Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

POLSKA I TAK GORUJE!

Polecane posty

Gość siatkarze
siatkarze wygrali 3:0 z Kanadą :D cieszmy się z tego;D Nie we wszystkim jest sie najlepszym!! ieszmy się z tego co mamy!!! Adamek dzis walczy!! teraz zaciskajmy kciuki za niego :D

Gość danp
podaj mi numer swojego dilera :)

co z tymi kilbiami? zrobilam filmik o parku no i byly tam tez kible

Gość danp
o ja cie pierdoooole, polska pierwsza w europie odkryła toi toi :D cieszmy się :D

Gość aaassssssssssssssaa
zdemaskowlai cie, ze myjesz kible w usa albo opiekujesz dzieci zalezy co padnie :D

no tak, my zawsze mowimy jaka to polska szlachetna i wspaniala ale to polskie forum, tutaj sie mowi prawde, bo sami swoi, i tak kazdy wie o co chodzi :)

Gość danp
czlowiek bez nog i rak powinien sie cieszyc ze ma glowe i moze całki w pamięci liczyć :D

Gość danp
Powiedz co ćpasz, moje prochy za slabe a masz fajna pizde :D

propaganda rodem komunizmu ma na celu wiezienie i smutek a nie wolnosc i radosc

Gość danp
jestes infantylna jak matka 20 dzieci ;D

kupilabym te okulary - moj styl- i przymierzylabym buciki- moze tez bym kupila! super sa!

Gość danp
aaaaaaaaaa wiem prozac przedawkowala to normalne w LA tam w kiosku jest :D:D:D:D:D:D

Gość danp
ale cos ci jest ewidentnie ;p

a tak na marginesie polscy dziennikarze sa chyba wyszkoleni przez komunizm nie da sie tego czytac co w gazeta pl to skandal tak pisac i naprawde potrezbuje polska nowych dziennikarzy

Gość danp
zmien temat bo cie znajde , zgwalce i zastrzele, pozniej nakrece filmik jak cie zakopuje

Gość aaassssssssssssssaa
Ella amsz cipkę bułkę czy motylka?

Gość danp
hahahahahaha pewnie nietoperza ;D

Gość takisem
Przepraszam bardzo... Dlaczego mam mowic, ze nic sie nie stalo? Dlaczego mam sobie i innym wmawiac ze bylo dobrze jak dobrze nie bylo? Jestem kibicem ale potrafie ocenic kiedy moja druzyna gra dobrze a kiedy gra slabo! Bedac na ostatnim miejscu w najslabszej grupie podczas gdy sie hostuje to nie jest powod do dumy i do spiewania "nic sie nie stalo"... Irlandia miala lepsza grupe i walczyla do samego konca.. pokazala sile psychiki a my co pokazalismy? brak tej sily? bezsilnosc? Zle przygotowanie?

tak oczywiscie zle przygotowane ale czego nie rozumiesz to to ze wiele tam sie dziala za kulisami - na przyklad pozyrtywna energia- polacy maja bardzo negatywne nstawienie na ogol a jest cos takiego jak sila pozuytywnego myslenia narodu beda inne mecze wiec dobrze by bylo patrzec na sprawe pozytywnie sposob pragmatyczny bez brania pod uwage tej pozytywnej energii to moim zdaniem czysty komunizm - pragmatyka bez usmiechu ja tego nie znosze

Gość takisem
Jak mozesz pisac o negatywnej energii? Flaga szyta dzien i noc? niesamowita liczba filmikow promujaca nasza druzyne i pokazujaca wiare w nia? Ja nie oczekiwalem zwyciestwa... oczekiwalem gry na poziomie. Rozczarowalem sie.