Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marina.....

Na ile lat wyglądam? Foto

Polecane posty

Gość on z Poznania
Mój nr GG 43557287

Gość Sandra5689
Marina nie przejmuj sie niczym to są zwykłe kurwy męskie niech pokażą swoj ryj to pogadamy napewno bym żygła i wszyscy by uciekli z tego forum jakby takich smieci zobaczyli

Gość nbhuyj
kruppa w twoim przypadku jedno i drugie :-D czyli przejebane

Gość manio ciekawski=)
A najlepiej być smacznym pasztetem

Gość Marina.....
No tak, nie mam przyjaciół może poza jedną koleżanką w szwecji, czasem dzwoni ale nawet już nie odbieram, w tym miesiącu będę miała już 17 lat wiec jestem prawie dorosła i nie wiem co zrobić ze swoim życiem

Gość manio ciekawski=)
Marina, serio jesteś bardzo ładna ;) Ale nie daj się tu poderwać, bo się jeszcze zakochasz i strawisz najlepsze lata swojego życia, na życiu ze starzejącym się satyrem, na przykład z Poznania :D

Gość Kżoana Drupa
oj , widzę , że nawet z czytaniem masz problemy ? :D przejebane to ty masz jak codziennie patrzysz w lustro , boli prawda ? :)

Gość Marina.....
Proszę nie przeklinajcie

Gość Marina.....
Chciałabym nauczyć się gry na akordeonie, o : )

Gość manio ciekawski=)
Marina, ja mam 40 lat i nadal nie wiem, co zrobić ze swoim życiem :D Mam depresję, chodzę na terapię i w ogóle mam do dupy. Młoda jesteś, jakoś dojdziesz do tego, co tam chcesz robić w życiu. Musisz być bardziej otwarta, nie naiwna, ale nie możesz się izolować od ludzi. Jeśli koleżanka dzwoni, to odbieraj, bo kiedyś już nie zadzwoni i poczujesz się jeszcze gorzej. Wiem co mówię, bo ze mnie zrobił się odludek i w ten sposób wiele straciłem, nie tylko w sensie towarzyskim, ale i uczuciowym, erotycznym ;) a także, po prostu straciłem różne okazje, by polepszyć swój byt w sensie materialnym. Nie wszyscy ludzie są źli, trzeba tylko uważnie patrzeć.

Gość luboczzccjaa
o kurwa nastepny stary cap chce złapac sfrustrowana gówniarę na tandetne zaczepki ,wypierdalaj do pracy oblechu masz 4 dychy to sie do roboty wez manio ciulawski

Gość nbhuyj
pierdolenie o szopenie ;/ ja mam najgorzej z was wszystkich -,- jak bylem maly to stara wieszala mi kielbase na szyi zeby chociaz psy chcialy sie ze mna bawic ;///

Gość wyrwidąb
Spróbuj w jakiejś wspólnocie w kościele znaleźć znajomych, tam może znajdziesz rówieśników i znajomych. Albo jedź na rekolekcje www.saruel.pl

Gość MamaKArola
skończysz jak Rysiek z klanu

Gość nbhuyj
na pogrzebie ryska to ja zlapalem wieniec 😭

Gość Sandra5689
Karoll niezna innego słowa jak kurwa ojejku mamusia nie nauczyła pojebanego synka? Tylko jedno słowo zna? Biedny jeszcze mu pewnie huj nie wyrosl a przeklinac umie jebane zero jestes zerem suko jebana niemasz nic prucz wyszczekanej zajebanej obrzydliwej mordy męska prostytutko

Gość manio ciekawski=)
luboczzccjaa Wyobraź sobie, że jednak nie, chcę jej podrywać. Mam swoją kobietę i lubię być wierny. Prawie nikt, tutaj z nią nie rozmawia normalnie. Nie wszystko jest takie, jakie widzisz, czy chcesz widzieć.

Gość MamaKArola
Kurwa Sandra nie obrażaj mnie

Gość Sandra5689
Mama karola -spuść mu wpierdol hahaha

Gość karroll
sandra ty kuuuuuuuurrrrrrrwoooooooo ,kuuuuuuuurrrrrrroooooo jebana ,z ryyyyyyyyjaaaaaaa ci sssssssmieeeeeeeeeeerdziiiiii gorzej niz ddddduuuuuuuupyyyyyyy

Gość MamaKArola
dobrze gadasz zaraz smarkacz dostanie taki wpierdol

Gość karroll
kuuuuuuuuuuurrrrwwwwwwwww aaaaaaaaaaaaaa to sandraaaaaaaa o kurwaaaaaaaa kurwaaaaaaaa to sandraaaaaaaaaaa sandra to kuuuuuuurwwwwwaaaaaaaaa

Gość Sandra5689
Karol zamilkł raz na zawsze mamusia karolka na jebnij mu porządnie w pałe i kapucyn to zmądrzeje

Gość JAN MATEJK0
oo jeszcze tu jestes autorko i nabijasz sie z tych zyciowych nieszczesnikow :( smutne wiesz przeciez ze jestes ladna to po co dalej ciagniesz te "prowo" ? juz przeciez podnieslismy twoje EGO ciagle ci malo ?

Gość karroll
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaamoooooooooooooooooo , zesrałem się w majteczki :( podmyj mi dupcię i wypłucz fiutka 😭😭😭

Gość karroll
saaaaaaaaaaaaandraaaaaa z ryjaaaaaaaaaaaa ci jeeeeeeeeebieeeeeeeee o kurwwwwwwwwww sandra z ryja ci jeeeeeeeeeeeebieeeeeeee wpierdalaaaaaaaaaaszzzzzzzzz gówna o kuuuuuuuuuuuurrrrrrwwwwwwaaaaaaaa wpiiiiiiiiieeeeeeeeeeerdaaaaaaalaszzzzzzzz góóóóooooownaaaaa

Gość Marina.....
I wiecie co? Nie weszłam na to forum od tak, wchodze tu od roku i czytam wasze tematy, niektórzy są na prawde fajni i inteligentni.

Gość karroll
sandra ja cie kocham :-(

Gość karroll
gdzie moja mamusia ??? 😭😭😭 mam mokre majteczki :(

Gość JAN MATEJK0
moze i sa inetligentni, ale chwilwo trafilas na takich ktorzy beda podnosic twoje ego smarkaczu! i nie podszywajcie sie pode mnie, pewnie autorka zeby mnie splawic :O