Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbyhuiktmuyrnhtbevfcdxsaz

Polacy ,nie miejmy żalu do piłkarzy tylko pieknie podziekujmy

Polecane posty

trudno

Gość Sylwija
a jak grali, zasłużyli?

OCZYWIŚCIE DALI WSZYSTKO Z SIEBIE! A ŻE SIE NIE UDAŁO TRUDNO TO NIE HISZPANIE

Gość dziewczyna nana
ladnie grali, naprawde z wielkim poswieceniem, szkoda ze troche na oslep celowali w bramke i pilka nie chciala sie wbic chociaz okazji ku temu bylo naprawde wiele!!!!! trudno, wielka szkoda, jak patrzylam na tych smutnych kibicow to az sie chce ich przytulic :P

Gość edzio
gdyby nie to, że EURO jest w części u nas to nawet byśmy przez kwalifikacje nie przeszli:P

Gość gnbhg
zbieranina cieniasów, Ruskie chociaż strzelili dwa razy więcej bramek

Gość fhfdhreaz5y3ay
jestem w szoku ruscy takze odpadli a grecja wchodzi

A ruskie powinni wejść. Mają takie same statystyki jak grecja tylko, że Rosja ma więcej bramek strzelonych.

Gość fhfdhreaz5y3ay
nie wchodzą ruscy ,tylko czesi i grecy

I co Rosjanom to dało?:D Taki mamy poziom a nie inny, to młoda drużyna i dali z siebie wszystko. I nie było źle. My ciągle narzekamy a zapominamy że jest progres. W sumie 2 razy byliśmy na euro i jest coraz lepiej i będzie coraz lepiej. Bądźcie realistami i przypomnijcie sobie jaka drużyna była kilka lat temu

kochani piłkarze, wielkie dzięki za to, że utrzymaliście w polsce tradycję przepierdolenia wszystkich ważnych meczy :D to naprawdę ważny element polskiej kultury :classic_cool:

Gość grggrgrg
Spaliłem flagę

Gość gnbhg
jaki progres??? nie lubie jak ktoś tak bredzi od rzeczy grupa słaba (najsłabsza) a Polaków stać tylko na dwa remisy (w tym jeden w grze z przewagą)

Gość fhfdhreaz5y3ay
wiesz co żelek twoje prowokacje są idiotyczne

Gość grggrgrg
Oby Adamek wygrał

Gość w11.
mój sąsiad wyebał telewizor przez okno hahahahah tak czy owak-SZACUN

Taki że do ostatniego spotkania były szanse. Kurwa no niby grali tak samo jak 4 lata temu? dziś 20 minut było tak tragiczne jak kiedyś całe mecze Nie oglądałam tego z Grecja, ale w sumie prezentowali się ok. Macie wymagania jakby nasi byli Hiszpanami i marnowali szansę przez głupotę...nie dziwię się że oni nie będą mieć motywacji na el.mś skoro mogą przejebać a mogą i walczyć a Wy tak samo marudzicie

Gość padre..
wypad trenerzy , lato siedzacy z prezydętem wypad ...wszyscy PO kolei i to w ciągu miesiąca :O

Bredza od rzeczy Ci co wymagają chuj wie czego od jednej z najmłodszych drużyn która ma niewielkie doświadczenie na turniejach. Jak ktoś głupio uważa że jesteśmy mistrzami a polska piłka poziom ma prawdziwie europejski i oczekuje takiego poziomu to chyba o jego głupocie świadczy. Ja wierzyłam, ale wiedziałam że mimo wszystko potrzebujemy szczęścia, błędów Cecha i reszty.

Samotnik, tak samo wszystko zależy od Ciebie a nie od Twojej rodziny, kolegów czy dziewczyn które Cię się podobają:P Krytykować można, ale nie jechać dla rozładowania własnych frustracji. Jak ktoś ma jakiś polski kompleks i mu brak narodowych sukcesów na siatkę niech się przerzuci:P

Gość wielcy gravz
a właśnie tacy sa polacy!!! spaliłe flagę !czy do dupy zawodnicy! \cóz masz pecha polaku że jestes polakiem a nie hiszpanem! owszem żal może jest ale , nie okazujmy tego

Gość kamelka39
polakom jakoś zawsze wiatr w oczy....nie mamy szczęścia:(

W trakcie meczu u mnie kłótnia była. Bo od pierwszych minut słuchałam "przegrają, przegrają" a potem "od początku było wiedomo że przegrają"... Nie wiem gdzie na początku tragicznie grali, ale kibicom nie dogodzisz

Gość padre..
cały PZPN jest patologią opłacaną dziesiątkami tys. mies. na łeb przez nas tak jak durnowate TV z komentatorami i z ta cała otoczkę wokoło dziadów nie ma sukcesów na własnych śmieciach - wypad wypasione dziady !!!

Gość Zuzanna Amelia & 16
Bylo minelo. Teraz trzeba zebrac material i przejrzec jeszcze raz gry. Podszkolic druzyne. Nastepnym razem bedzie lepiej.

Gość fhfdhreaz5y3ay
niektórzy mają z głowami,nie cierpie skoków narciarskich ale jak małysz wygrywał cieszyłam się jak głupia.nie mogę zrozumieć idiotów którzy cieszą się z naszej przegranej/ co wam daje takie durne gadanie?