Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokot Kół Uderza

Po co mi kobieta, skoro nie chce mi "dawać" ?

Polecane posty

Gość mam kobiete w domu
z ktora sypiam srednio raz w tyg. I stalą laskę na boku zwariowaną nimfomanke z ktora robie to wszystko czego nie zrobilbym nigdy ze swoja kobieta. I wszyscy sa zadowoleni. Proste i do wykonania. Polecam

szczery jest polowa swietych zwiazkow malzenskich trwa tylko dlatego, ze malzonkowie nie wiedza co innego mogliby zrobic ze swoim zyciem

Gość Mietowe skarpetki
Bycie z babka z braku laku jest okropne, ale zachowanie tej dziewczyny tez... Ja to widze jako dziwny uklad. Moze ona ma sie czym pochwalic przed kolezankami a on sex czasem?

Gość mam kobiete w domu
moja kobieta nie wie o tej drugiej. Ta druga wie, znamy sie kupe lat. Ukald jej odpowiada

Gość napalony muchomorek
Wytrzymujemy do czasu a potem pewnie beda kochanki, galeriank i chuj wie co jeszcze bo gdzies trzeba ladunek zrzucic...

Gość mam kobiete w domu
wczesniej czy poniej u kazdego pojawi sie ten problem. Przewidzialem to wczesniej. Moja kobietke poznalem podczas wypadu w bieszczady. Przywiozlem ja do wawy z dziury zabitej decham gdy miala 19 lat, ja 31. Mieszkamy tu, ona studiuje i zyje sobie sokojnie. Ja zapewniam jej byt i ni zameczam moimi potrzebami :) We wrzesniu slub, a po obronie zafunduje jej dziecaczka. Trza miec plan na zycie :)

Gość Stokot Kół Uderza
tak jak pisałem wczesniej chętnie bym ją rzucił, ale nie mam żadnej innej kobiety na oku a nie mam ochoty znowu żyć w samotności i celibacie (przypominam, przed nią byłem 2 lata sam)

Gość etewhwjh
Ktoś inny ją puka.

Gość katarzynnkaa
Naprawdę poszukaj innej kobiety. Nie chodzi o to byś znalazł jakąś nimfomankę, ale normalną kobietę. Ja sama nie mam jakiegoś mega wybujałego temperamentu, ale seks co drugi dzień jest (razem jesteśmy 4 lata). Tak, zdarza mu się, że mnie namawia, ale długo prosić nie musi. Szczerze powiem, że zgadzam się nawet gdy nie mam ochoty, bo sądzę że "co mi szkodzi", a potem i tak w trakcie robi się przyjemnie.

Stokot Kół Uderza tak jak pisałem wczesniej chętnie bym ją rzucił, ale nie mam żadnej innej kobiety na oku a nie mam ochoty znowu żyć w samotności i celibacie (przypominam, przed nią byłem 2 lata sam) Bez sensu. I tak będąc z nią żyjesz w celibacie więc po rozstaniu może być już tylko lepiej ;) Jeśli jestes fajnym facetem to prędzej czy później znajdziesz dziewczynę.

Gość napalony muchomorek
katarzynkaa dobre podejscie, podesle do ciebie swoja pieknosc to moze poduczysz ja tego ;)

A może dlatego że jesteście ze sobą dopiero 4 miesiace. To dość krótko. CZasami dziewczyna potrzebuje, żeby zwiazek stał si poważniejszy, zebyście byli ze sobą juz długo i znali siebie jak nikt inny. Tkże myśle że moze to przyjść z czasem. Ja tez tak mialam. Zanim sie rozebtrałam przed moim facetem to mineły chyba z 4-5 miesięcy

Gość napalony muchomorek
U mnie ponad 3 lata wiec to nie wina czasu.

Gość Stokot Kół Uderza
frankie stein.. no jakimś banderasem to raczej nie jestem sam fakt, że przed nią żyłem 2 lata w celibacie i samotności chyba jasno pokazuje, że raczej ciężko mi znaleźć kobiete teraz bądź co bądź mam się do kogo odezwać z kim spędzić czas no i co 2-3 tygodnie pobzykam.. lepsze to niż znowu samotność i nuda przed kompem 24h

a to że mowisz ze ona ma ci "dawać" może ją jeszcze dodatkowo zniechecac

Gość Łocholercia
Stokot, nic dziwnego, że ci nie "daje", tym bardziej, że tak brzydko piszesz o swojej dziewczynie, że chętnie byś ją zmienił i wgl. W ogóle jej nie kochasz, a skoro ona nie czuje twojej miłości, to nie chce się z tobą "kochać". Proste!

Gość katarzynnkaa
Wiesz co, spotykałam się kiedyś z brzydkim facetem. Z braku laku,z samotności no i dlatego, że miał dobry charakter, a ja się łudziłam że się przekonam do niego i się zakocham. Spotykaliśmy się 7 miesięcy. W tym czasie naprawdę unikałam seksu, bo się faceta brzydziłam. Wiem, okrutne, ale mi samej było źle z tego powodu, że nie umiem się do niego przekonać. Nie pociągał mnie ani trochę. Może Twoja dziewczyna ma tak samo? Inna przyczyna to taka, że może w trakcie seksu nakłaniasz ją do rzeczy, których ona nie chce robić. Np. chcesz by było mocne światło, a ją to krępuje, albo każesz jej robić sobie loda. Trzecia przyczyna jest bardzo prozaiczna - nie dajesz jej orgazmów, dlatego ona nie widzi przyczyny by uprawiać seks. Wiesz co to łechtaczka i wiesz że tylko ok. 6% kobiet dochodzi do orgazmu przez samą penetrację? Czy może tylko ją po łechtaczce pomiziasz na odczepnego, a potem wkładasz penisa i myślisz że ona odjedzie z rozkoszy? Czwarta przyczyna - ona ma tak niskie libido.

Łocholercia Stokot, nic dziwnego, że ci nie "daje", tym bardziej, że tak brzydko piszesz o swojej dziewczynie, że chętnie byś ją zmienił i wgl. W ogóle jej nie kochasz, a skoro ona nie czuje twojej miłości, to nie chce się z tobą "kochać". Proste! Ja myślę, że to raczej oziębłość, no bo jak by nie było zdrowa kobieta odczuwa podobnie jak facet potrzeby seksualne. No może nie 3 razy dziennie, ale wymuszony seks raz w miesiącu nie jest normalny !! Powinna mieć zatem partnera, który również będzie miał niskie libido.

Gość Stokot Kół Uderza
kobieta która nie chce robić loda swojemu facetowi nie jest nic warta.. staram sie aby jej bylo jak najlepiej

autorze nie pierdol głupot tylko weź sie za siebie i poszukaj takiej panny która ci da to czego szukasz ;) full tego jest

Gość napalony muchomorek
Katarzynka, no to po kolei. 1. Odpada bo nieskromnie mowiac jestem przystojnym facetem, dobrze wygladam dobrze sie ubieram, wszystko jest na miejscu. 2 i 3. Jak juz jest seks to jest zajebiscie, dogadujemy sie w lozku bardzo dobrze, lubimy eksperymentowac no ale niestety dzieje sie to bardzo sporadycznie. Na orgazmy nie moze narzekac, jak nie podczaas stosunku to pieszczoty oralne zawsze ja doprowadza. 4. To chyba to...

Gość Łocholercia
Ile autor ma lat, a ile jego wybranka?

Gość katarzynnkaa
"Na orgazmy nie moze narzekac, jak nie podczaas stosunku (...)" Nie gniewaj się, ale po tym tekście wiem, że ona udaje.

Frankie_Stein dla niektorych cztery miesiace bycia razem to może być za krótko żeby uprawiać z facetem seks. A to że on na niej wymusza dodatkowo sprawia że jej sie nie chce. Bo traktuje to jako przymus.

Gość Stokot Kół Uderza
mam lat 23, ona 21 ale z tego co wiem to juz kolo 16-17 stracila dziewictwo, wiec nie jest to dla niej nowoscią

A to że on na niej wymusza dodatkowo sprawia że jej sie nie chce. Bo traktuje to jako przymus" taaa głupia wymówka To co faceta ma tak czekać do usranej 'śmierci" bo księżniczce nie chce się wziąć do ust ?

Gość Łocholercia
Regres, ja miałam facetów i żadnemu nigdy nie włożyłam :D nie jestem oziębła. To dla mnie po prostu obrzydliwe i poniżające :classic_cool:

Gość katarzynnkaa
Nie oszukuj się. Gdyby podczas seksu doznawała tylu orgazmów, gdyby naprawdę były takie fajerwerki i ochy i achy jak piszesz, to ona zrobiłaby wszystko, by znów to przeżywać i znów i znów... A nie chce tego, odwleka, nie daje się Tobie namówić. Powtórzę: nie oszukuj się.