Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokot Kół Uderza

Po co mi kobieta, skoro nie chce mi "dawać" ?

Polecane posty

"Za innych czasów kobiety tego nie robiły, niby czemu musi być inaczej" O SLODKA NAIWNOSCI

Każdy ma prawo ustalać swoje własne granice w łóżku. Jeśli jej i jej facetowi to pasuje" watpię czy istnieje taki faceta któremu pasuje to że jego kobieta nie bierze mu do ust

Gość beti 00001
Locholercia ale naiwna i glupiutka jestes;) masz pewnie z 19 lat i myslisz ze pozjadalas wszystkie rozumy;))

Gość okokocieee
Moze masz racje i faktycznie nie kochalam. Moze wystraszyl mnie mistrzowskimi popisami :) ? Tak czy siak kocham, gale robie i jestem zawsze do dyspozycji :) Stworzyl potwora :)

Gość Łocholercia
Regres, uwierz, istnieją. Jest ich nieliczne grono, ale istnieją.

Gość karmastur
jebac was kurwy, szmaty pierdolone tyle wam wszystkim dziwki powiem :)

Gość Łocholercia
Beti, no mam właśnie 19 :P

Gość okokocieee
tylko jak to jest, e jesen mezczyzna potrafi przekonac kobiete do wszystkiego i wyczyniac z nią co mu sie zechce, a drugi sierota za nic w świecie??

Gość 26 lat, kobieta, lbn
"wątpię czy istnieje taki faceta któremu pasuje to że jego kobieta nie bierze mu do ust" Być może masz rację. Ale sądzę, że są faceci którzy są w stanie pogodzić się z tym, że nie będą tego mieli.

Gość Łocholercia
Tak czy owak nie przełamię się. Nie w tym wieku, bo to nigdy nie wiadomo czy to "prawdziwa miłość" i jeszcze będzie mnie po zerwaniu nazywał "kurwą". Gdy będę w małżeństwie, może się przełamię, może... wątpliwe.... Ale nie w związku, gdy niby wiadomo, że bardzo kocha, ale już się przecież przeszło kilka takich związków, gdzie też bardzo kochał, a zostawił. WIęc nie będę ryzykować, tym bardziej, że mnie to brzydzi :P

Gość beti 00001
Pogadamy jak bedziesz miala 29 ;) Jak bylam w twoim wieku to tez myslalam ze wielu rzeczy nie zrobie... nawet nie wiesz jak bardzo sie mylilam.

Za innych czasów kobiety tego nie robiły, niby czemu musi być inaczej" przybliżysz za jakich czasów tego nie robiły? zaciekawiło mnie to bardzo :D

Gość okokocieee
przy jednym facecie drewno, przy drugim nimfomanka. Jak to jest panowie??

Gość Lord Diuk Earl Grey
prubowalem nawet raz i drogi zagaić o gwiazdy neutronowe (astro-fizyka to muj konik)byle wypasc wreszcie z tyvh frykcyjnyvh kolein ale gdzież by tam...skonczylo siem na niedwóznaczych i malo suptelnych uwagach w rodzaju "moja czarna dzióra jezd zarłoczna"albo "skolapsuj mnie docenciku"...jak żyć w zwionzku z tym,jak zyć...? !!

Ale sądzę, że są faceci którzy są w stanie pogodzić się z tym, że nie będą tego mieli." współczuje im życia ;)

Gość Łocholercia
Eee nie chce mi się gadać o tym :D Regres, obrzydliwcze! :P Ja sobie idę z tego tematu, bo mam własne zdanie i nie chcę, żebyście mi go zmienili. Nara ;)

Gość okokocieee
Łocholercia Itrzymaj sie swego. Byle komu nie obciagaj. Trafisz na swojego i juz nie bedzie problemu:)

Ja sobie idę z tego tematu, bo mam własne zdanie i nie chcę, żebyście mi go zmienili. Nara " HAHAHAHAHAHAA :D

Gość Łocholercia
Hehehe Regres, nie lubię cię ;> :P okokocieee Dzięki, trzeba się szanować ;)

tylko jak to jest, e jesen mezczyzna potrafi przekonac kobiete do wszystkiego i wyczyniac z nią co mu sie zechce, a drugi sierota za nic w świecie??" Bo sa faceci i są chłopcy :) Brak własnego zdania,mało stanowczości z "mameji" nie zrobi samca alfa

Gość biedna kurka
"tylko jak to jest, e jesen mezczyzna potrafi przekonac kobiete do wszystkieg" Nie zgodzę się. Miałam bardzo wielu kochanków, w tym typowych samców alfa i żaden nie przekonał mnie do seksu analnego, chociaż gorąco próbowali.

Gość Lord Diuk Earl Grey
sexułalne monstra ! :(

Gość Łocholercia
regres, aaaa nie gadam z tobą :P

Gość okokocieee
Regres Bo sa faceci i są chłopcy Brak własnego zdania,mało stanowczości z "mameji" nie zrobi samca alfa Dlatego jak obciagac i nadstawiać sie to tylko facetom !

Miałam bardzo wielu kochanków, w tym typowych samców alfa i żaden nie przekonał mnie do seksu analnego, chociaż gorąco próbowali." bo nie ze wszystkim sobie można poradzić ;) Ty akurat jestes pewnie mega zablokowana na tego typu sex i na bank nigdy tego nie próbowałaś ,bo sie jeszcze nie przekonołaś do tego i tyle ... Bo jakbys już kiedyś miała tam gnata... to na bank by sie znalazł taki koleś który by ci tam wciskał :P

Gość okokocieee
e tam, fajnie jest ;)

Gość Lord Diuk Earl Grey
wielka filo-zofia ma to do siebie że jest taka piekna i lapidarna -nie tszeba wiele słuf,, dość by żec -"niebo gwiaździste nade mna prawo moralne we mnie" albo "Bo sa faceci i są chłopcy" i kaszdy mondry jusz czuje blósa ,wie ze wlasnie otarł siem o absolót mysli czlowieczej :) Dzisiaj powiedzialem dosc tego! i zamiazd luzkowej ekwiblrystyki odczytalem jej pszy wezg-lowiu luzka na glos "pszeslanie pana Cogito"na co ona zreplikowalamnie siem "lubie kiedy kobieta... Tetmajera"...jezdem w zionzku z tym nadal w kropce...:(

przyznam sie szczerze że niewiele zrozumiałem z tego postu powyżej ;)

Gość Lord Diuk Earl Grey
chodziło mnie o ten fragment zwaszcza "idz wyprostowany wśród tych co robią To na kolanach" ale głodny nie zrozumie przesyconego wiedz siem tobie nawet nie dziwie ...;/