Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marina.....

Na ile lat wyglądam? Foto

Polecane posty

Gość Marina.....
Ech, mówcie sobie co chcecie. Jestem bardzo nieśmiała i mam niską samoocene, mój ojciec nie żyje...matka alkoholiczka to mało?

Gość smokowirówka
sprzęgło od żuka lepiej wygląda

Gość manio ciekawski=)
ktoś wali do drzwi

Gość Marina.....
nie prawda ! dużo w życiu przeszłam bo należę do działającego przy PTTK Polskiego Związku Piechurów

Gość a fryz to rzecz nabyta
S R A M P O C H W Ą

Gość JAN MATEJK0
Ech, mówcie sobie co chcecie. Jestem bardzo nieśmiała i mam niską samoocene, mój ojciec nie żyje...matka alkoholiczka to mało? duzo ale i tak ci nie wierze, wiem ze nie masz kompleksow, wiem ze wiesz ze jetes ladna, wiem ze klamiesz i wiem ze chcesz podniesc swoje ego, juz cie nakarmili, co tu jeszcze robisz?

Gość Sandra5689
Do cccckck ty huju zajebana szmato po twoim szczurzym ryju to ja bym ciebie kopala prostaku zajebany nieumiesz się wyrażać hamska męska dziwko wszyscy co tak piszą i ubliżają to męskie zajebane pierdolone osrane kurwy i szmaty nie umiesz śmieciu napisać że ci sie dziewczyna nie podoba? Tylko takim zajebanym prostakiem jesteś? Meska świnio

Gość Marina.....
Trudno nawiązać mi kontakt z rówieśnikami, mam bulimie..nienawidze swojego życia ale co was to obchodzi..

Gość Marina.....
biorę udział we wszystkich możliwych rajdach, duzo w życiu przeszłam ale co wy zmotoryzowani możecie o tym wiedzieć?

Gość whgwrgrg
12:44 [zgłoś do usunięcia] Marina..... Trudno nawiązać mi kontakt z rówieśnikami, mam bulimie..nienawidze swojego życia ale co was to obchodzi.. dokładnie, co nas to obchodzi?

Gość karroll
sandra to kurwa mentalna

Gość JAN MATEJK0
Do cccckck ty ch*ju zaj**ana szmato po twoim szczurzym ryju to ja bym ciebie kopala prostaku zaj**any nieumiesz się wyrażać hamska męska dziwko wszyscy co tak piszą i ubliżają to męskie zaj**ane pie**olone osrane k**wy i szmaty nie umiesz śmieciu napisać że ci sie dziewczyna nie podoba? Tylko takim zaj**anym prostakiem jesteś? Meska świnio zgadzam sie, ale moze wiecej oglady ?

Gość mało nie mało, nie jesteś jedy
na 🖐️ a jeszcze młoda i jak będziesz chciała się uczyć to łatwo do czegoś dojdziesz ps. tez nie mialam taty, mame alko, siostre ćpunkę ( sama spróbowałam dragów jak mialam jakos 12-13 lat wlasnie od kolegow siostry), stracilam dziewictwo w wieku 15 lat jak zostalam zgwalcona we wlasnym domu ( konkubent matki) i tysiac innych przeciwnosci losu bo wyszlam z domu patologicznego

Gość JAN MATEJK0
DZIWNA TA TYPIARA, IRYTUJE MNIE JA SPADAM BO MNIE ZARAZ NERWY WEZMA, DZIEWCZYNO NIE KOMPROMITUJ SIE I NIE ROB MNIE W CHUJA, BO JA NIE TWOJA MAMUSIA BYS SOBIE ZE MNIE BEKE CIAGNELA, TRZYMAJ SIE 🖐️

Gość Marina.....
Nie kłóćcie się, proszę : (

Gość manio ciekawski=)
to był tylko świadek Jehowy :classic_cool:

Gość karroll
sandra to kurwa !! o kurwa sandra to kurwa !! sandra to kuuurrwaa o kuuuuuuurwaaa kurwaaaaaaaaa !!

Gość to że masz bulimie to już
tylko i wyłącznie Twoja sprawa a nie "duzo przeszlam", idz do psychologa czy tam psychiatry, miej checi pogadac i sie leczyc to z tego wyjdziesz.. rozpieszczone małolaty. A mama to jaka alkoholiczka? dzien w dzien spi pod budką z piwem? daje dupy po pobliskich bramach? czy moze czasem łyknie bo ją nastoletnia córka wkurwia?

Gość Kżoana Drupa
Marina..... - nie przejmuj się krytycznymi uwagami na swój temat. Masz oryginalną urodę, nie jesteś przeciętna a to już coś. ;) I przede wszystkim nie jesteś brzydka, więc uszy do góry, może być tylko lepiej, pod warunkiem, że to nie prowokacja. I nie, nie jestem facetem, bo zaraz się posypią pewnie oskarżenia o pedofilię względem mnie. :D

Gość nbhuyj
pasztet pasztetowi zawsze dupe poliże

Gość manio ciekawski=)
Czego od niej chcecie. Może faktycznie czuje się samotna, zagubiona. Zapewne wielu ma jeszcze gorzej, ale człowiekowi bliska jest jego bieda, to naturalne. Dzieciaki mają te swoje problemy z samooceną, budowaniem poczucia własnej wartości, akceptacją przez otoczenie. Wydaje się, że to są takie banały, ale potem, gdy w dzieciństwie, nastąpią pewne braki w relacjach z rodzicami, otoczeniem, w wieku dorosłym nawarstwiają się problemy emocjonalne.

Gość Marina.....
Możecie mi wierzyć lub nie ale na prawdę jest mi ciężko. Nie mam nawet odwagi by z kimś pogadać...przepraszam że wgl założyłam ten wątek, nie wiedziałam że mierzycie wszystkich jedną miarą...

Gość i wszytsko gra
jezu co to za nudziarz ? tyś się chyba z cujem na łby mani pozamieniał

Gość on z Poznania
Jesteś bardzo ładna. p.s. Mam 34 lata :classic_cool:

Gość manio ciekawski=)
Marina Nie przepraszaj, bo nie masz za co. Tutaj od zawsze siedzi banda sfrustrowanych nieszczęśników. Nie masz żadnej koleżanki? Kogoś bliskiego w rodzinie?

Gość manio ciekawski=)
ty z Poznania ja mam 40 i jako starszy, mam pierwszeństwo :classic_cool:

Gość Sandra5689
Karoll ty smieciu zajebany zatukła bym ten twoj wyszczekany obżygany ryj dziwko męska

Gość week of view
13

Gość rg4er
dziecko nie przepraszaj, tutaj nikt cię nie ocenia, tutaj po prostu nikt n ie pisze poważnie i wszyscy robią sobie jaja, daj spokój i wyluzuj :-D

Gość Kżoana Drupa
nbhuyj - lepiej być pasztetem niż zerem życiowym :classic_cool: