Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owoc z drzewa niepoznania

jak można odwdzięczyć się facetowi który kłamał

Polecane posty

zdradzał, oszukiwał i cały czas wszystkiego się wypierał, bo on tak bardzo kocha i szanuje. Jak można takiemu podziękować? jakieś pomysły?

Gość o. n. a.
olać go całkowice

Gość o. n. a.
olać go całkowice

Gość dfghjk
Tak jak wyżej. Nie ma za co się odwdzięczać, nawet jeśli chodzi o zemstę. Olać całkowicie. Nie płakać po gadzie. Nie myśleć o gadzie. Zająć się swoim życiem. Gdy gad się odezwie, milczeć i nie mówić do niego niczego, nie odpowiadać mu. Gdy gad się pojawi, odwrócić wzrok, odwrócić się na pięcie, odejść, traktować jak powietrze. Gdy ktoś o gadzie wspomni, powiedzieć, że nie znasz takiego. Broń Boże wspominać, użalać się nad sobą, obwiniać, rozmyślać, mieć wyrzuty sumienia, pałać chęcią zemsty. Odciąć co było złe grubą kreską i zacząć nowe, lepsze życie. Bez gada u boku i zadry w sercu. Udowodnij sobie, że jesteś silna. I jemu też. Tylko w taki sposób jak wyżej.

Gość oleczka77
nic go nie wkurzy bardziej niż to, że jesteś szczęśliwa, a jego masz głęboko gdzieś. serio:)

Gość lamka 2
Wiecie co nie jestem pewna. Mnie tez facet rzucil dla innej, mial ja juz w czasie naszego zwiazku, czyli tez klamal, zdradzal i wiem to napewno, ze jak by sie dowiedzial, ze jestem szczesliwa, to by odetchnal, ze jest wszystko po jego mysli, bo teraz kiedy wie jak mnie skrzywdzil czuje sie z tym nie do konca dobrze. Wiec to, ze udajemy albo nie udajemy, ze jestesmy szczesliwe, to ich to zwalnia z wyrzutow sumienia.

Gość phhi
zrób mu zajebistego loda, żeby wiedział co stracił

olewam jak dotąd i niech tak zostanie.