Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obierzyświat

Podróż dookoła świata z atrakcyjnym facetem.

Polecane posty

Gość ja chce na Karaiby....
zgżyt zęmbów - świetne, świetne

Gość tralagitara
Bon Wojasz>>> ale o co chodzi?

Gość Bez ató
To przecież proste: wybieram się w ośmiomiesięczną podróż dookoła świata i poszukuję atrakcyjnych towarzyszek podróży. Nic ponadto. :-)

Gość ciekaweeeeeee
to w końcu towarzyszki czy towarzyszek?

Gość Bez ató
W ostateczności może być i towarzyszki na ten raz, gdyby się większa ilość nie znalazła.

Gość Gżegżułka
Ale wygląda, że to będzie podróż ogromnie samotna...

Gość kora82
Nie powiem, taka podroz jest moim najwiekszym marzeniem. Ale po pierwsze czasowo bym jej nie sprostala-trzeba pracowac nikt bezplatnego urlopu nie da i nie bedzie trzymac dla mnie miejsca. A po drugie finasowo. Przeciez to wszytko kosztuje a najwiecej przeloty. Mam wiec pytanie ile kasy na to przeznaczasz pieniezy tak plus minus?

Gość Mała antalogia
To będzie podróż za jeden uśmiech. A kto wie, co to oznacza, to dobrze, a kto nie wie, jego strata. :-)

Gość D76D
Podróż w głąb siebie nie wymaga żadnego towarzystwa, a już zapewne towarzystwo większej ilości atrakcyjnych kobiet takiej podróży wcale nie służy.

Gość kora82
Nie ja pytam sie powaznie. Nie zdecydowalabym sie na jakikolwiek sponsoring nawet jakbym nie byla mezatka a jestem. Tak dla swojej wiadomosci chialabym wiedziec jaka kwota trzeba dysponowac. Wiec Obierzyswiat odezwij sie jesli jestes jeszcze.

Gość Rzętyca
Skoro jesteś mężatką, to z góry odpadasz, choćbyś nie wiem jak była atrakcyjna. A co do ilości potrzebnych pieniędzy, można ich wydać każdą ilość, ot, choćby po drodzy kupując jakąś atrakcyjną wysepkę na Antylach. czy też przez krótką chwilę popasając w Las Vegas.

Gość chyba ktoś
tu popuścił wodze fantazji, siedząc za biurkiem małej podwarszawskiej firemki :D

Gość Inne proporcje
"Sama w głąb siebie" - zabrzmiało dwuznacznie. Powstrzymam się więc od komentarza...

Gość Inne proporcje
Tymczasem zmykam. Zainteresowane kandydatki niech zostawiają tutaj swoje aplikacje. Rozpatrzone zostaną tylko te całkowicie poważne.

Gość Obierzyswiat
Pusto cóś. Dziwne. Atrakcyjna propozycja spędzenia czasu w fascynującym towarzystwie a tu nic. A podobno kobiety są takie głodne poznawania świata i przeżywania ekscytujących wrażeń.

Gość echhhh.... ... ....
wiidocznie się nie nadajesz ;) :P

Gość buahahaha
I co myślisz ze do 5 lipca uda ci sie pozałatwiać wszystkie potrzebne wizy do krajów przez ktore jedziesz dla ciebie i wybranki którą ze sobą wezmiesz ? buahahaa

Gość Obierzyświat
Mój gieszeft, jak ja to zrobię. Istotniejsze na tę chwilę jest, czy będzie komu te wszystkie wizje załatwiać.

Gość z malwersantami
sie nie kumplujemy ;)🖐️

Gość Obierzyświat
Dziwne, nad wyraz dziwne. Tyle wokół pieprzenia o różnych farmazonach a moja propozycja - najpoważniejsza na świecie, nie wzbudza żadnego zainteresowania.

Gość Obierzyświat
Kolejny dzień i dalej nic. Powoli wypada przyzwyczajać się do myśli, że wyprawa nie dojdzie do skutku, albo odbędzie się w pojedynkę. :-) To nawet jest pomysł. Podróżowanie w samotności ma swój urok. Nikt nie marudzi, nikt nie zrzędzi, nikt nie popędza. Jest czas na chwilę głębokiej zadumy i ciekawej refleksji, poukładania w głowie i sercu tego, co się widzi i doświadcza. Kiedy się przyjrzeć historii podróżowania okaże się, że wszyscy wielcy odkrywcy i podróżnicy byli tak naprawdę samotnikami. Tak więc, zgłoszą się na wyprawę intrygujące współpodróźniczki czy nie zgłoszą - i tak fascynująca podróż dookoła świata się odbędzie.

Gość Obierzyświat
A dzisiaj jest już 23. czerwca. Pakować się, panny. Najwyższa pora.

Gość dziadku znajdz sobie kobiete
w twoim przedziale wiekowym, a nie tu szukasz glupiej co rozlozy nogi staruchowi za glupia podroz wloczykija niewiadomo gdzie

Gość Obierzyświat
Co do ostatniej tezy, zupełnie się nie zgadzam. Dokładnie wiadomo, dokąd. :-)

Gość 123 123 123
a odwiedzisz Mordor? jesli tak to sie pisze.

Gość Obierzyświat
Morodor? Bezwzględnie odwiedzę!

bo i oferta kiepska;/ cos w tym ekscytujacego kupic sobie bilet RTW (round the world) z dowolna liczba przystankow (plus oczywiscie w tzw. miedzyczasie - jezdzic, chodzic, biegac i plywac miedzy punktami wycieczki) - tzn. to jest ekscytujace ale chyba tylko za pierwszym razem;-) a takie podrozowanie dla podrozowania tez sie nudzi - ja lubie ronowage chyba;-))) ale jak ma sie 18 lat to bradzo polecam z plecakiem przez swiat wyrszyc;-))

Gość 123 123 123
mowisz serio? :P