Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pseudonim ;)

znajomosc internetowa

Polecane posty

Gość pseudonim ;)

hej wszystkim :) od prawie pol roku pisze z pewnym chlopakiem na gg, jestesmy w tym samym wieku (18). na poczatku traktowalam te znajomosc z przymruzeniem oka, pozniej, nawet nie zauwazylam kedy, przyzwyczailam sie do niej i uwazalam po prostu za normalna kolej rzeczy, ze wieczorem piszemy przed zasnieciem na gg. ostatnio zauwazylam, ze w pewien sposob... "uzaleznilam sie" od niego. jak nie piszemy ze soba przez jakis czas, to jakos mi tak dziwnie. nie wiem, co robic. mieszkamy dalekooo od siebie, nigdy nawet nie wspominalismy o spotkaniu. i wlasnie - warto kontynuowac takie cos? lubie te rozmowy, wiem, ze gdybym teraz chciala to zakonczyc, to byloby mi naprawde ciezko. czasami latwiej jest mi powiedziec cos jemu, niz znajomym w "realu". zawsze doradzi i ogolnie jest taki... kochany, no. ale z drugiej strony, po co tkwic w czyms takim, ile mozna? fajnie ktos napisal na jakims innym forum, ze pisanie z kims bez perspektywy spotkania sie, to jak gadanie z infobotem... cos w tym jest. jakie jest Wasze zdanie na ten temat? byliscie moze kiedys w podobnej sytuacji, co zrobiliscie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować