Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzam:(

Zdradziłam.:(

Polecane posty

Jak uważacie czy tylko całowanie to zdrada taka niewybaczalna? Już sama nie wiem co o sobie myśleć;/

Gość zadnaala
zdrada to zdrada!

Gość lopewq
zdrada jest ponoć nawet ,gdy pragniesz innego i masz świadomośc ,że gdyby była okazja to nie zawachałabyś się z tą osobą kochac,wg powyższego zdradzam nagminnie

Gość lopewq
andrew -jak tam zabieg? przeżyłes?

Najgorsze że kocham mojego faceta a robie mu takie coś;/

Gość lopewq
ja kocham dwóch ,jeden to mąż ,drugi hmmmmm marzenie ,nigdy nie będziemy razem ,był tylko pocałunek....jasne ,że nie znaczy ,że chłopaka nie kochasz.A ten od całusa to kto?

Gość sdcdc
kurwy tak maja wiec nie przjemuj sie bo nia jestes:) zrob cos dla swojeg faceta i zostaw go, daj mu szanse na porzadna dziewczyne

od znajomego. Nie uważam się za kurwę, ale racja, chyba zostawię chłopaka bo nie zasługuje na takie życie ze mną.

Gość lopewq
sdcdc-oszołomie,nie wiesz nic o życiu

Gość lopewq
weź wyluzuj ,nie wie to nie cierpi ,jak mu powiesz to dopiero będzie afera i będzie mu źle

Gość jaja sobie robi
dobrze zrobilas:D on zdradzil cie juz 287 razy i jakos nie ma wyrzutow sumienia:D

nie wiem co robić. najgorsze że ten znajomy z którym się całowałam ma żonę. boję się że sie wyda. ja nikomu nie powiem on na pewno też. ale kurcze nigdy nic nie wiadomo. Oboje byliśmy kompletnie pijani, temu nie pije już alkoholu.

Gość ależ pieprzenie
sprawdź czy ten twój chłopak nie rucha inne na boku. może się okazać, że niepotrzebnie się zadręczasz. faceci to kurwy, a my mamy mieć skrupuły, phi ;)

Nie, mój chłopak na pewno mnie nie zdradza. jest cholernie zapatrzony we mnie. Chce On ślubu itd. a Ja się tego boję. Wszyscy mi mówią ze to ideał.dobry chłopak. zostawię go i co? bede sama bez takiego kolesia który jest cudowny.

Gość giustii
Jak zdradziłaś, to chociaż miej odwagę się przed nim przyznać. Wcale się nie zdziwię jak Cię zostawi, jeśli tego nie zrobi to znaczy, że naprawdę Cię kocha. Jeśli mu nie powiesz to będziesz miała wyrzuty sumienia przez cały czas kiedy z nim będziesz. A z tym, że nikt się nie dowie to też bym nie przesadzała, kłamstwo ma krótkie nogi.

Gość cieszek_ucieszek
jak nie zdradza jak gołą pizdą na internecie świeci, buahahaha :)

Gość cieszek_ucieszek
flirtuje na różnych portalach, na bank ;) a mnie to jebie, jeszcze chwilę ;)

Gość Pamiętaj mnie
opewq ja kocham dwóch ,jeden to mąż ,drugi hmmmmm marzenie ,nigdy nie będziemy razem ,był tylko pocałunek....jasne ,że nie znaczy ,że chłopaka nie kochasz.A ten od całusa to kto? mam to samo :(

Nie wiem co mam myśleć. pogubiłam się już.

Gość ależ pieprzenie
określać się czyimś marzeniem - a to tupet i zapatrzenie w siebie :) nikt nikomu w głowie nie siedzi, żeby wiedzieć jakie ktoś ma marzenia :) wyobraź sobie swój obiekt westchnień w samochodzie, gdzie szczocha obciąga mu pałę, a sperma lepi jej długie włosy. to pomaga, mi przynajmniej ;)

NIE MÓW MU! TO BĘDZIE KONIEC NA 100% Albo do końca życia milcz, albo rozstań się z nim, ale nie mów z jakiego powodu to robisz!