Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malkatunka_

częste krwawienia po odstawieniu Azalii

Polecane posty

Karmię piersią i przez kilka miesiecy przyjmowalam Azalie. Niestety za bardzo przeszkadzaly mi czeste plamienia/krwawienia. czasem nawe codzienne. ODstawila tabletki, po 3 tyg dostalam okres, okres sie skonczyl, a po kolejnym tygodniu zaczely sie male krwawienia/plamienia, ktore trwaja juz z tydzien. O tyle dziwne ze najczesciej zdarzaja sie po oddawaniu moczu, czasem tylko papier jest rozowy, czasem leci troszke czerwonej, zywej krwi. Czy to moze byc jeszcze efekt azalii, a organizm wraca powoli do rownowagi? Do lekarza ide dopiero za 2 tyg i troche sie denerwuej

naprawde nikt nie mial takich problemow? Udalo mi sie przyspieszyc wizyte i mam pojutrze, ale umieram ze strachu. Krawienia sa coraz wieksze, teraz juz taka zywo czerwona krew, i sa najwieksze podczas oddawanai moczu. Wiec to chyba nie ma zwiazku z Azalia..

Gość gość
ja zakonczylam branie azali przy 4 opakowaniu .miała mi pomuc zatrzymac obfite okresy z powodu mięsniaka ala niestety krwawienia trwaly całymi mięsiącami az wkoncu pogubiłam się co jest okresem a co skutkiem ubocznym azali teraz jestem 5 dni bez brania i jak dotąd pojawiaja sie jeszcze plamienia