Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doniaaaaa

facet sie znudzil

Polecane posty

Gość doniaaaaa

witam mam problem z facetem. jestesmy ze soba 1,5 roku. on jest mną ewidentnie znudzony, ma mnie gdzies.. jest zlosliwy, opryskliwy, o wszystko sie mnie czepia.. nawet o to, ze mam wylaczony telefon a wyslalam cv do jakiejs firmy.. wszystko jest ok .. jak sie w ogole do siebie nie odzywamy. on zajmuje sie soba ja 10 metrow dalej sobą. wtedy jakos ze mna wytrzymuje. dlaczaego ze mna nie zerwie ?? oczywiscie zaprzecza wszystkiemu jak mu cos powiem.. do tego stopnia ze potrafi robic ze mnie idiotke prosto w oczy. nie chce sie oszukiwac. jest niezdecydowany, potrafi zmienic zdanie w minute. nie zauwaza mnie w ogole, woli bawic sie zapalkami....... w ogole..interesuje go zawsze wszystko tylko nie ja. czepia sie mnie, ze nie jest chlopaczkiem do bicia jak krzycze a sam tak jak wyzej pisalam jest opryskliwy i zlosliwy, nie moge mu na nic zwrocic uwagi bo zaraz na mnie z gębą.. poza tym ciagle mowi mi ze mnie kocha, pisze, przychodzi... ale co z tego ??????? DZIEWCZYNY HELP

Gość doniaaaaa
! i na wszystko zawsze ma odpowiedz. chociazby 20 minut temu mowil co innego to spiewa zawsze tak zebym zostala bez slowa