Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

POLSKA I TAK GORUJE!

Polecane posty

jak polska hostuje to i latwiej bedzie o rozne polityczne bzdety jak pozyczki i ulgi itp - polska nie jest glupia

Gość danp
444555 Grecja to sie dorobila na euro :d az im podatki obniżyli i wiek emerytalny :P

"jak polska hostuje to i latwiej bedzie o rozne polityczne bzdety jak pozyczki i ulgi itp - polska nie jest glupia" Skończ gadać jak ten komuch Szpakowski, i ukrywać te złe rzeczy.

hiszpania dostala ogromna pozyczke wydaje mi sie ze to z powodu euro tam sie spotykaja politycy itp i nagle hiszpania sporo forsy dostala

Gość danp
Grecja to tyle pożyczek dostała że aż banki pozamykali ;D i w ogóle miodem oplywają

Gość Wiadomość do ELLA z L.A
Witaj Ella !!! Mam na imię Ewa i mieszkam w Gdyni. Jestem miłośniczką Twojego forum, jak również Twoich wspaniałych filmów autorskich. Uważam, że przekazujesz nam wszystkim sporą wiedzą o tym, jak wygląda życie w Los Angeles, dlatego chciałabym Ci coś zaproponować. Mianowicie: Ja oraz wiele innych osób chcielibyśmy Ciebie zaprosić do naszego pokoju gościnnego w którym są Polacy z całego Świata, dzielący się swoimi przeżyciami, wrażeniami, problemami...ogólnie swoim życiem w innym Państwie. Jest to pierwszy w Polsce czat głosowy z kamerkami, który nazywa się Spikeria.pl Pozwól, że wytłumaczę Ci jak to działa: Otóż należy wejść na stronę WWW.SPIKERIA.PL potem zalogować swój Nick. Jeśli nie zalogujesz swojego Nick'a to nie będziesz miała dostępu do pokoi, które na liście oznaczone są zieloną literką R . Dobrze też jest zalogować swój Nick, ponieważ jest się lepiej traktowanym. Nicki zalogowane mają też większe możliwości i np. można dodawać znajomych na listę, albo otwierać swój własny pokój, gdzie jest się adminem i można kierować i zarządzać takim pokojem. Ok, to jak zalogujesz swój Nick to osobiście polecam Ci jeden pokój o nazwie " DYSKUSJE NA KAŻDY TEMAT " - jest to pokój zamknięty, a więc oznaczony literką R. Na tym pokoju są na prawdę sympatyczni ludzie mający coś ważnego do przekazania z całego Świata. Osobiście ręczę, że jest to pokój kulturalny, gdzie poczujesz się dobrze. Ja jestem codziennie na tym pokoju i mam już tam grono fajnych znajomych, z którymi praktycznie codziennie mogę porozmawiać poprzez internet siedząc w domu i pijąc czekoladę No właśnie, można rozmawiać, ale trzeba mieć wbudowany mikrofon w komputer czy laptop. Można też się pokazać, ale trzeba mieć kamerkę. Nie wolno przeklinać ani źle się zachowywać, ponieważ od razu dostaje się bana i wylatujesz na kilka godzin z tego pokoju - ma się blokadę - tak jest na wszystkich pokojach Spikerii. Pomyślałam, że w taki sposób poprzez Czat głosowy będzie można z Tobą na żywo porozmawiać, a inni będą mogli włączyć się do dyskusji. Wpadłam na pomysł, że może nawet sama otworzyłabyś na Spikerii swój własny pokój autorski, gdzie wszyscy zainteresowani mogliby Ciebie odwiedzać - uważam, że to świetny pomysł. Myślę, że wytłumaczyłam Ci bardzo dokładnie działanie tego naszego pokoju na Spikerii. Mam nadzieję, że zrozumiałaś. Lepiej nie potrafię wytłumaczyć, bo siedziałam całą noc na Spikerii i gadałam z ludźmi, przez co teraz rano mój mózg wolniej pracuje. Uważaj, bo Spikeria bardzo wciąga i uzależnia. Przynajmniej ja jestem już na niej od 3 lat, a sama Spikeria istnieje od ok. 10 lat. Także na koniec będzie miło nam jak zawitasz do naszego pokoju " DYSKUSJE NA KAŻDY TEMAT " na www.spikeria.pl Cieszę się, że istnieją tacy pozytywnie ludzie jak Ty Czekam na odpowiedz na moją wiadomość. Pozdrawiam !!! Ewa

Gość danp
ale po co je powiekszac :D skoro z euro nie ma ani grosza.

polska moim zdaniem cos dostanie no bo bardzo sie postarala z tym euro - przynajmniej polske wysluchaja- nie ma to jak pierwsze strony gazet z jakiegokolwiek powodu- to sie nazywa pr pl pr

Gość aaassssssssssssssaa
Ty to co z tymi kiblami elka?

Gość danp
albo to prowokacja albo ICD10-F70

no w euro sa finansowe problemy ha ha to wiadomo na calym swiecie ale kraje sobie pomagaja polska nie ma nawet najwiekszych dlugow w euro zobaczymy co z tym bedzie...

Gość aaassssssssssssssaa
ślepa jesteś?

Gość danp
tylko w polsce za jeden stadion placi sie 2 razy .

Gość danp
nie jest slepa ma zespol chorobowy o kodzie F70

chuj z dlugiem publicznym.. ale jakie przekrety na autostradyu na budowy jak sie partacze wzbogacili na euro to juz kraj tego zaslepiony tym glupim euro nie zauwazyl.

a co tam nowego zbudowali dla euro? bo jak polskie drogi sie poprawily to super!

no i co z tego ze sie poprawily jak nas nie bylo na to stac???? twoje wnuki beda jeszcze do smierci za to placic i za te miliardy ktore sie rozplynely na boki tez.

Gość danp
Przepłacili o polowe za stadion, a teraz jeszcze trzeba go utrzymac..... chyba kurwa z trampkarzy i waty cukrowej :D

nauczcie sie od usa zawsze mowic ze dobrze jest niezaleznie jak jest- to taka reklama i to dziala- jak Miss USA przewrocila sie na scenie na swiatowym konkursie pieknosci to pisali w prasie ze pieknie wstala i ocalila sytuacje

Gość danp
Aaaaaa pieneidzy od chinoli ci uciekli z budowy dalej nie dostalismy :D ale co tam, sie podatek podniesie :D pan tusk vel pinokio ma wprawe :D

Gość aaassssssssssssssaa
Ella co z tymi kiblami???

polska w niczym nie goruje tu nie o to chodzi chociaz prawda taka ze to polska zakonczyla komunizm w europie -ale chodzi tu o to by pozytywny obraz przedstawiac swiatu

Gość danp
nie wkurwia sie bo polacy to cipy i dalej beda okradani w bialy dzien :D