Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marina.....

Na ile lat wyglądam? Foto

Polecane posty

Gość kfiatek jj
wiesz co? z wygladu bardzo przypominasz mi mnie sama (tylko ze ja mam blond wlosy). masz duze smutne oczy i ja ci wierze ze wiele przeszlas w zyciu. Ja takze, a jak komus o tym wspomne to zostaje wysmiana, bo co taka mloda osoba moze wiedziec o zyciu prawda? No jednak wiem i to te najgorsze mozliwe rzeczy. Jestes ladna, usmiechnij sie troche, zrob cos z wlosami i bedziesz niezla laska :)

Gość manio ciekawski=)
Czuję, że raczej im się nie znudzi :D Czym się interesujesz? Co lubisz?

Gość JAN MATEJK0
a tak serio MARINO :p wygladasz calkiem ok, nie wiem po co ci ocena innych, chyba tak jak mowilem zeby sie dowartosciowac, ja tak jak ty tez mialem zyciowa tragedie - moja mama umarla przy moim porodzie. ps. tez w tym miesiacu koncze 17 lat :)

Gość Sandra5689
Wszyscy na tym forum ludziska to przykład najbardziej pojebanego zjeba na swiecie pisze tym swoim pojebanym ciągiem słow a jak pałe opierdalasz to teź ci morda sie nie zamyka? Haha trzeba ci 5 kutasow w ryj wsadzic i w dupe to wtedy milczysz

Gość Marina.....
Przepraszam was najmocniej ale muszę spadać do urzędu złożyć pewien wniosek, wrócę tu wieczorkiem. Pod tym samym nickiem. Dziękuję, trzymajcie kciuki.

Gość Sandra5689
Mamusia jestes swietna :) hahaha lepiej dac mu kutasa a nie majteczkie bo tylko kutas czyni cuda na takiego pojeba jak on a mamuska jestes fajowa :)

Gość Sandra5689
Mamusia jestes swietna :) hahaha lepiej dac mu kutasa a nie majteczkie bo tylko kutas czyni cuda na takiego pojeba jak on a mamuska jestes fajowa :)

Gość trsdgyt
wszyscy ludzie na swiecie maja przejebane i wszycy cos przeszli wiec wiesz..

Gość wyglądasz na 146 lat
.

Gość MamaKArola
wydziedziczam Cie ty gejowski smarku pakuj sie i wypierdalaj, Sandrow wybacz temu tranwestycie i zostan moja córka

Gość olalalalalal
Sandra weź się opanuj, nie widzisz, że to pisał podszyw? :o Strach cię czytać dziewczyno.

Gość Sandra5689
Mamusiu teraz to mnie możesz pocałować w pipkę :o Jebaj się stara kurwo nie będę twoją córką :o

Gość MamaSandry
olalalal wypierdalaj

Gość MamaSandry
wypierdalaj bo my tu teraz będziemy dawać dupy za siano , świadków nam nie trzeba , to rodzinny interes :classic_cool:

Gość Sandra5689
Ty kurwo nie podszywaj sie podemnie mamusiu to nie ja pisałam tylko ten gejowski huj

Gość Sandra5689
Jak mam chcicę to daję nawet psom. :classic_cool: Nieważne - kundel, jamnik czy owczarek, moja picza ma być zerżnięta, także panowie, zgłaszać się do Sandrusi. 👄

Gość Sandra5689
Nie wiecie czym najlepiej szmacić podłogę ? SANDRUSIĄ ! 👄 Nie wiecie kto robi najtańszego loda na wsi ? SANDRUSIA ! 👄 Nie wiecie kto zaspokaja meneli pod Biedrą ? SANDRUSIA ! 👄 SANDRUSIA wam da także zapraszam 👄

Gość Sandra5689
To moj nr gg 43529909 napisz to zobaczymy czy taki mądry jestes i tak kazdy wie ze to ty pisales pojebie

Gość Sandra5689
Pewnie nie napiszesz bo masz cykora zgniła parówo smieciu 6-letni bachorze wypierdalaj kutasa opierdalać męska ściero pociocie jebany żal mi ciebie szmato męska

Gość Sandra5689
Masz tak zjebaną gadke że trudno z aż żal z tobą pisać jebiesz ciotą i zgniłymi jajami jestes mniej niż zero parówo obiła bym ci pysk w realu źe bys sie niepozbierał pedałko

Gość Sandra5689
Zamknij mordę skretyniała kurwą bo jebie gównem z twojej zapchanej kutafongami mordy ! :o Jak widać rzucasz się szmato do wszystkich, bo to akurat nie pisał karolek tylko jego podszyw, którego zgnoiłaś śmierdząca fekaliami klientów dziwko. :classic_cool: Wymyśl lepsze pociski życiowy przegrańcu bo twoimi cienkimi jak wacek plastusia ripostami wycieram sobie dupę. ;) Takie bezmózgie kretynki jak ty to ja zjadam na śniadanie pierdolony pustaku z koziej wólki. Dowartościowałeś się paszczurze jebany? :P Nawet nie wiesz, że piszesz z kobietą, taka jesteś inteligentna lodziara haha. Zwijaj się na wylotówkę zamiast siedzieć na forum , bo klienci czekają. Aaa sorry zapomniałam, z chorymi się nie zadają! Chorymi umysłowo jak i wenerycznie!

Gość Sandra5689
Nie jesteś godna by pisać z tobą na gg ! :P Jeszcze byś mi jakiegoś wirusa wpierdoliła, po takich debilkach można się spodziewać najgorszego, nie będę się babrać w twoim gównie jełopie. ;)

Gość Sandra5689
Jesteś jeszcz jebnięta i to zdrowa pomyju jebany idz ciągnąć pałe ździro jebany cykorze jesteś zwykłą szmatą i wyzywasz dziewczyne pomiocie jebany. Niema słow które określą twoją jebnietą gadke i ciebie pusta kurwo idź sie jebać niedowartościowana szmato.

Gość Sandra5689
Ojojoj, ale mnie zabolało. 😭 Cienka jesteś, liczyłam na coś lepszego zdechła ścierko. :P Haha, wyzywam dziewczynę? Nieee, ja wyzywam, ale nędzne życiowe zero bez jakiejkolwiek kultury osobistej i inteligencji. :classic_cool: Ba, bez braku mózgu nawet! :D Więc nie nazywaj się laską, bo przesadzasz, zgniły skunksie. :o Haha, ta w realu to co najwyżej zesrałabyś się i poszła do mamusi, w necie to se kurwo możesz, cwaniaro jebana. :)

Gość Sandra5689
Ale ty jesteś pojebana ty jesteś tą niby co się podawała za mame karola? To ciebie niewyzwalam a raczej wydaje mi sie ze jestes karoll bo to karoll pisał za mnie to kim ty wkoncu jestes bo juz niewiem? Jak jestes mamusia karola to niewyzywałam cie tylko karoll wpisal moj nick i pisal w moim imieniu ja wyzywałam tylko tego pojeba karola

Gość Sandra5689
Nie jestem ani karollem ani jego niby mamusią, następnym razem się zastanów zanim zaczniesz kogoś wyzywać, bo jak widać nie wiesz nawet kogo! A ja cię jeszcze broniłam przed karolkiem. :o