Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutneeeeeeeeeeeee

Dowiedziałam się, że jestem dzieckiem z WPADKI :(

Polecane posty

Gość smutneeeeeeeeeeeee

W kłotni to uslyszalam :( moja mama wzięla slub z rozsądku, tak ją ojciec nakierowal i cala rodzina. Ciocia kiedys mi opowiadala, ze moja mama miala duze powodzenie, spotykała sie w mlodosci z pewnym męzczyzną, ona była ze wsi 18 latka, on z duzego miasta 10 lat starszy, wszyscy mowili ze bardzo przystojny, przyszly lekarz. Rodzina rozwalila ten związek bo gospodarka, zapoznali ją z miejscowym, z okolicznej wsi 5 km dalej, rolnikiem zeby ziemia była... wiadomo jaka jest rodzina gady i wszy, weze diabelne zwlaszcza na wsi, tam nic sie nie liczy tylko ZIEMIA, zdegenerowani ludzie. Moja mama zostala zmuszona do slubu, potem musialy sie pojawic dzieci. Wiec jestem ja i moja siostra. Ojciec nigdy nas nie kochal ,chcial zebysmy z siostrą zostały niewolnicami na wsi, poznaly jakis chlopakow i kontunowaly chłopską tradycje z dziada na dziada. Ja nie chcialam, siostra tez nie, wygarnąl nam ze trzeba bylo nas oddac komus i wziąc chłopaka... :( ze bylam przypadkiem ojciec chcial syna a nie dwie corki :(

Gość smutneeeeeeeeeeeee
moja mama do tej pory czesto powtarza ze zmarnowała zycie, widze jak ma łzy w oczach a ja nie wiem co mam mówic :( najczescie wychodze do innego pokoju :( jest mi przykro ze ''powstalam'' dla ziemi a nie z milosci :(

Gość smutneeeeeeeeeeeee
nikt nie byl w podobnej sytuacji ?

Gość gdyby nie wpadki
ludzkośc zajmowałaby osiemnastą cześc globu :) tez mi powód do załamki :) większośc z nas to wpadki!! hello!!

Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Ja miałem być córeczką - Zosia :P To, ze urodziłaś się innej płci, niż ojciec planował nie ma znaczenia. Najgorsze jest to, że całe życie daje Ci to do zrozumienia..

Gość gdyby nie wpadki
do dzisiaj pół rodziny mówi na mnie męskim imieniem, które miałam miec, ale tez syn nie wyszedł :) naprawde bez stresu :) twojej mamy bardzo mi żal, jeśli naprawdę kochała tamtego. Kochałą? Idź za sercem, olej resztę.

ty nie masz z tym nic wspólnego płacisz tylko za nierozsądność rodziców przypomnij mamie że to ona podejmowała decyzje z kim będzie nie ty nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak dużo dzieci jest z wpadki