Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love or hate.87

gdy zona juz nie podnieca

Polecane posty

Gość love or hate.87

maz czasami mowi mi o czym rozmawiaja w meskim gronie. ostatnio powiedzial mi ze kolega mu sie zwierzyl ze nechce mu sie juz "bzykac"zony. nie podnieca go juz. pozwala sobie tez na wizyty u pan na zetony. mlody chlopak 27l. faceci to sa jednak swinie.

Gość chaso
takie zycie ,kazdy kazdemu się znudzi w łózku prędzej czy pózniej,jednio szukają odmiany ,a inni udaja ,ze jest im dobrze

Gość hitsezonu
e tam świnie, gdyby baby miały rozum to by nie brały ślubu przed 30 bo wtedy się właśnie facetom "nudzą" i tylko zdrady z tego są...

Gość Dorottaaa
A może to była aluzja, nie pomyślałaś o tym?

Gość dgcdhvccb
Napewno wyczuwam aluzje powodzenia zycze

Gość slicznotka Barbie
hitsezonu! wlasnie ludzie powinni sie wiazac w pary po 30stce

Gość weronikaa22
W końcu wszystko się nudzi, dlatego z czasem warto pójść dalej, poeksperymentować. Mam tu na myśli anal, wkładanie rąk do odbytu, jedzenie kału, wyciąganie jelita przez odbyt i lizanie go, wkładanie telewizora do pochwy itp.

Gość love or hate.87
nie to nie jest aluzja bo maz czesto mi mowi ze koledzy mu zazdroszcza ze jego zona jest "niewyzyta" po za tym czesto podkresla ze mam zajeb figure.a tamtego np to sie zapuscila jak swinia

Gość makdonald
przepraszam ,ze sie wtracam ale czy telewizor włozony do pochwy mozna sterowac pilotem ?

przed 30-tką się facetom nudzą a po trzydziestce już nie podobają bo są za stare i tak i tak wytłumaczenie faceci zawsze znajdą

Gość hitsezonu
a skąd oni wiedzą że jesteś "niewyżyta"? :D:D:D

Gość ses
to nie jest wytłumaczenie tylko normalne zachowanie każdego zdrowego samca

Gość love or hate.87
jeden kolega mego meza ma problem z zona bo odkad urodzila dziecko nie ma ochoty na seks. tj jakies 3lata. moj mowil ze nie ma takiego problemu bo ja lubie seks czesto gesto ;)

Gość hitsezonu
to poczekaj aż urodzisz dziecko i wtedy się chwal jaka to niewyżyta jesteś... i jaka zgrabna :) bez sensu porównywać osobę która nie ma dziecka do osoby która ma :O

Gość dfdgfdghg
masz dopiero 25 lat, tobą tez sie znudzi, jeszcze z 10 lat i po tobie, zacznie sie ogladac za mlodszymi i z czego sie cieszysz szmato?

Gość była_prostytutka ;/
Facei którzy przychodza do agencji prychodza po to by spełnić swoje fantazje, których żona nie chce spełnić

Gość za pare lat
z kolei tobie się znudzi twoj mężulo. Facetom się to w głowach co prawda nie mieści, ale i kobiety po kilku, kilkunastu latach z tym samym kolesiem tez zaczynają myśleć o innych - albo w trakcie seksu z nimi - mężami, partnerami albo po prostu szukają sobie miłej odmiany na boku. Takie życie. Każdy z czasem się "opatrzy" i znudzi.

Gość warummm
Jestesmy 25 lat razem i to jaka bzdura ,ze własna zona nie podnieca.Jezeli zona znudzila sie juz po kilku latach znaczy ,ze tak naprawde nigdy nie byla pociagajaca seksualnie dla partnera.W takim razie po co sie wiązecie ze sobą.Okropna sutuacja ,gdy zyjecie wlasciwie osobno.

Gość była_prostytutka ;/
FACECI PŁACĄ ZA SEKS KTÓRY UWAŻAJĄ ZA WYMARZONY , ŻONA NIE CHCE SEŁNIĆ JEGO FANTAZJI LUB ON SIĘ WSTYDZI JEJ POWIEDZIEĆ O TYCH FANTAZJACH;/ IDZIE PŁACI I MA CZEGO CHCIAŁ

Gość dfdgfdghg
a jaki to ten wymarzony seks niby? jakies dewiacje typu kutas w odbycie, polykanie spermy? tylko ku r wy robią takie rzeczy, i to nawet nie seks tylko DEWIACJA.

Gość love or hate.87
ja mam dziecko. jestem wysoka szczupla nie mam problemow z waga. po ciazy stalam sie jeszcze bardziej pewna kobiecosci. wiec komentarz o zapuszczaniu sie jest nie na miejscu

Gość love or hate.87
do byla prostytutka. ja spelniam fantazhe meza i sprawia mi to przyjemnosc. lubie seks i nigdy np nie wykorzystuje go jako karty przetargowej podczas klotni.

Gość była_prostytutka ;/
to dobrze , lecz są męzczyżni którzy nie mówią żoną o swoich fantazjach lub żony nie chcą tego spełnić,

Faceci wszyscy tacy mądrzy, a ciekawe, czy oni podniecają swoje żony... Brzuszki piwne rosną, nie tylko kobiety z wiekiem się zmieniają. A że panowie nie oferują nic, to po co kobiety mają się starać?

Gość była_prostytutka ;/
dfdgfdghg ja ie nie obrazam wiec ty mnie tez nie to ze byłam prostytutka to nie znaczy ze jestem kurwą życie mnie do tego zmusiło

Gość golaskaw55
ja mojej żone zapodaje tylko do buzi połyka sperme po tym jak ją w dupe rżne

Gość dziś źle
była prostytutko- nie obrażaj się, odpowiedz mi ot tak, po prostu czy przez taką pracę udało ci się "ustawić" w zyciu? chodzi mi o kasę oczywiście

Gość golaskaw55
do autorki żebyś sie nie zdziwiła ze mąz ma kogoś na boku też. z tego co piszesz masz zachowanie podobne do prostytutki. była prostytutko dużo cię jebało??

Gość była_prostytutka ;/
Kasa była nawet spora, lecz musiałam z zrezygnować brzydziłam sie siebie . od roku czasu chodze na terapie do psychologa .. Cięzko jest mi znależc faceta;/ ogólnie po tym co tam przeszłam boje się troche męzczyzn ;/ pracowałam tam od 18roku zycia

Gość dziś źle
ja rozumiem Cię, wiem że są różne sytuacje w życiu czy musiałaś robić wszystko czego chcieli faceci? czy jak np prostytutka powie sobie czy tam w burdelu- tylko sex tradycyjne, zadnego anala itd to tak jest?