Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwaaaa

CHCE MILOSCI

Polecane posty

Oj przydało by się cofnąć czas, przynajmniej o te 20 lat. Życie było dużo ciekawsze chociaż nie było tylu wyfgód co teraz. Wspominam właśnie swoją Pierwszą miłość, ale taką prawdziwą i szczerą o której chyba każdy dobry człowiek marzy!! Dałbym wiele żeby tamte lata wróciły!! Podobno prawdziwą miłość można tylko raz w życiu spotkać. I ja już taką miłość miałem. która skończyła się tragicznie. I chociaż lat upłyneło już prawie 20 To gdzieś głęboko w mojej sercu i duszy cząsteczka uczuć została. Dziś sprzątałem na strychu. I znalazłem swój zeszyt i pamiętnik z przed ponad 20lat. A w nim listy od Doroty mojej pierwszej miłości.!! Czytając je powróciły wspomnienia to co nas łączyło. Niby te listy mają 21lat a czytając je miało wię wrażenie jakbym dostał je wczoraj i wczoraj napisał. Pozwolę sobie zacytować ci jeden z wielu wierszy który poświęcony był Dorocie!! Oczarowanie!! Wystarczy jedno spojrzenie. Wystarczy jeden gest. By zawsze być przy tobie. By cię w ramoinach mieć. I zapach twego ciała. I oczu twoich blask. To wszystko jest tak piękne. Że aż mi słów jest brak.

Gość nieszczesliwaaaa
a podobno czlowiek ma zdolnosc do zakochania sie nawet 7razy ;)

Zakochać się owszem można nawet kilka razy ale taka prawdziwa miłość. Gdzie dwoje ludzi darzą się takimi samymi uczuciami istnieje ponoć tylko raz w życiu!!