowiedniego kiedy wszyscy gonią za kasą bądź karierą. Pracuje się po 10 do 12 godzin i brak czasu na wychowanie dzieci bądź ucucia. A coś takiego z biegiem czasu źle się końcy.

Do kiedy tkwi w sercu nadzieja. Do kiedy słońce ma swój blask. Dotąd trzeba wierzyć w siebie. Do kiedy jeszcze wiara w nas. Uczucia i miłość to biała księga. Która ukryta jest w każdym w nas. Naucz się czytać jej otwarcie. Zbaczysz ile szczęścia może dać.

Gość Jarku ja tez szukam
przyjaciela, a i mieszkam w Krakowie

Mieszkam w Śląskim w okolicach Będzina!! Jeśli nie przeszkadza ci że mam 45 lat to proszę o kontakt. Może to właśnie siebie szukamy

Gość Jarku to podaj
maila, odezwe sie

Hmm wiesz nie czy to dobry pomysł by podawać tu emaila bo różni są tu na Kafaterii. Znajdziesz mnie na Mojej Generacji pod tym samym nickiem jarek6776. Zrozum po prostu nie chcę dostawać głupich emaail od wielu osób.

Na Mojej generacji mam swój blog. Na którym będziesz mogła się dowiedzieć coś więcej o mnie!!

Gość nieszczesliwaaaa
dzien przelecial mi milczaco, doszlam do punktu, w ktorym wiem, ze czeka mnie separacja jesli sie nic nie zmieni, separacja dla mnie oznacza rozstanie, raczej bez powrotow, bo nie ma szans na to, ze druga osoba sie zmieni

Gość nieszczesliwaaaa
Aż Tak Cię Kocham Kocham Cię okiem spragnionym, pieszczotliwą dłonią strumienia słodkich słów, czułą myślą Kocham Cię Wilgotnym słońcem świerzego poranka, melodyjnym śpiewem szklanych kropel deszczu, fal cichym szeptem i wiatru skrzydłem lekkim Kocham Cię aromatem tysiąca róż i niebem nieprzebranym Kocham sercem i dziękuję Ci za to że jesteś.... A.Burn moze rutyna sie wdarla w nasze zycie, moze gdzies ktos stracil wlasciwa droge w zyciu, jedno wiem:takie wiersze sa jak swiatelko w tunelu, ukojenie dla spragnionej duszy, najlepszy pokarm na wieczor zawarty w kilku slowach poeci-dziekuje za te cuda