Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obierzyświat

Podróż dookoła świata z atrakcyjnym facetem.

Polecane posty

czy to do mnie pytanie?;-) bo ja zawsze na serio;-))

Gość 123 123 123
do autora :P

Gość Obierzyświat
Oczywiście! Ale nie wg scenariusza opisanego powyżej. Trzeba mieć własną fantazję, żeby podróżować po świecie.

Gość 123 123 123
a czemu tak cie ciagnie na te podroz? pytam z ciekawosci

Gość Obierzyświat
Bo ja jestem wiecznym podróżnikiem. Ja bez podróżowania nie istnieję.

Gość wybierz się na pielgrzymkę
przygody z ojcem prowadzącym gwarantowane

Gość Zuzanna Amelia & 23
Troche za dluga ta Twoja trasa. Ja nie bede miala tyle urlopu. Ale jezdzic i zwiedzac bardzo lubie i chetnie bym sie wybrala. Ale na cos krotszego.

Gość Obierzyświat
To ciśnij w czorty tę swoją pracę. To nie jest urlopowy wyjazd. To jest prawdziwa eskapada. Wyprawa dla chcących liznąć nieco świata. Na tej barykadzie nie da się siedzieć okrakiem. Albo z tej, albo z tej strony...

Gość Zuzanna Amelia & 23
Dobra , juz ciskam. Wezmiesz mnie na utrzymanie ?

Gość Obierzyświat
Hmmm, a cóż to za alternatywa? Zresztą, dlaczegóż by i nie? Ale, ma się rozumieć, na wcześniej ustalonych warunkach. Skoro mam wziąć na moje barki brzemię utrzymywania kobiet, to muszą zostać ustalone zdrowe zasady.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Na przyklad jakie ?

obierzyswiat;-)) takie zamilowanie do podrozy to maja tacy co sie "pozniej" obudzili;-)) w XXI co to zadne wyzwanie zeby sie az tak tym podniecac;-) poza tym - po co ci podroze skoro nie umiesz nawiazywac wiezi ? brakuje ci towarzystwa o czym swidczy ten watek;-)

Gość Obierzyświat
No tak, jakie... Chcesz, żebym Cię wziął na utrzymanie. Dobrze, niech będzie. A Ty? Co Ty ze swojej strony mi zaoferujesz?

Gość Obierzyświat
Właśnie: "o tym swiadczy ten watek"... Naucz się po polsku, kolego, to może będziesz miał szansę ze mną później pogadać.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Hmmm... niech pomysle... a co bys chcial ?

po pierwsze to jestem kobieta - to moglabym co najwyzej byc kolezanka- ale to gdybysmy sie nzlai i lubili;-) a po drugie - to moj polski jest wystraczajaco dobry aby prowadzic tego typu dyskusje (owszem robie bledy i mam tego swiadomosc;-) aczkolwiek to jest jezyk w kt wiecej nie oplaca sie inwestowac zwlaszcza z punktu widzenie tzw. obiezyswiata;-)

a i nie jestem pewna czy znalazlby sie wspolny temat do rozmowy;-) podrozowanie? hm - zylam tym przez dluuuuugich wiele lat, ale jak w ciagu miesiaca zycie cie zmusi zebys zaliczyl wszystkie pory roku (w tym jedna dwa razy) , wiele kontynentow i spedzisz w podrozy a dokladnie w powietrzu ponad 70h to i perspektywa podrozowania ci sie zdiebko zmieni;-))) najfajnijesze sa podroze ..wewnatrz siebie;-)

Lomu - podrozowanie nie musi byc drogie? caly wysilek lezy w otwieraniu sie a nie szukaniu sponsoringu, tak mysle;-)

Gość Zuzanna Amelia & 23
19:39 [zgłoś do usunięcia] ROR najfajnijesze sa podroze ..wewnatrz siebie Trenujesz OBE ?

'Środki podróżowania: wszystkie - od najbardziej luksusowych i najszybszych, poprzez wielbłąda, lamę, rower, krokodyla, pirogę, rower wodny i własne nogi." Te najbardziej luksusowe, o których wspominał w pierwszym poście jednak są kosztowne. Co więcej, pisał, że podróże, to jego życie i on bez nich 'nie istnieje". Chwilę później zastanawia się na tym, że samotna podróż też może być ekscytująca, co sugeruje, że zawsze podróżuje z kimś (skoro jest wielkim podróżnikiem ;)), a tu nagle szuka towarzyszki w internecie... Albo ściemnia i szuka naiwniaczki, albo poprzedni towarzysze mają go zwyczajnie dość, co oznacza, że nie warto z nim się w podróż wybierać

Gość te verde unplugged.
Haha, ObieRZyswiat wypomina komus literowke! :D Do tego taki niby fascynujacy, a skomle o zainteresowanie na kafeteri, czy to ze swoja propozycja, w co watpie, czy to prowokacja.

Poza tym, pierwszym wymaganiem, wobec towarzyszki, które wymienił jest "odpowiednia uroda i chęć przeżycia niezapomnianych przygód najprzeróżniejszego rodzaju."

Gość te verde unplugged.
Lomu - bo Obierzyswiata nie interesuje, co soba potencjalna towarzyszka reprezentuje - on bedzie fascynujacy za dwoje, byle tylko kobita miala dostatecznie duzy biust ;)

A pisząc o przygodach "najprzeróżniejszego rodzaju", miał zapewne na myśli "w najprzeróżniejszych pozycjach" :P

"Zuzanna Amelia & 2 [zgłoś do usunięcia] ROR najfajnijesze sa podroze ..wewnatrz siebie Trenujesz OBE ?" zawzse mnie bawily tajemnicze skroty;-))

"Co więcej, pisał, że podróże, to jego życie i on bez nich 'nie istnieje". Chwilę później zastanawia się na tym, że samotna podróż też może być ekscytująca, co sugeruje, że zawsze podróżuje z kimś (skoro jest wielkim podróżnikiem , a tu nagle szuka towarzyszki w internecie..." no wlasnie;-))) pachnie sciema, co nie?;-) a swoja droga podzore samotne sa najfajniejsze;-) tzn. moje ulubuione ;) ale niesty teraz to raczej nie wybor a koniecznosc;/w moim przypadku;/

Gość te verde unplugged.
Serio nie znasz OBE? To takie podrozowanie we snie, out of body experience, ze jakby wychodzisz ze swojego ciala. To wrecz jak religia dla niektorych. Szczerze powiedziawszy nie wiem, jak to sie ma do podrozy wglab siebie. Mam na ten temat osobista tajna teorie nawet ;)

Gość Obierzyświat
Skoro, Lomu, Ty "zapewne" wiesz lepiej ode mnie, co miałem na myśli, więc moje wyjaśnienia są zbędne. :-) Przy okazji podpowiedz tej koleżance, co to niby ma się za kobietę a po polski pisać nie potrafi, że takie jak ona odpadają w przedbiegach. :-)